hvg.hu Itthon

Egy RTL-es riportert is kitiltottak a Parlamentből

Újra kitiltották az RTL Híradó egyik riporterét az Országgyűlésből. Szondi Vanda a törvényalkotási bizottság ülése előtt tett fel kérdéseket a már a teremben ülő fideszes képviselőnek, Vas Imrének. Az Országgyűlés Sajtószolgálata szerint azonban a teremben csak vágóképeket lehetett volna felvenni, az interjúkészítés a terem előtt engedélyezett. Erre a riportert azonban már csak az interjú elkészítése után figyelmeztették – hangzott el a hétfői hírműsorban.

hvg.hu Itthon

Ma is felmondott egy riporter a TV2-nél

Szerda reggel beadta felmondását Hermann Gábor, a Tények riportere – írja a Népszabadság. Kedden Kőrösi Gábor szerkesztő-riporter, a reggeli kiadás műsorvezetője távozott a TV2 hírműsorától.

hvg.hu Itthon

Comment.com: sorban mondtak nemet a Napló volt riporterei, a TV2 mást állít

A Comment.com szerint hazudott a TV2, amikor azt állította hétfő délutáni közleményében, hogy nem próbálták visszacsábítani a Napló című műsor több egykori riporterét, szerkesztőjét. A blogon névvel említenek több olyan egykori munkatársat, akiket megkerestek, de nemet mondtak a felkérésre.

hvg.hu Világ

Élő adásban lőttek le egy riportert és operatőrét Virginiában

Sokkoló lövöldözést láthattak élő adásban a virginiai WDBJ televízió nézői. Helyi idő szerint szerda reggel egy fegyveres férfi lelőtte a csatorna riporterét és operatőrét, amikor éppen interjút készítettek egy bevásárlóközpontban. Később az adásban bejelentették, hogy Alison Parker riporter és Adam Ward operatőr is életét vesztette. Egyik volt kollégájuk végzett velük, a volt riporter később saját magára is fegyvert fogott.

hvg.hu Shake

Élő adásban: halálra rémítette a riporternőt a képbe lopódzó férfi

Wendy Burch Los Angeles-i riportert alaposan megtréfálta egy járókelő, aki élő adásban settenkedett a háta mögé. A nő ijedtében majdnem elkáromkodta magát, az ő reakciójától pedig a vicces kedvű férfi rezzent össze. Mindez összességében egy remek péntek esti videót eredményezett.

MTI Sport

Kirúgták a riportert megpofozó szövetségi kapitányt Mexikóban

Menesztették kedden Miguel Herrerát, a múlt vasárnap Arany Kupát nyert mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, mert megütött egy televíziós riportert. Decio de Maria, a közép-amerikai ország futballszövetségének elnöke azt mondta: egy ilyen incidens nem összeegyeztethető a szervezet alapelveivel.

hvg.hu Shake

Káromkodva mondott fel élőben a „zöld” riporter - videó

Nem volt szívbajos az egyik alaszkai tévé riportere, aki élő adásban jelentette be, hogy felmond, és ezentúl a marihuána legalizálásáért küzd Alaszkában. Mondanivalóját nem feltétlenül az irodalmiság jegyében fogalmazta meg. Utána következő kolléganője bocsánatot kért a nézőktől, és kissé zavarba jött. Videó.

hvg.hu Itthon

Így koppintottak Havasi Bertalan fejére Sopronpusztán – videó

Kedden is meggyűlt Orbán Viktor sajtósának baja az újságírókkal, igaz, úgy tűnik, hogy most inkább a külföldi riporterektől kellett megvédenie a főnökét. A miniszterelnök a Páneurópai Piknik 25. évfordulóján Sopronpusztára látogatott, ahol a riporterek hadától nehezen tudott eljutni az autójáig. Havasi Bertalan kitartóan hárította a sajtót, a holland köztévé esti háttérműsorának magas növésű riportere azonban kitartónak tűnt – derül ki a 444.hu videójából.

hvg.hu Plázs

Videó: ennél kínosabban nehezen végződhetett volna egy interjú

A leglazább arcát akarta mutatni egy holland riporternő, amikor Bort Koelewijnnel, Kampen város polgármesterével beszélgetett egy hajón. Egy óvatlan pillanatban azonban rosszfelé nyúlt, és a vízben landolt. A kommentelők meg vannak győződve róla, hogy a felvétel hamisítvány.

MTI Világ

Lelőttek egy riportert Szíriában

Az al-Arabíja hírtelevízió egyik riporterére ismeretlen fegyveres lőtt rá Harejtan településnél, a tartomány székhelyétől, Aleppótól északnyugatra.

hvg.hu Shake

Videó: óriáspéniszt rajzolt a nézőknek az ABC riportere

Mókásra sikeredett az amerikai ABC 12 csatorna riporterének hírmagyarázata. Az egyik városban folyó útépítésekről beszélt Siobhan Riley egy érintőképernyőn elhelyezett térkép segítségével, a kelletténél azonban valahogy több vonalat húzott a felületre, amelyen végül egy óriáspénisz rajzolódott ki az adásban, két hereszerű képződménnyel együtt.

1 2
A címlapról ajánljuk