MTI Shake

Egy vén majom nyerte a szépségversenyt

A délnyugati főszigeten, Kjúsún lévő Oita majomparkjának lakóira szavazhattak a látogatók. Döntő többséggel Bencu nyerte meg a versenyt, aki emberre átszámolva több mint százéves.

hvg.hu Itthon

Szép nők miatt tört ki a balhé a katasztrófavédelemnél

A Lánglovagok nevű szakmai portál kritizálta a katasztrófavédelmet, amiért sokszor dekoratív, de szakmai tapasztalattal nem rendelkező szóvivőket alkalmaz. Szépségversenyt is rendezett a szóvivők között, amit viszont a katasztrófavédelmi főigazgatóság nehezményez.

hvg.hu Itthon

Milliókat követelhetnek a koronát visszaadó lánytól

Többmilliós kártérítést is fizethet Kocsis Korinna, aki a Tv2 által közvetített múlt pénteki szépségversenyen nem fogadta el a harmadik helyezettnek járó koronát és azt állította, tudta, hogy nem nyerhet – közölte a Blikk.

hvg.hu Plázs

Hajdú Péter: "Korinna előre eldöntötte, hogy ha nem lesz első, botrányt csinál"

A Szépségkirálynő egyik versenyzője. Kocsis Korinna azt állítja, előre tudta, hogy ő nem nyerhet. Kijelentése lavinát indított el, vasárnap már egy másik döntős, Vígh Diána is csalást kiáltott – írja a Blikk. A műsor producere, Hajdú Péter szerint Korinna "előre eldöntötte, hogy ha nem lesz első, botrányt csinál".

hvg.hu Élet+Stílus

Ő lett az ország Szépségnagykövete – videó

Tizennyolc lány közül választották ki a Szépségnagykövet néven futó verseny döntőjén Hajda Esztert, aki egy évig képviseli majd a hazai divatkultúra ügyét. Mellette Németh Nikolett is különleges megbízást kapott: a döntősök közül őt választották meg a Munkácsy Év háziasszonyának. Videó.

hvg.hu Plázs

Zimány Linda lett a legszebb Las Vegasban

Zimány Linda Las Vegasban megnyerte a harmadik legrangosabb amerikai szépségversenyt, a Tropic Beauty-t - írta a Bors Online. Száz lány közül választották a legszebbnek, és győzelmével nyolcvanezer dollárt, azaz mintegy tizennyolcmillió forintot nyert.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk