Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Szép megbízást nyert el a Malév Ground Handling

Szép megbízást nyert el a Malév Ground Handling

A Malév Ground Handling és az ACE szolgálja ki az október végétől Budapestre közlekedő Emirates járatait.

MTI

Kiürítették a londoni Luton repteret egy gyanús csomag miatt

Egy gyanús csomag miatt hétfő délután kiürítették a magyarországi járatok által is használt londoni Luton repülőteret - közölte a rendőrség. A csomagot később ellenőrzött körülmények között felrobbantották, majd újra megnyitották a repülőteret.

MTI

Privatizálták a ljubljanai repteret üzemeltető vállalatot

A szlovén állam eladta az ország legnagyobb repülőterét üzemeltető társaság 75,5 százalékos részvénycsomagját a Fraportnak.

MTI

Kósa meglepett egy Londonba utazó lányt Debrecenben

A százezredik utast köszöntötték hétfőn a debreceni repülőtéren: a Londonban dolgozó nagyváradi lánynak ajándékcsomagot adott át Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere és Herdon István, a repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport vezérigazgatója.

MTI

Fotó: Meglepő szobrot helyeztek el a ferihegyi váróban

Fotó: Meglepő szobrot helyeztek el a ferihegyi váróban

A Herendi Porcelán-manufaktúra oroszlánjával köszönti a vendégeket a gyereksarok mellett a SkyCourt. A porcelán állatot a Hungarian is Trendy kampány részeként helyezték ki.

hvg.hu

Állítólag elfoglalta a tripoli repteret a Líbia Hajnala

Líbiában az egyik iszlamista milícia bejelentette szombaton, hogy elfoglalta a főváros nemzetközi repülőterét, amelyért hetek óta heves harcokat vívott.

MTI

Reptéren adott spontán koncert hódít a neten - videó

Ötmillió ember nézte meg egy hét alatt az interneten azt az ötperces felvételt, amelyen egy arab férfi játszik a prágai repülőtér várótermében elhelyezett zongorán.

MTI

2021-re már három terminálja lesz a frankfurti reptérnek

Megépíthetik a frankfurti repülőtér harmadik terminálját – közölte kedden a repteret üzemeltető társaság, a Fraport. A frankfurti városi építési hatóság engedélye alapján több szakaszban fejlesztik a légikikötőt. A beruházás első szakaszában, legkésőbb 2021-ig a központi épület és az első két terminálszárny készül el, amelyek 24 repülőgép kiszolgálására lesznek alkalmasak.

MTI

Nagyon hasítanak a horvát légikikötők

Nagyon hasítanak a horvát légikikötők

Igen jó hónapokon vannak túl a nagy horvátországi repülőterek. Zágráb, Split és Dubrovnik légikikötője is komoly növekedést tudott felmutatni az utasszámot tekintve.

hvg.hu

Vadsztrájkolók játszanak az utasok idegeivel a római reptéren

Vadsztrájk akadályozza a poggyászok kezelését a Leonardo Da Vinci római nemzetközi repülőtéren. A bőröndök kiadására kedden több mint három órát vártak a Rómába érkező utasok.

MTI

Ebolapánik az USA-ban – biztonsági intézkedések a reptereken

Egy New York-i kórházban megkezdték egy elkülönített, nemrégiben Nyugat-Afrikában járt férfi vizsgálatát, akinél a halálos kórra jellemző tüneteket észleltek. A repülőtereken megszűrik az érintett országokból beutazókat.

MTI

Megint bombariadóval szívatták meg Szentpétervár repterét

Az orosz hatóságok bombafenyegetés miatt rövid időre kiürítették kedden a Szentpétervár melletti pulkovói repülőteret – közölte a légikikötőt üzemeltető cég.

MTI

Tripoli reptér: sok a halott, a gépek nagy részét megrongálták

Legalább 47 ember meghalt és körülbelül 120 megsebesült a Tripoli nemzetközi repülőtérnél egy hete dúló harcokban – közölte hétfőre virradóra a líbiai egészségügyi minisztérium. A fegyveresek egy hete ölik egymást, a reptér feletti ellenőrzést próbálják megszerezni.

MTI

Rakétákkal lőtték a tripoli repteret

Újabb heves harcok robbantak ki vasárnap a líbiai főváros, Tripoli nemzetközi repülőterénél. A repülőtér feletti ellenőrzést egymással szemben álló fegyveres csoportok próbálják megszerezni a múlt vasárnap óta.

MTI

Megtámadták a kabuli nemzetközi repteret

Fegyveres felkelők megtámadták az afgán főváros nemzetközi repülőterét csütörtökön – közölte a hadsereg egyik magas rangú képviselője, hozzátéve, hogy két lázadóval végeztek.

MTI

Már robot parkolja a kocsikat, a minimálbér feléért (videó)

A düsseldorfi repülőtéren nemsokára egy robotgondnok parkolja és hozza vissza az utasok autóit, és csak a minimálbér fele az órabére.

hvg.hu

Pizzát rendelt utasainak a reptéren veszteglő gép pilótája

A Frontier Airlines pilótája saját zsebből fizette a gigarendelést. Nem akarta, hogy lázadás törjön ki a várakozástól amúgy is tikkadt utasok között, vagy talán maga is éhes volt.

Kis híján katasztrófa történt a barcelonai reptéren - videó

Kis híján katasztrófa történt a barcelonai reptéren - videó

KIs híján összeütközött vasárnap reggel a barcelonai El Prat reptéren az Utair Moszkvából érkező, éppen landoló Boeing 767-300-asa, és a pályán keresztbe elhaladó Argentinas Airbus-gép. Az orosz gép pilótája szerencsére időben érzékelte az argentin gépet, és még az előtt visszaemelte a gépet, hogy szerencsétlenség történt volna. A reptér irányítása szerint elegendő távolság volt a két gép között, de kérdés, hogy ha ez így van, akkor miért vállalkozott volna ilyen manőverre az orosz gép vezetője.

hvg.hu

Szigorítják a reptéri biztonsági intézkedéseket Angliában

A brit közlekedési tárca "nyilvánvaló okokból" nem fejti ki részletesen, hogy milyen változtatásokat hajt végre a repülőtereken, de ígéri, hogy az utasok zömének nem okoznak nagyobb fennakadást. A BBC értesülése szerint a szigorítás összefügg az amerikai biztonsági intézkedések fokozásával.

MTI

Megtámadták a karacsi repülőteret, kimentették az utasokat

Újabb fegyveres támadás miatt kedden felfüggesztették a járatok indítását, valamint az érkezők fogadását a pakisztáni Karacsi nemzetközi repülőtéren. Az utasokat kimenekítik.

MTI
12330

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X