MTI Világ

Levegőbe repítettek egy fegyverraktárat Líbiában, sok a halott

Felrobbant egy fegyverraktár a líbiai fővárostól, Tripolitól nagyjából 70 kilométerre keletre fekvő Garabulli városban. Az épület a tripoli egységkormánnyal szövetséges miszrátai milíciához tartozik, és helyi fegyveresek támadták meg. Eddig 29 halottról érkezett hír és többtucatnyian megsebesültek – közölték líbiai tisztségviselők.

MTI Világ

Ellentmondásos hírek érkeznek az Oroszországban kigyulladt rakétaraktárról

Kigyulladt egy rakétahajtómű hétfőn egy dél-oroszországi raktárban, ahol az orosz légvédelem célpontként használt rakétáinak "nem harci" alkatrészeit tárolják. Meg nem erősített híradások szerint azonban a balesetnek halottjai és sérültjei is vannak. Az orosz védelmi minisztérium viszont azt közölte, hogy senki sem sérült meg.

hvg.hu Gazdaság

Feketézést hozhat a kazáncsere

Ha a kormány ragaszkodik hozzá, hogy csak december végéig lehet eladni a hagyományos, nyílt égésterű kazánokat, akkor tartani lehet attól, hogy a 20 ezer, raktáron lévő hagyományos kazánból sokat majd feketén szerelnek be, ez pedig súlyos kockázatokat jelenthet a felhasználónak – erről ír a hétfői Világgazdaság és a Népszava is.

hvg.hu Világ

Holttestekkel teli hajót találtak Líbiánál

Az első hírek szerint körülbelül ötven menekülttestet találtak egy hajó raktárában Líbia partjainál szerdán. Az olasz parti őrség szerint 430 embert élve mentettek ki a hajóról.

MTI Kult

Operaházi raktárt csinálnak a MÁV járműjavítójából

Több mint 14 milliárd forint állami támogatásból újítják fel az Eiffel-csarnokot, amely a Magyar Állami Operaház műhely- és raktárháza lesz. A kormány múlt héten fogadta el az erről szó előterjesztést. A munkát a tervek szerint 2017 nyarára fejezik be.

MTI Baleset

Nem járnak a vonatok a devecseri raktártűz miatt

Kigyulladt egy hatszáz négyzetméteres raktár Devecserben csütörtök délután – közölték a katasztrófavédelemtől. Az oltás idején szünetel a vasúti közlekedés a Budapest–Veszprém–Celldömölk–Szombathely-vonalon.

Torontáli Zoltán Vállalat + Vezető

Egy rém egyszerű ötlet, ami rengeteg pénzt hoz

Itt van minden befektető álma: egy olyan szolgáltatás, amire jelentős kereslet mutatkozik Magyarországon, de nincs kínálat a piacon. Ráadásul a megvalósításhoz kezdőtőke igen, de űrtechnológia nem kell, sőt olyan egyszerű, hogy csak azon lehet csodálkozni, hogy eddig más miért nem vágott bele.

MTI Baleset

300 négyzetméteres raktár lángolt Pécsen

Kigyulladt egy raktár kora este Pécsen, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre – közölték a katasztrófavédelemtől. A tüzet eloltották, sérültekről nem jött hír.

Mester Nándor Ingatlan

Itt az új divat: kettő az egyben

A praktikum egyelőre legyőzi a zöld szempontokat az ipari ingatlanoknál és ez a közeljövőben aligha változik. A költségek alacsonyan tartása ugyan egyre fontosabb, de a raktárak, csarnokok és a helyenként bennük elhelyezett irodák értékét inkább a bérbeadhatóság határozza meg, illetve az, hogy mennyire rugalmasan lehet a változó igényekhez alakítani őket.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk