Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

A kislétai polgármester is a halálbrigád célpontja volt

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy Pénzes Sándor kislétai polgármester is a romagyilkosságok gyanúsítottjainak célpontjai között szerepelt.

MTI

A zavargásoknál is kapott feladatokat a romagyilkosság egyik gyanúsítottja

Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követő fővárosi tüntetések idején is kapott feladatokat a katonai elhárítástól Cs. István, a romák sérelmére elkövetett gyilkosságok egyik gyanúsítottja – értesült a Magyar Nemzet. A Katonai Biztonsági Hivatal jelenleg azt vizsgálja, milyen szankciói lehetnek, hogy Cs. István bűntársai előtt leleplezte tartótisztjét.

hvg.hu

Romagyilkosságok: az egyik gyanúsított kapcsolatban állt a katonai titkosszolgálattal

Valóban kapcsolatban állt a Katonai Biztonsági Hivatallal (KBH) a romák elleni támadások egyik gyanúsítottja, de a gyilkosságok ideje alatt, mivel leszerelt a honvédségtől, már nem informálta a titkosszolgálatot - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken.

MTI

Magyar Hírlap: a KBH ismerhette a romagyilkosságok elkövetőit

A Magyar Hírlap szerint a Katonai Biztonsági Szolgálatnak (KBH) elvileg tudnia kellett a romagyilkosságok elkövetőiről.

MTI

Nincs elég bizonyíték a romagyilkosságok gyanúsítottjai ellen a védők szerint

A védőügyvédek szerint nincs elegendő bizonyítéka a rendőrségnek, hogy a romák elleni támadássorozat gyanúsítottjai követték el a halálos áldozatokkal járó támadásokat, és ez - állításuk szerint - a bíróságon be is bizonyosodik.

MTI

Bosszú és félelemkeltés volt a romák gyilkosainak a célja

Korábbi sérelmekből fakadó bosszú és a félelemkeltés volt a romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozat elkövetőinek motivációja - ismertette a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) megbízott vezetője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján. Azt is bejelentették, hogy az NNI lezárta a nyomozást az ügyben.

MTI

Az NNI hétfőn tájékoztat a romagyilkosságok ügyében folytatott nyomozás eredményéről

Hétfőn tart sajtótájékoztatót a Nemzeti Nyomozó Iroda a romák sérelmére elkövetett támadások ügyében indított nyomozás eredményéről - közölte Csécsi Soma, a szervezet helyettes szóvivője.

Romagyilkosságok: ismertetik a nyomozás eredményeit

A közeljövőben sajtótájékoztatón ismerteti a hat halálos áldozatot követelő romák elleni támadássorozat nyomozati adatait az ügyben eljáró Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - közölte Csécsi Soma, a nyomozó hatóság helyettes szóvivője vasárnap az MTI-vel.

MTI

Befejeződött a nyomozás a romák elleni gyilkosságsorozat ügyében

Befejezte a rendőrség a romák elleni gyilkosságsorozat ügyében folytatott nyomozást - mondta el az MTV Híradónak Bencze József országos rendőrfőkapitány szerdán.

MTI

Romagyilkosságok: másra vallott K. Árpád?

Volt albérlőjére vallott K. Árpád, a romagyilkosságok miatt előzetes letartóztatásban lévő egyik gyanúsított - tudta meg a hvg.hu. A Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője, Petőfi Attila nem kívánta ezt kommentálni.

hvg.hu

Tagadják az emberölést a romák feltételezett gyilkosai

A jövő héten kezdheti meg az iratismertetést a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az egyik legösszetettebb magyar bűnügy, a romák elleni sorozatgyilkosság ügyében, ami azt jelenti, hogy a rendőrök befejezettnek tekintik a nyomozást, s biztosak abban, hogy a négy előzetesben ülő férfi követte el a támadásokat, amelyek során hat ember az életét vesztette.

hvg.hu
Hirdetés

Romagyilkosságok: fegyveres rablással is meggyanúsították P. Zsoltot

Gyanúsítottként hallgatta ki a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a tavaly augusztus óta előzetes letartóztatásban lévő P. Zsoltot a tatárszentgyörgyi kettős emberölés, illetve a gyilkosságokhoz használt fegyverek besenyszögi rablásával összefüggésben - tájékoztatta az NNI szerdán az MTI-t.

MTI

Romagyilkosságok: a gyanúsított nem működött együtt a rendőrökkel Piricsén

Helyszíni bizonyítást tartottak a Szabolcs megyei Piricsén a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat ügyében csütörtökön; a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) közlése szerint K. István gyanúsított a bűncselekmény lefolyását nem kívánta megmutatni.

MTI

Piricsén folytatódik a romagyilkosságok helyszíni bizonyítása

Piricsén folytat helyszíni bizonyítási eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) csütörtökön a hat halálos áldozatot követelő romák elleni támadássorozat ügyében - erősítette meg az MTI információját Bartha László, az NNI szóvivője.

MTI
Hirdetés

NNI: helyszíni kihallgatást tartottak Tiszalökön

Helyszíni kihallgatást tartott a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Készenléti Rendőrség közreműködésével szerdán a romák elleni támadássorozat egyik gyanúsítottja részvételével "a Tiszalökön elkövetett bűncselekménnyel összefüggésben" - közölte az NNI a rendőrség honlapján.

MTI

Romagyilkosságok: helyszíni bizonyítás zajlik Tiszalökön

Helyszíni bizonyítási eljárást tartanak Tiszalökön, a romák elleni támadások egyik Szabolcs megyei helyszínén szerdán - erősítette meg a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője az MTI információját.

MTI

Romagyilkosságok: együttműködött K. Árpád a nyomozókkal

Közreműködött a romák elleni támadássorozat elkövetésével gyanúsított K. Árpád Sándor a keddi, galgagyörki helyszíni bizonyítási eljárás keretében a bűncselekmény lefolyásának pontos rekonstruálásában - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).

MTI

Romagyilkosságok: beszélt az egyik gyanúsított?

Galgagyörkön kezdték kedden a romagyilkosságok helyszíni bizonyítását. A Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője, Bartha László annyit közölt, hogy közleményben számolnak be a bizonyítás eredményeiről. Elképzelhető, hogy a rendőrök azért most kezdtek ennek neki, mert valamelyik gyanúsított beszélt nekik.

hvg.hu

Elkészültek a romagyilkosságok helyszíni bizonyításának tervei

Elkészültek a romagyilkosságok ügyében a helyszíni bizonyításokra vonatkozó rendőrségi tervek – közölte a RomNet „magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásra” hivatkozva vasárnap. Az információval kapcsolatban Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője annyit mondott: tervezett nyomozati cselekményekről nem kívánnak felvilágosítást adni.

MTI

K. Árpád tagadja, hogy rasszista lenne

Lövész alapkiképzést kapott, és sorkatonaként szolgált 1989-ben K. Árpád, a romagyilkosságok elsőrendű gyanúsítottja, aki tagadja, hogy rasszista nézeteket vallana - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.

hvg.hu
Hirdetés
1121314151619

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X