MTI Sport

Usain Bolt először focizott igazi meccsen

A nyolcszoros olimpiai bajnok síkfutó barátságos mérkőzésen mutatkozott be az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatában, amelynél próbajátékon szerepel.

MTI Sport

Otthagyta a pekingi versenyt az amerikaiak világbajnok sprintere

Összeveszett a szervezőkkel, és elutazott a pekingi atlétikai versenyről Justin Gatlin, az amerikaiak olimpiai és világbajnok sprintere. "Semmi tiszteletet nem mutattak, ezzel azt tudatták velem, hogy jobb, ha elmegyek" – nyilatkozta újságíróknak a pekingi repülőtéren a 33 éves sportoló.

hvg.hu Vállalkozás

A webáruházak húzzák a csomagszállítókat is

A csomagküldés piacának múltbéli és jövőbeni változását aágzati szereplők elsősorban az internet és a webáruházak megjelenésében, valamint a megváltozott piaci helyzetekre adott válaszokban látják. A következő 5 évben mindössze négy-öt szereplő maradhat ezen a területen: azok, akik az online kereskedelem résztvevőivel együttműködve fejlesztenek.

MTI Sport

Bolt 20 másodpercen belüli 200-at ígér

Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok sprinter múlt heti római veresége ellenére is magabiztosan várja a csütörtöki, oslói Gyémánt Liga-versenyt, melyen a világ idei legjobb eredményét szeretné elérni.

MTI / hvg.hu Világ

Pistorius agyonlőtte barátnőjét

Több lövéssel lelőtte barátnőjét, Reeva Steenkamp modellt a művégtaggal futó olimpikon, Oscar Pistorius, a sportolót a rendőrség őrizetbe vette - közölte az AP.


A címlapról ajánljuk