hvg.hu Ingatlan

Kigyulladt egy raktár Makón

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül ezerötszáz négyzetméter alapterületű, zöldségek és szekrényelemek tárolására használt raktárépület, amely péntek reggel gyulladt ki Makó határában, az Ugar utca egyik ipartelepén – írta az MTI.

MTI Világ

Levegőbe repítettek egy fegyverraktárat Líbiában, sok a halott

Felrobbant egy fegyverraktár a líbiai fővárostól, Tripolitól nagyjából 70 kilométerre keletre fekvő Garabulli városban. Az épület a tripoli egységkormánnyal szövetséges miszrátai milíciához tartozik, és helyi fegyveresek támadták meg. Eddig 29 halottról érkezett hír és többtucatnyian megsebesültek – közölték líbiai tisztségviselők.

MTI Világ

Ellentmondásos hírek érkeznek az Oroszországban kigyulladt rakétaraktárról

Kigyulladt egy rakétahajtómű hétfőn egy dél-oroszországi raktárban, ahol az orosz légvédelem célpontként használt rakétáinak "nem harci" alkatrészeit tárolják. Meg nem erősített híradások szerint azonban a balesetnek halottjai és sérültjei is vannak. Az orosz védelmi minisztérium viszont azt közölte, hogy senki sem sérült meg.

hvg.hu Gazdaság

Feketézést hozhat a kazáncsere

Ha a kormány ragaszkodik hozzá, hogy csak december végéig lehet eladni a hagyományos, nyílt égésterű kazánokat, akkor tartani lehet attól, hogy a 20 ezer, raktáron lévő hagyományos kazánból sokat majd feketén szerelnek be, ez pedig súlyos kockázatokat jelenthet a felhasználónak – erről ír a hétfői Világgazdaság és a Népszava is.

hvg.hu Világ

Holttestekkel teli hajót találtak Líbiánál

Az első hírek szerint körülbelül ötven menekülttestet találtak egy hajó raktárában Líbia partjainál szerdán. Az olasz parti őrség szerint 430 embert élve mentettek ki a hajóról.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk