Szentgyörgyi Rita Kult

Révész Sándor: Volt kollégám, aki rólam is jelentett, de szemet hunytam felette

Több mint harminc év után, nyáron újra dübörög a rock a Várkert Bazárrá „szépült ” egykori Budai Ifjúsági Parkban. A Volt egyszer egy Ifipark című koncertsorozaton a Beatrice, a Mini, a P. Mobil, a Skorpió és a Karthago mellett fellép a Piramis évek is. Révész Sándorral, az ős-Piramis énekesével múltról, jelenről, emlékekről és újrakezdésekről beszélgettünk.

Németh Róbert Kult

Hősök – a Depeche Mode Budapesten

Tizenegyedik alkalommal, ismét óriási sikerrel, telt ház előtt lépett fel Budapesten az emblematikus angol zenekar. Elmeséljük, mi történt.

hvg.hu Kult

„Magam adom” – miről szól a dal?

A Dal+Szerző blog és az Artisjus kampányt indított a magyar dalszerzők értékteremtő munkájának bemutatására. Mit akart a szerző és mit gondol egy-egy ismert művész az adott dalszövegről? Öt kis videóból kiderül.

Németh Róbert Kult

Lábnyom a Holdon - Eurovízió 2017

Volt idén is Eurovíziós Dalfesztivál. Percről-percre közvetítettük. Most meg elmondjuk, hogy mit gondolunk róla.

hvg.hu Kult

Jön a Piano Guys

Június 7-én a Tüskecsarnokban lép fel a Youtube-sztár négyes.

hvg.hu Kult

Személyes időutazás a Hippikiller új nagylemeze

Totally Disco címmel jelentette meg új nagylemezét az újságíróként, szerkesztőként és Majdnem Híres Rocksuli-társalapítóként is ismert Bihari Balázs zenekara, a Hippikiller. Az együttes harmadik nagylemeze ezúttal a nyolcvanas évek hangulataiba utaztatja vissza a hallgatókat, persze igazi Hippikiller-kontextusba ágyazva.

1 2 3 4 5 6 7
41
A címlapról ajánljuk