hvg.hu Itthon

Plüssnyuszit kapott Orbán az MSZP-től a rendkívüli ülésen

De nem is volt ott a miniszterelnök, hiszen Bécsben tárgyal. A Fidesz és a KDNP sem ment el az ülésre, ahol a befogadott menekültekről kérdezték volna a kormányt. A szocialisták plüssnyulat adtak Németh Szilárdnak is, de az ülésnek hamar vége lett.

MTI Itthon

Egy díszfideszes lesz ma ott a parlamenti "ellenzéki cirkuszban"

Megtartja ellenzékiek által javasolt, Városliget-témájú rendkívüli ülését a parlament, de valószínűleg határozatképtelenül, mert a Fidesz-frakciót egy politikus képviseli. Kósa Lajos korábban ellenzéki cirkusznak nevezte a Liget-törvény visszavonására összehívott rendkívüli ülést.

MTI / hvg.hu Világ

Összehívták mára az ENSZ BT-t Aleppo miatt

A szíriai Aleppóban folyó súlyos harcok a tűzszünet teljes összeomlásával és a genfi béketárgyalások megfeneklésével fenyegetnek – közölték kedden diplomáciai források. A New York-i találkozót Nagy-Britannia és Franciaország kérte.

hvg.hu Itthon

Érdeklődés hiányában véget ért Tarlósék rendkívüli ülése

Bár az ellenzék kezdeményezésére hirdetett rendkívüli ülést Tarlós István csütörtökre, a nem kormánypárti képviselők egyharmada nem volt ott a Városházán. Igaz, a kormánypártiak meg mindahányan hiányoztak. A tízfős ülést így határozatképtelenség miatt berekesztették.

MTI/hvg.hu Itthon

Tarlós rendkívüli ülést hívott össze

"Orbán Viktor és kormánya láthatóan nem tiszteli a budapestiek napi erőfeszítéseit" – ez áll abban az indítványban, amelyet ellenzéki fővárosi képviselők terjesztettek be, s amely nyomán Tarlós Istvánnak csütörtökre rendkívüli közgyűlést kellett összehívnia.

1 2 3

A címlapról ajánljuk