Mennyi!?? 11 ezer napom van még nyugdíjig?

Mennyi!?? 11 ezer napom van még nyugdíjig?

A nyugdíjkalkulátor nem játék.

Posztszabadság blues

Posztszabadság blues

Két hete nem csörgött reggel az ébresztője? Fejben még nyaral, de az irodában önre dől a munka? Rosszkedvű, pedig tegnap még úgy érezte, kipihente magát? Ön szabadság utáni rosszkedvűségben szenved.

hvg.hu

A magyarok alig harmada megy külföldi nyaralásra

A magyarok alig harmada megy külföldi nyaralásra

A legtöbben közeli országokba megyünk pihenni a félretett pénzünkből, kevesen utazunk repülővel, és hanyagoljuk az utazási irodákat.

Alighogy elindult a közösségi etetés, a Nébih a halálát kívánja

Alighogy elindult a közösségi etetés, a Nébih a halálát kívánja

Azt még nem tudni, hogy az új közösségi népélelmezési mobilalkalmazás, a Yummber gerjeszt-e akkora felfordulást a szakma hivatalosnak vagy professzionálisnak nevezett szegmensében, mint az Uber a taxisok világában, de már az indulás előtt 700-nál is több önkéntes szakács jelentkezett be a rendszerbe. Az azonban nagyon valószínű, hogy a nagy hájp közepette is előbb vagy utóbb, de a garázskonyháknak is szembe kell nézniük néhány nagyon is profán kérdéssel. Mi lesz az élelmiszerbiztonsági és az adózási kérdésekkel?

Hol nyaral az idén? – Kérdőív

Hol nyaral az idén? – Kérdőív

Hová mennek nyaralni? Mennyi pénzt szánnak az utazásra? Arra kérjük olvasóinkat, töltsék ki az alábbi kérdőívet.

hvg.hu

Idén nyáron sem megy szabadságra Ferenc pápa

Idén nyáron sem megy szabadságra Ferenc pápa

Július elsejétől szünetelnek a Ferenc pápa által bemutatott reggeli misék és a szerdai általános audienciák is, de Ferenc pápa idén nyáron sem szakít időt magának pihenésre.

MTI

Így mentheti meg bennragadt szabadságát

A közeledő év vége miatt számolni kell a még ki nem adott szabadságnapokkal. Átvihetők-e 2015-re? A munkavállaló dönt, vagy az összetorlódott munkákra hivatkozva a munkáltató? A cég leállása, a próbaidő hogyan befolyásolja a szabadságot? Az Adózóna összeállítása.

hvg.hu

Megható ajándékot kapott kollégáitól a beteg feleségét ápoló buszsofőr

Egyévnyi szabadnapot adományoztak egy súlyosan beteg és várandós feleségét ápoló buszvezetőnek munkatársai a franciaországi Nizzában.

MTI

16 éve nem nyaralt Putyin, meglepő helyszínt választott a pihenésre

A hatvankettedik születésnapját ünneplő orosz államfő a szibériai tajgára utazik, 300-400 kilométerre lesz a legközelebbi lakott településtől, és egyszerűen csak pihenni fog.

MTI

Ez a cég már a munkába állás előtt szabira küldi dolgozóit

Ez a cég már a munkába állás előtt szabira küldi dolgozóit

A startupoknál dolgozókat elkényeztetik munkaadóik: ingyenes jógaórák, masszázs, négynapos munkahét. Egy San Franciscó-i startupnál ugyanakkor még ennél is tovább mentek.

hvg.hu

Videó: Merkel köszönetet mondott Kozma atyának

Videó: Merkel köszönetet mondott Kozma atyának

A Páneurópai piknik 25. évfordulóján a német kancellár Kozma Imre és az általa vezetett Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségéért mondott köszönetet.

hvg.hu

Lelki teher érte a nyaralás alatt? Kérjen sérelmi díjat!

Díjcsökkentést, kártérítést és sérelmi díjat is kérhet a turista az utazásszervezőjétől, ha nem azt kapta a helyszínen amiért fizetett, de a nagy utazási irodák már az üdülés helyszínén készpénzben kifizetik az alacsonyabb színvonalú szolgáltatás miatt visszajáró díjat – mondta Salamon András utazási jogra szakosodott ügyvéd.

MTI

Lélegzetelállító videó: úszó embert vett célba egy krokodil

Úszva menekült egy utána eredő krokodil elől egy férfi Mexikó partjainál.

hvg.hu

Szállodai Bonnie és Clyde fosztogatja a magyar szálláshelyeket

A férfi Török Szabolcsként mutatkozik be, a nő több álnevet is használ. Bejelentkeznek, fogyasztanak, hosszabbítanak, még többet fogyasztanak, aztán a számlát hátrahagyva lelépnek. Az eddigi kár 3 millió forint.

hvg.hu

Gálvölgyi János mégis megtudta Bajor halálhírét

Gálvölgyi János mégis megtudta Bajor halálhírét

Bár a lányai megpróbálták megóvni az éppen nyaraló Gálvölgyi Jánost attól, hogy megtudja jó barátja, Bajor Imre halálát, a komikus valahogy mégis értesült a szomorú hírről.

hvg.hu

Levédték a Kéktúrát

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala arról határozott, hogy az Országos Kéktúra védjegyet kizárólag a Magyar Természetjáró Szövetség használhatja a jövőben.

MTI

Elmaradt idén az orosz turisták dömpingje

Tavaly júniusban 3, az első félévben 11,7 százalékkal több vendégéjszakát töltöttek Magyarországon az orosz turisták. Több oka is van az elmaradásuknak.

MTI

Nincs várakozás sem a röszkei, sem a tompai határátkelőnél

Kora délutánra megszűnt a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap délután. A tompia kilépőnél már korábban megszűntek a torlódások.

MTI

Ön hova tud elmenni nyaralni? – kérdőív

Van pénzük nyaralni? Hová mennek? Néhány politikusunk már elárulta, merre fogja tölteni a szabadságát, olvasóinkat is arra kérjük, töltsék ki az ezt vizsgáló alábbi kérdőívet.

hvg.hu

Hogyan menjen szabadságra vállalkozóként?

Hogyan menjen szabadságra vállalkozóként?

Néhány jó tanács, hogy mire kell figyelni, ha ki akarunk szakadni a vállalkozásból.

hvg.hu
1238

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X