hvg.hu Gazdaság

Sörözött már a barátaival? Akkor most megérti a Brexit lényegét

Az Egyesült Királyságnak vállalnia kell az Európai Unióval szemben fennmaradó pénzügyi kötelezettségei megfizetését ahhoz, hogy megkezdődhessenek a tárgyalások a jövőbeni kapcsolatokról, köztük a kereskedelmi viszonyról - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Luxembourgban.

hvg.hu Élet+Stílus

Oktoberfest mifelénk

Most már hiába is céloznánk be a müncheni Theresienwiese sörcsapjait, az utolsó literes korsókkal koccintanak a bajorok a szeptember közepétől idáig tartott népünnepélyen. Sebaj, most jövünk mi.

K.G. Élet+Stílus

Könyv és kraft

Ha valaki még mindig úgy gondolja, cipőt a cipőboltból alapon, hogy a kocsmába csak sörért megyünk, és a léhűtők csupán folyékony kenyeret fogyasztanak, szellemi táplálékot nem, éppen ideje, hogy revideálja az álláspontját.

-izsák- Élet+Stílus

A drága, a finom és az egészséges – vásárfia

Közel ezer kiállító állt glédába a 78. OMÉK-on (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár) a Hungexpo és a Kincsem Park területén. A lovas produkciókat és a traktorokat ezúttal kihagytuk, és inkább gasztróztunk.

-t- Élet+Stílus

Interaktív sörcímke

Óceánt lehet rekeszteni a sörforradalmat kirobbantó USA kisüzemi sörfőzdéivel. A versenyben mindenki nyerni akar.

hvg.hu Vállalkozás

Brit pubsirató: miért tűnnek el ezrével a kocsmák?

Az utóbbi bő harminc évben negyedével csökkent a pubok száma, így már alig 50 ezer kocsma van a szigetországban - derül ki a Brit Sör és Pub Szövetség friss adataiból. Valami történt, mert a népesség közben 17 százalékkal emelkedett.

hvg.hu Élet+Stílus

Sörvacsora otthon

Most lehetne poénkodni, hogy ez idő tájt vacsorára éppen elég a sör. De lehet menősködni is, mindjárt kiderül, hogyan.

Kovács Gábor Élet+Stílus

Nagykövetek a csap mögött

Manapság meglehetősen tisztességes kínálatból válogathat a sörivó, akinek a kegyeiért immáron a multik mellett kézműves sörfőzdék és sörimportőrök sokasága is versenyez. A verseny egyik eddig mellőzött kulcsfigurája volt a csapos, pedig rajta múlik, mi, hogyan kerül a poharunkba.

1 2 3 4 5 6 7
31

A címlapról ajánljuk