hvg.hu Itthon

Hűtlen kezeléssel gyanúsítják Hagyó szóvivőjét

Előállította a rendőrség Horváth Évát, Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes volt szóvivőjét, akit kihallgatása után el is engedtek. A nőt bűnsegédként elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítja a rendőrség.

hvg.hu Itthon

Két szóvivője lesz az MSZP-nek

Vasárnaptól két szóvivője lesz az MSZP-nek: Nyakó István mellett a kormányszóvivői posztról távozó Budai Bernadett is ellátja ezt a feladatot - tudta meg az MTI szocialista forrásból.

MTI Itthon

A szóvivők is izzadnak szombat éjjel

Elsősorban a mozgás öröméért és a kikapcsolódás kedvéért startol el szombat éjszaka a szóvivők csapata a XIV. olimpiai éjszakai futáson - közölte a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete (MSZE) pénteken.

MTI Világ

Elfogták a tálibok egyik szóvivőjét

Elfogták az északnyugat-pakisztáni szvat-völgyi tálibok szóvivőjét, és a szélsőségesek négy másik ottani vezetőjét - jelentette be pénteken a pakisztáni hadsereg.

MTI Itthon

Kirúgták a BKV szóvivőit

Távozott a BKV-tól Kiricsi Karola és Szilágyi Károly szóvivő, mivel a cég szerdától megszüntette ezt a pozíciót - közölte a BKV.

MTI Itthon

"Elsősorban rendőr" az új roma szóvivő

A rendőrségi munka közérthetőbb magyarázata, naprakész tájékoztatás az állampolgároknak, az újságíróknak és a hivatásos állománynak - foglalta össze terveit az új - roma származású - rendőrségi szóvivő.

MTI Itthon

Garamvölgyi távozik, roma szóvivője lesz a rendőrségnek

Állítólag a romákkal kapcsolatos támadások rendőrségi kommunikációjának hibái miatt távozik posztjáról Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivóje. Helyette két szóvivő lesz: Bényi Mónika és Makula György.

travelline.hu Plázs

Csődközelben a Malév?

Hozzátette: a második részletet a február 10-i közgyűlést követő napokban...

1 2 3

A címlapról ajánljuk