Németh András Gazdaság

Bozse moj! Miniszterelnöki rezidencia százmilliárdért?

Százmilliárd forintnak megfelelő összegbe, 25 milliárd rubelbe került annak Volga-parti rezidenciának a helyreállítása és kibővítése, ahol állítólag Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök lakik családjával. Bár a Kreml cáfol, az ismert ellenzéki blogger, Alekszej Navalnij egyre több bizonyítékot publikál.

MTI Világ

Költözni kényszerülhet a brit királynő

Költözésre kényszerülhet omladozó londoni rezidenciájából a brit uralkodó. Az udvar szerdán közzétett éves gazdálkodási beszámolója szerint a Buckingham-palota felújítására legalább 150 millió fontot kellene költeni, és a renoválás a leggyorsabban úgy lenne megoldható, ha II. Erzsébet királynő addig nem használná a londoni lakhelyéül és hivatalául szolgáló hatalmas épületet.

hvg.hu Plázs

Így mászhat be az angol királynő ágyába

18,5 millió forint – ennyiért bérelhető ki egy hosszú hétvégére az Erzsébet királyné kedvenc rezidenciájának számító skót felföldi kastély, mely még mindig őrzi az egykori brit uralkodó személyes tárgyait.

MTI Világ

Adócsalási botrányba keveredett a dél-koreai elnök

Az adóhatóságnak adja át a szöuli különleges ügyészség Ri Mjong Bak dél-koreai államfő fiának ügyét, míg az elnöki hivatal három tisztviselője ellen vádat emeltek az államfő tervezett rezidenciaépítésével kapcsolatos vizsgálat eredményeként.


A címlapról ajánljuk