hvg.hu Kult

Haldokló rákbetegnek küldte utolsó üzenetét Robin Williams – videó

Egy végstádiumban lévő új-zélandi lánynak küldött halála előtt videóüzenetet Robin Williams. A 21 éves Vivian Waller bakancslistáján szerepelt, hogy találkozhasson a színésszel. A brit Daily Mail szerint a rövid videó volt a 63 évesen elhunyt sztár utolsó üzenete.

MTI Itthon

Kuruzslót állítottak bíróság elé Kecskeméten

Kuruzslás és csalás miatt indult per a Kecskeméti Járásbíróságon egy férfi ellen, aki a szerdán ismertetett vádirat szerint csaknem 75 millió forintot csalt ki három sértettől. A vádlott hamis indokokra hivatkozva kért és kapott különböző összegeket ismerőseitől, barátaitól, azok bizalmát kihasználva.

MTI Plázs

Sanghajban hal meg a legtöbb rákbeteg Kínában

A nemzeti átlagon felüli a rákos betegségek miatti halálozás aránya Sanghajban: az orvosok szerint elsősorban az elöregedő társadalom és az egészségtelen életmód a jelenség oka.

MTI Plázs

Kevésbé fáradtak a rákbetegek, ha ginzenget szednek

A ginzeng kivonata jelentősen enyhítette a rákkal összefüggő fáradtságot a placebóhoz képest, bár a növény hatásának kifejlődéséhez több hétre volt szükség a pácienseknél - állapították meg az amerikai Mayo Klinika kutatói.

MTI Világ

Rákosnak hazudta magát, rengeteg pénzt kapott

Akár 24 év börtönt is kaphatott volna, de egy napot sem kell rács mögött töltenie annak az amerikai nőnek, aki halálos rákbetegnek hazudta magát, hogy jólelkű emberek adományaiból álomesküvőt és lakodalmat csaphasson.

MTI Világ

Szerdán műtik a rákbeteg argentin elnököt

Szerdán műtik Cristina Fernández argentin államfőt, akinél pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak. A beavatkozást az egyik egyetemi kórházban végzik el a fővárostól, Buenos Airestől 50 kilométerre északnyugatra. A politikus támogatói virrasztást szerveztek a kórháznál, hogy ezzel is kifejezzék: támogatják Argentína első női elnökét.

MTI Plázs

Így gyógyulhatnak a jövőben rákbetegek

Bőrsejtekből kiindulva sikerült laboratóriumban létrehozni olyan immunsejteket, amelyek felhasználhatók a daganatos sejtek elleni harcban - ismertette oxfordi kutatók eredményét a BBC hírportálja.

MTI Plázs

A tüdőrákosok ötöde nem teszi le a cigit

A tüdőrákkal diagnosztizált emberek mintegy ötöde folytatja a dohányzást, ezzel veszélyezteti felépülését és életét - idézte az amerikai országos rákintézet által támogatott tanulmány eredményét a HealthDay című internetes egészségügyi portál.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával