Széplaki Nóra Élet+Stílus

Hétszáz forintért San Franciscóba – mit tud az Utazómajom?

Néhány éve még repülőgépen sem ült, ma pedig majdnem háromszázezren követik napról napra az élményeit, ajánlatait és jutnak el a segítségével a világ minden tájára. Például 700 forintért San Fransiscóba. Interjú Tóth Ákossal, az Utazómajom utazási közösség létrehozójával.

MTI Kult

Ettől a hírtől rongyosra bőgik a párnájukat a tinilányok

Jövő márciusban legalább egy év szünetre megy a One Direction fiúbanda, hogy a tagok saját szólókarrierjükre és projektjeikre koncentrálhassanak. Az együttes PR-csapata nem kommentálja a tagok ideiglenes különválásáról szóló híreket. Egy múlt hétvégi londoni megbeszélésen állítólag arról is döntöttek, hogy nem indulnak turnéra év végén megjelenő új albumukkal. A banda utolsó nagy koncertje október 31-én lesz a sheffieldi Motorpoint arénában - írta a The Sun internetes oldala.

hvg.hu Itthon

Ennyit közölt délután az Elmű az áramszünetről

Néhány fogyasztónál még nincs áram az Elmű-Émász szolgáltatási területén, elsősorban családi házas és lakóparki övezetekben. A szolgáltatás helyreállítása folyamatban van – közölte a szerdai viharral kapcsolatban csütörtök délután az áramszolgáltató.

MTI Shake

Super Bowl: Katy Perry playbackel is, meg nem is

Katy Perry amerikai popénekesnő oroszlánt, cápákat és legalább némi élő éneklést is ígér arra a koncertjére, amit a profi amerikaifutball-liga döntője, a Super Bowl félidei szünetében ad majd. A mérkőzés vasárnap lesz. Katy Perry túl sok mindent nem árult el, azt viszont elmondta, hogy Lenny Kravitz is csatlakozik hozzá a színpadon.

MTI Sport

Phelps egy időre felhagy az úszással

Egy időre felhagy az úszással a 18 olimpiai bajnoki címével rekorder Michael Phelps, aki azt tweetelte vasárnap, hogy most saját magára kell figyelnie - jelentette a CNN.

hvg.hu Karrier

Rágyújtani csak a főnök engedélyével lehetne?

A munkáltatók oldaláról a jelenlegi helyzet leginkább azért érdekes, mert a cigarettázásra kivett hosszabb-rövidebb szünetek a napi munkaidőt terhelik, illetve a munkahelyi szabályozatlanság következtében meg is rövidíthetik – mondta el az Origónak a D.A.S. JogSzerviz szakértője.

MTI Világ

Pihenőt tart Szerbia és Koszovó a májusi választásokig

Szünetelni a Koszovó és Szerbia közötti párbeszéd a májusban esedékes szerbiai parlamenti választásokig - idézte a koszovói albán sajtó hétfőn a két állam között közvetítő brit diplomatát. Robert Cooper emlékeztetett, hogy kilenc sikeres tárgyalási fordulón vannak túl, és több megállapodást sikerült tető alá hozni.

hvg.hu Tech

Szerdán elsötétül az angol Wikipedia

Igyekezzen minden diák időben befejezni a házi dolgozatát, ha angolul írja, mert szerdán nem lesz elérhető az online enciklopédia. Az alapító, Jimmy Wales az internet cenzúrázása ellen tiltakozik.

MTI Itthon

Kényszerszünetre küldték a képviselőket a parlamentben

Nem készült el időben a jövő évi költségvetést megalapozó törvények záróvitájához szükséges bizottsági ajánlás és a szavazási forgatókönyv, ezért Ujhelyi István levezető elnök háromnegyed órás szünetet rendelt el hétfő este a parlament ülésén.

MTI Itthon

Másodszor szünetel az Országgyűlés ülése

A Ház korábban délután hat órától függesztette fel a határozathozatalt. A mostani szünet alatt a képviselők megvitatják az egyházügyi törvényjavaslathoz az este folyamán benyújtott újabb zárószavazás előtti módosító javaslatokat.

1 2

A címlapról ajánljuk