Rákos focistájával is szerződést hosszabbított egy berlini csapat

Szerződést hosszabbított rákbeteg labdarúgójával a Union Berlin.

MTI

Haldokló rákbetegnek küldte utolsó üzenetét Robin Williams – videó

Egy végstádiumban lévő új-zélandi lánynak küldött halála előtt videóüzenetet Robin Williams. A 21 éves Vivian Waller bakancslistáján szerepelt, hogy találkozhasson a színésszel. A brit Daily Mail szerint a rövid videó volt a 63 évesen elhunyt sztár utolsó üzenete.

hvg.hu

Kuruzslót állítottak bíróság elé Kecskeméten

Kuruzslás és csalás miatt indult per a Kecskeméti Járásbíróságon egy férfi ellen, aki a szerdán ismertetett vádirat szerint csaknem 75 millió forintot csalt ki három sértettől. A vádlott hamis indokokra hivatkozva kért és kapott különböző összegeket ismerőseitől, barátaitól, azok bizalmát kihasználva.

MTI

Sanghajban hal meg a legtöbb rákbeteg Kínában

A nemzeti átlagon felüli a rákos betegségek miatti halálozás aránya Sanghajban: az orvosok szerint elsősorban az elöregedő társadalom és az egészségtelen életmód a jelenség oka.

MTI

Kevésbé fáradtak a rákbetegek, ha ginzenget szednek

A ginzeng kivonata jelentősen enyhítette a rákkal összefüggő fáradtságot a placebóhoz képest, bár a növény hatásának kifejlődéséhez több hétre volt szükség a pácienseknél - állapították meg az amerikai Mayo Klinika kutatói.

MTI

Rákosnak hazudta magát, rengeteg pénzt kapott

Akár 24 év börtönt is kaphatott volna, de egy napot sem kell rács mögött töltenie annak az amerikai nőnek, aki halálos rákbetegnek hazudta magát, hogy jólelkű emberek adományaiból álomesküvőt és lakodalmat csaphasson.

MTI

Hatból egy rákos ember fertőzés miatt lesz beteg

Hatból egy rákos ember fertőzés miatt lesz beteg

Egy új tanulmány szerint hatból egy rákos megbetegedés mögött megelőzhető és gyógyítható fertőzések állnak, mint a HPV és a hepatitis B.

Szerdán műtik a rákbeteg argentin elnököt

Szerdán műtik Cristina Fernández argentin államfőt, akinél pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak. A beavatkozást az egyik egyetemi kórházban végzik el a fővárostól, Buenos Airestől 50 kilométerre északnyugatra. A politikus támogatói virrasztást szerveztek a kórháznál, hogy ezzel is kifejezzék: támogatják Argentína első női elnökét.

MTI

Így gyógyulhatnak a jövőben rákbetegek

Bőrsejtekből kiindulva sikerült laboratóriumban létrehozni olyan immunsejteket, amelyek felhasználhatók a daganatos sejtek elleni harcban - ismertette oxfordi kutatók eredményét a BBC hírportálja.

MTI

Van gyógyszer: folytatódtak a kemoterápiás kezelések Zalaegerszegen

Folytatódtak a kemoterápiás kezelések Zalaegerszegen, miután pénteken megérkezett az a gyógyszer, amelynek hiánya miatt hétfőn fel kellett függeszteni a rákbetegek terápiáját.

MTI

A rákbetegek többsége nem megfelelően táplálkozik

Négyezernél több daganatos beteg részvételével készült az a cseh felmérés, amelynek megállapítása szerint az érintett páciensek 58 százaléka nem állapotának megfelelően táplálkozik.

MTI

A tüdőrákosok ötöde nem teszi le a cigit

A tüdőrákkal diagnosztizált emberek mintegy ötöde folytatja a dohányzást, ezzel veszélyezteti felépülését és életét - idézte az amerikai országos rákintézet által támogatott tanulmány eredményét a HealthDay című internetes egészségügyi portál.

MTI

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X