hvg.hu Tech

Ilyen még nem volt: itt az első bio-processzor

A bio-processzort – melynek tömeggyártása már el is kezdődött – kifejezetten arra tervezték, hogy elősegítse az innovatív viselhető eszközök fejlődését. Az új technológia segítségével a felhasználók még pontosabban figyelhetik meg saját egészségügyi állapotukat és állóképességüket.

hvg.hu Tech

Itt az első valóban 8 magos processzor

Az eddig ismert 4+4 rendszerű 8 magos processzoroknál egyszerre mindig csak a processzormagok fele dolgozik, míg a MediaTek újdonsága egyszerre használja ki az összes mag erejét.

hvg.hu Tech

Új 8 magos processzort csinált a Samsung

A dél-koreai elektronikai vállalat új chipje elsősorban a mobilok grafikus teljesítményét javíthatja. Másfél hónap múlva már kézbe is vehetjük az első ilyen készüléket.

hvg.hu Tech

Jövőre csúszhat az új AMD processzor

Csak 2014 második negyedévében lesz kiskereskedelemben elérhető a Kaveri-alapú számítógépek családja - írja iparági forrásokra hivatkozva a HWSW. A várva várt lapka így kimarad az AMD a karácsonyi kínálatból.

hvg.hu Tech

8 GHz fölött az új processzor

Erősen feltuningulta az AMD A10-6800K processzorát egy felhasználó, de a chipgyártó hamarosan egy turbózás nélkül is nagyon gyors processzort dobhat piacra.

hvg.hu Tech

5 GHz-cel dübörög az új szuperprocesszor

Ha igaznak bizonyulnak az iparági pletykák, az örök második processzorgyártó AMD új csúcsmodellje a piacvezető Intel mellett a számítógép hűtését is megizzaszthatja.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk