MTI Világ

Még mindig nem tudni, hogy mi okozta 13 erasmusos diák halálát

Nem aludt el a volánnál - ezt vallotta az ampostai bíróságon pénteken annak az autóbusznak a vezetője, amelynek tavaly márciusi spanyolországi balesetében 13 külföldi diáklány vesztette életét és 34-en megsérültek, köztük egy magyar egyetemista.

MTI Élet+Stílus

Bácsik rabolhatták ki Kim Kardashiant Párizsban

Három embert, köztük egy sofőrt szabadon engedett szerdán a francia rendőrség, 14-et viszont továbbra is őrizetben tart azok közül, akiket a hét elején állítottak elő Kim Kardashian tavalyi párizsi kirablása miatt.

hvg.hu/MTI Világ

Berlini támadás: azonosították a halott lengyel sofőrt

Ariel Zurawski a rendőrségi fénykép alapján azonosította unokatestvérét, akit holtan találtak a hétfő esti merénylet után a kamion vezetőfülkéjében. A lengyel állampolgárságú férfit valószínűleg lelőtték, de a sofőr meggyilkolásának körülményei még tisztázatlanok.

hvg.hu Gazdaság

Ugyanaz a kamion, ugyanaz a meló, csak a bér más nyugaton

A fizetések mellett nagyon felértékelődött, hogy milyen vasat raknak a szállítmányozó cégek a sofőrök alá. A Scania új, királykategóriás kamionja leginkább olyan, mint egy guruló mini hotelszoba, miközben technológiai szempontból is ultramodern.

hvg.hu Világ

Egy válófélben lévő depressziós, erőszakos sofőr volt a nizzai mészáros

Mohamed Lahouaiej Bouhlelnek hívják azt a 31 éves férfit, aki legalább 84 ember gázolt halálra egy teherautóval csütörtök este Nizzában. Hivatásos sofőrként dolgozott, erőszakos cselekmények miatt ismert volt a hatóságok előtt, de azt nem tudni, radikalizálódott-e. Tunéziai állampolgár volt, franciaországi tartózkodási engedéllyel. Úgy tudni, válófélben volt a feleségével, ami megviselte, és anyagi gondjai voltak.

hvg.hu Plázs

„Beszállás csak nőknek”: jön a női Uber

A kizárólag nőknek szóló szolgáltatás alapítói a nők elleni erőszakot fékeznék meg, és hisznek abban, hogy a férfi utasok diszkriminálásával pont az esélyegyenlőséget fogják megteremteni.

1 2 3 4 5 6 7
A címlapról ajánljuk