Sándor Anna Kult

Fáj nézni, de közben jó is

Egy őrült fekete gyilkol és táncol – de mit érdekel ez minket? A fél világ azt találgatja, hogy pontosan mi mit jelent, mire utal Donald Glover új klipjében. Ha eddig nem látta, tényleg itt az idő.

MTI Kult

Kanye West pénzt lejmolt Mark Zuckerbegtől

Nyilvánosan kért egymilliárd dollárt ötletei megvalósításához Mark Zuckerberg Facebook-alapítótól Kanye West amerikai rapper, aki azt állítja, hogy 53 millió dolláros adóssága van.

MTI Világ

Lefejezett újságíró: egy rapper is van a britek gyanúsítottjai között

Sajtóhírek szerint három embert keresnek a brit biztonsági szolgálatok a lefejezett újságíró ügyében. James Foleyt az Iszlám Állam egyik tagja ölte meg és a brutális kivégzésről kedden videót tette közzé. A brit kormány a héten gyakorlatilag hivatalosan elismerte, hogy James Foley gyilkosa valószínűleg egy olyan brit állampolgár, aki csatlakozott az iszlamista szervezethez.

MTI Világ

Neonáci gyilkosság Görögországban: az ET keményen fogalmazott

Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács norvég főtitkára elítéli Pavlosz Füsszasz baloldali aktivista meggyilkolását, és támogatja a görög hatóságok vizsgálatát, hogy kiderüljön, az Arany Hajnal szélsőjobboldali pártnak van-e köze a gyilkossághoz - közölte a 47 tagállamot tömörítő páneurópai szervezet sajtószolgálata.

MTI Kult

Mélabús új albumán rappel önzetlenül Kanye West

Kanye West új albuma teljes egészében az önzetlenségről szól. A többszörös platinalemezes amerikai rapper hétfő este adott ízelítőt Yeezus című új korongjából New Yorkban. A néhány száz fős közönség soraiban ült Beyonce is.

hvg.hu Kult

Kultikus rapper koncertezik Budapesten

Holnap végre a magyar hip-hop rajongók is fellélegezhetnek: egy igazi, Grammy-díjra jelölt rapper, Redman ad koncertet a budapesti Dürlinben.

1 2

A címlapról ajánljuk