Pálmai Erika Élet+Stílus

Evett már citromnádas szalontüdőt tejfölhabbal?

Szokatlanul jó idővel és többek között eperfagyi alatt megbújó mangalicatepertő-krémmel, valamint tárkonnyal és citromnáddal megbolondított mangalicapáslival (ami itt csíkokra vágott szalontüdő és mangalicanyelv tejfölhabbal a tetején) nyitott az idei Gourmet fesztivál.

Vajna Tamás Gasztro

Litauszki Zsolt: nem kell szeméttel etetni a turistákat

A 21 Magyar Vendéglő és a hét elején megnyitó Pest-Buda kreatív séfje a családja miatt nem nyomul, többre tartja az elmélyült kutatómunkát, mint a felszínes íztrükközést, ugyanakkor néha szívesen enged teret bolondériáinak, vagy ahogy ő nevezi: betegségeinek.

I. N. Gasztro

Megnyílt a Pest-Buda vendéglő, luxuskivitelben

Lufikkal, élő zenével és decens, értelmiségi celebek részvételével nyílt meg a legendás Pest-Buda étterem a Fortuna utcában. Az étlapot gyorsan végigkóstolva hamar kiderül: a Litauszki Zsolt kreatív séf által irányított konyha ízeiért érdemes a külföldieken kívül az éhes budapestieknek is felkeresni a Várnegyedet.

A címlapról ajánljuk