MTI/hvg.hu Itthon

Soros Györgyöt szidja Macedónia bukott miniszterelnöke – az MTI már rajta van

Egészen elképesztő dolgokat művel Macedóniában a Soros György által pénzelt ellenzék a telefonlehallgatásai és választási csalásai miatt lemondani kényszerült miniszterelnök szerint: "amikor nem a kormány ellen tiltakoznak, akkor különböző képzéseket, nyilvános vitákat szerveznek vagy a médiában szerepelnek". Az MTI adott hírt Nikola Gruevszki nézeteiről.

Marosán György Itthon

Miért a sorosozás?

A megtámadottak és megsemmisítésre ítéltek mindegyike arra emlékezteti a vezért: régen más volt, másban hitt és mást hirdetett.

MTI/hvg.hu Itthon

Bekóstolta a kormánypárti lap a tanárlázadás egyik alakját, Soros sem maradt ki

Civilt leplezett le hasábjain a kormánypárti Magyar Idők. Radó Péter, a Civil közoktatási platform egyik "emblematikus alakja", a Soros-féle OSI egyik intézményének helyettes vezetője volt. A tanácsadó cég, amelynek Radó az ügyvezető igazgatója, a mostani kormánytól mintegy 200 millió forint összértékű megbízásokat kapott.

Dercsényi Dávid Nyüzsi

Soros, Fidesz, átláthatóság, menekültek, mi vaaan?

Orbán nem mondott teljesen igazat a Parlamentben, erre a civilek kijavították. Rögtön meg is kapták, hogy Soros pénzeli őket. Vigyázat, a cikk olvasása vágott sérülések kockázatát rejti magában.

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával