MTI Vállalkozás

Ők azok, akik jól megszedik magukat a nagy melegben

Nőtt a sörfogyasztás az elmúlt meleg napokon, a sörgyárak teljes kapacitással működnek, és ha kitart a hőség, a tavalyinál több millió korsóval több sör fogyhat ebben a negyedévben - mondta el a Magyar Sörgyártók Szövetségének (MSSZ) igazgatója.

hvg.hu Élet+Stílus

Sörfagyi van? Van!

Ha nyár, akkor fagylalt. Ha sör, akkor… két gombócot kérünk. Először szombaton, a Belvárosi Sörfesztiválon.

hvg.hu Élet+Stílus

Azt hitte, mindent tud a sörről? Nem biztos

Egy pohár tej, vagy gyümölcslé is több kalóriát tartalmaz, mint egy pohár sör, ami ráadásul nem mindig hidegen, és nem mindig a sörcsapról ajánlott. Öt tévhit Hrabal kedvenc italáról.

MTI Vállalkozás

Sokkal több drága sört vehetnek itthon

Meleg, napos nyár esetén 2-2,5 százalékkal is nőhet idén a vezető magyar sörgyárak által értékesített sör mennyisége, amely tavaly 6,7 millió hektoliter volt – írta a Világgazdaság.

MTI Vállalkozás

Drágább söröket ad el nekünk a Carlsberg

A dán sörgyártó Carlsberg értékesítése a szakértők által vártnál jelentősebben nőtt az első negyedévben, elsősorban a vállalat drágább termékei iránti növekvő kereslet miatt - derül ki a cég csütörtökön közölt adataiból.

MTI Gazdaság

Megdőlt a sörfőzési rekord Csehországban

Még sosem főztek annyi sört a cseh sörgyárak, mint tavaly. A szlovákok, a németek és a lengyelek a legnagyobb fogyasztók az EU-ban, de a Csehországba látogató turisták is szépen teljesítettek.

1 2 3 4 5 6 7
30
A címlapról ajánljuk