MTI Időjárás

Másodfokú riasztás a heves szél miatt

A felhőszakadás veszélye miatt másodfokú riasztásokat adott ki több keleti megye járásaira a meteorológiai szolgálat szombaton kora este. Az érintett területeken a következő órákban rövid idő alatt jelentős mennyiségű csapadék eshet.

hvg.hu Itthon

137 km/h-val dühöngött a szél Sopronban

A viharzóna fokozatosan kelet felé vonul, éjszaka a Dunántúlon, szombat hajnalban már a középső országrészben is lehet széllel, esővel, jéggel járó zivatarokra számítani.

hvg.hu Időjárás

Eltűnik a forróság a hét második felében

Szerdán még 30 fok felett alakul a csúcshőmérséklet, eső, zápor is előfordulhat többfelé, de csütörtöktől enyhébb lesz az idő, felfrissül a levegő. Szombaton visszatér az eső, erős széllel.

hvg.hu Itthon

Erős szél téphet bele a 33 fokos kánikulába

Kifejezetten meleg, nyári idő várható a hét második felében. Szerdáról csütörtökre virradóra többfelé lehet eleredhet ugyan az eső, a szél is erős lehet többfelé, de bőven 30 fok felett alakul a csúcshőmérséklet.

hvg.hu Itthon

Durvul a forróság, 37 fok is lehet ma

Nagyon forrónak ígérkezik a szerda, majd csütörtökön eső hozhat egy kis enyhülést, de marad a kánikula. Péntektől megerősödik a szél, és a szombat újra esősnek ígérkezik.

hvg.hu Élet+Stílus

Elfújta a szél az időjárás-jelentőt, röhögésben tört ki a stáb – videó

Nagyon mókásra sikeredett az írországi TV3 Ireland AM című ébresztőműsorának 7 órás időjárás-jelentése. A külső helyszínről, esernyő alól bejelentkező Deric Ó h'Artagáint egyszerűen elfújta a szél a kissé zord írországi nyári időben. Mivel eltűnt pár pillanatra a képernyőről, visszakapcsoltak a stúdióba, ott viszont nem tudtak megszólalni a nevetéstől a műsorvezetők. A nézők ezután újra láthatták az időjárás-jelentőt, kezében a kifordult esernyővel, de most meg ő nem tudta folytatni a nevetéstől. Valószínűleg mindenki jól szórakozott, aki látta péntek reggel a produkciót.

hvg.hu Itthon

Leszakadhat az ég a nyári melegben

Meleg marad az idő, de szerdán szinte az egész országban előfordulhatnak zivatarok. A hét második felében is 30 fok felett lesz a nappali csúcs.

1 2 3 4 5 6 7
29
A címlapról ajánljuk