Kaufmann Balázs Világ

Szerb kórházakig verik vissza a menekülteket a magyar egyenruhások

A szabadkai kórház néha úgy néz ki, mint a délszláv háborúk idején. A menekültek azt mondják, "a kék ruhás magyarok nagyon durvák". A határ túloldalán találkoztunk olyan afgán fiúkkal, akik azt mondták, miután megverték, órákig guggoltatták őket és kutyákat eresztettek rájuk.

hvg.hu Itthon

Hány rendőr kell a testbilincs felrakásához?

Lebilincselő cikket közöl a police.hu az új magyar légitolonc-kísérő kiképzéséről. Ők azok, akik azért felelnek, hogy a kitoloncoltak, kiutasítottak rendben visszaérkezzenek a kibocsátó országba. Nem ihatnak kávét a repülőn, csak kanállal ehetnek, és mindenre, de mindenre felkészültek.

hvg.hu Itthon

Drogkereskedőket fogtak el Zuglóban

Elfogták a zuglói rendőrök azt a két férfit, aki az elmúlt időszakban rendszeresen árult kábítószert Budapest XIV. kerületében.

hvg.hu Vállalkozás

Újabb szuper kütyüket kapnak a magyar zsaruk

Embert legalább másfél kilométerről, autót viszont már két kilométerről is érzékelnek azok a hőkamerák, amelyeket éppen most vásárolt meg a rendőrség egy magyar cégtől, a Fercom Systems-től, amely a határkerítés építésében is részt vett.

hvg.hu Itthon

Orbán Viktor elárulta, hogy mi lesz Európában a legfontosabb

A fővárosi Hősök terén beszélt Orbán Viktor rendőrségi tiszthelyettesekhez és rendőrségi autókhoz. A miniszterelnök szerint vendégszerető nép vagyunk, és azt is elárulta, mi lesz a legfontosabb Európában a következő évtizedekben.

1 2 3 4 5 6 7
210

A címlapról ajánljuk