HVG Világ

Hibátlanul felmondja a szélsőjobb szlogenjeit a finn Marine Le Pen

Laura Huhtasaari mindenben más állásponton van, mint a finn politikai fősodort képviselő pártok. Nem akar migránsokat, elvenné a homoszexuális párok jogát a házassághoz, ellenzi, hogy a melegek gyermekeket fogadjanak örökbe és megszüntetné a svéd nyelv kötelező oktatását a finn iskolákban, miközben az 5,5 millió finn állampolgár közül 300 ezernek a svéd az anyanyelve.

Tamás Gáspár Miklós Vélemény

TGM: Szélsőjobboldali kormány Bécsben

A kancellárnak kinevezett ifjú bájgúnár nem tett egyebet, csak elcsórta a, hm, néppártosodó neofasiszták fő mondanivalóját, az iszlám veszélyt. Vélemény.

hvg.hu Itthon

Spiegel: Magyarország a szélsőjobboldal Eldorádója lett

A holokauszttagadó Horst Mahler ügyével kapcsolatban a Spiegel arról ír, hogy egyre több szélsőjobbos keres menedéket Magyarországon, a magyar kormány ugyanis szemet huny a tevékenységük felett, sőt, Orbán még a nyugati világból érkező menekültekként is tekint rájuk.

B.Á. Itthon

Magyarországról és orosz honlapokról irányítják a német szélsőjobboldali birodalmat

Magyarországon él a német szélsőjobboldal vezető személyisége, Mario Rönsch, aki orosz honlapokon keresztül uszít Németországban a menekültek ellen, mellékesen pedig Magyarországon vásárolt gumilövedékes fegyvereket árul webshopjában a németeknek, akiknél ezek az eszközök tiltottak. Igaz, ezekkel kereskedni nálunk is csak engedéllyel lehet.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk