hvg.hu Gazdaság

Többszintes modern mólóra cserélik Ferihegyen a fapadosok bádogbeszállóját

Megjelent a ferihegyi reptér új mólójának tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos pályázati felhívás az Európai Unió hivatalos lapjában. Az új épületben bonyolítják majd az utasok beszállítását, kiszállítását, útlevél-ellenőrzését. Ha elkészül, lebontják a fapados légitársaságok bádogbeszállóját – írja a Világgazdaság.

hvg.hu Világ

Sztrájkolnak a rendőrök: továbbra sem nyit ki a brüsszeli reptér

Az eredeti tervek szerint úgy volt, hogy a március 22-i terrorcselekmények után pénteken megkezdődik a brüsszeli Zaventem repülőtér részleges újranyitása, ám biztonsági aggályokra hivatkozva sztrájkot hirdettek a rendőrök a reptéren, így kapui továbbra is zárva tartanak.

hvg.hu Világ

Kiürítették a kölni repülőtér egy részét

Egy kisebb biztonsági incidens miatt kiürítették a kölni repülőtér 2-es terminálját, illetve annak biztonsági zónáját. Azért kezdődött nagyszabású rendőri művelet a reptéren, ment egy nő ellenőrzés nélkül tudott becsekkolni.

hvg.hu Itthon

Orbán: Polgári légi járatok indulhatnak Kecskemétről

Polgári célokat szolgáló kifutópályát építenek a kecskeméti katonai repülőtérre - jelentette be kedden Orbán Viktor miniszterelnök, miután megállapodott a város polgármesterével. További fejlesztési terveket is felvázolt: elővárosi vasútrendszert alakítanak ki Kecskeméten, befejezik a körgyűrűt, új iskolai épületet húznak fel, 3 milliárdot adnak a Városháza felújítására.

hvg.hu Világ

Egy órát körözött egy Wizz Air-gép leszállás előtt

A Wizz Air három járata sem tudott leszállni a kolozsvári repülőtéren: a Párizsból érkező gép egy órán át keringett, 13 óra után pár perccel végül sikerült landolnia. Reggel kisebb incidens történt a repülőtéren, egy gép landolás közben túlfutott, a repteret lezárták.

MTI Világ

Robbanás történt egy isztambuli reptéren

Robbanás történt az isztambuli Sabiha Gökcen nemzetközi repülőtéren szerda hajnalban, két takarító munkás megsérült, egyikőjük belehalt sérüléseibe. A robbanás oka egyelőre nem ismert.

1 2 3 4 5 6 7
34
A címlapról ajánljuk
Ricky Martin vs. Vangelis – erre táncolt a focivilág

Ricky Martin vs. Vangelis – erre táncolt a focivilág

Könyörtelenül fülbemászó dallamok, pofátlanul egyszerű szövegek, mindent belengő multikulti- és világbéke-hangulat – ha van a popzenének igazán lesajnált műfaja, az a focihimnusz. Vajon a köztévé munkatársainak vagy R. Kellynek sikerült a legkínosabbat alkotnia a műfajban?