MTI Világ

Soros szerint Trump diktátor lenne, ha hagynák neki

Soros György szerint Donald Trump, az Egyesült Államok megválasztott elnöke "diktátor lenne, ha hagynák neki". A milliárdos befektető erről a New York-i Bloomberg tévének adott interjúban beszélt, ahol szólt a Brexitről, Európa helyzetéről és Kína szerepéről is.

hvg.hu Élet+Stílus

Kötelező lesz a diákok számára a coming-out Texasban

Egy most benyújtott törvénytervezet kötelezővé tenné az állami fenntartású iskolák munkatársai számára, hogy számoljanak be a szülőknek mindenről, ami tudomásukra jut a gyermekkel kapcsolatban. Szóval ha a gyerek meleg, nagy eséllyel tudhatja meg a szülő az információt a tanároktól.

hvg.hu Itthon

Orbán nem támogatja Trumpot

A magyar miniszterelnök soha nem is mondta, hogy a republikánus elnökjelöltet támogatná, csak azt elemezte, hogy melyik jelölt külpolitikája lenne jobb Európának és Magyarországnak – üzente Orbán Viktor sajtófőnöke.

MTI Világ

Michael Moore: Trump jelöltsége nem más, mint egy óriási blöff

A botrányfilmjeiről ismert filmes állítja: biztosan tudja, hogy Trump nem akar és soha nem is akart elnök lenni, és szabotálni akarja saját kampányát. Szerinte Trumpot magát is meglepte az előválasztáson aratott sikere, megrészegült saját szerepétől. A republikánus politikus kampányát végigkísérik az összeesküvés-elméletek.

MTI Világ

Trump máris bosszút állt az őt leszóló John McCainen

Két republikánus politikus újraválasztását nem támogatja Donald Trump: az egyik az őt csak némi habozás után támogatói wisconsini Paul Ryan házelnök, a másik pedig John McCain egykori elnökjelölt, aki sosem állt ki Trump mellett, legutóbb pedig nyíltan bírálta is.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk