hvg.hu Itthon

Szavazzon: vonja-e vissza Budapest a pályázatát a 2024-es olimpiára?

A Momentum Mozgalom 266 ezer aláírást gyűjtött össze olyan budapestiektől, akik azt szeretnék, hogy a főváros lakói népszavazáson mondhassák el, akarnak-e, vagy sem 2024-ben olimpiát Budapestre. Tegye meg ön már most is ezt: itt a kérdés, mondjon igent vagy nemet.

hvg.hu Élet+Stílus

Ilyen is van – a legjobb gasztropasi

Man of the Year – idén is hat kategóriában keresi az év férfiját a nyuszis magazin. Köztük a legmeghatározóbb gasztroarcot. A jelöltek névsora ugyancsak illusztris.

hvg.hu Itthon

A Nemember, a Közpénz rabja, a Lábhoz hozott Népszabadság? - szavazzon az év HVG-címlapjára!

Matolcsy György rabruhában, a strómanfa, a megdöbbent Európa, hajtóvadászat egykori kedvencek és nem kedvelt médiumok után - a HVG 2016-ban is felvillantotta címlapján, mi zajlott és zajlik az országban. Ön szerint melyik montázs lett a legjobb? Kiválasztottunk nyolcat, ami nekünk különösen tetszett, most már ön jön: szavazzon! (Ha nem emlékszik pontosan, görgessen lentebb, mind a nyolc képet megtalálja.)

hvg.hu Világ

Ilyen a választás ott, ahol vegyesbolt is lehet szavazóhelyiség

Az amerikai választók harmada, akár 40-45 millió fő már az elnökválasztás hivatalos napja előtt leadhatja voksát – olvasható az e heti HVG-ben. A Sprint helyett maraton című cikkben az amerikai választási rendszer furcsaságait gyűjtötték össze.

MTI Itthon

Orbán a TV2-t sem hagyta ki a kampányából, de sok újat nem mondott

Ha a bevándorlást elhibázzuk, akkor nemcsak a mi Magyarországunk változik meg, a gyerekeink, unokáink Magyarországa is egészen más lesz, mint amilyen migráció nélkül lehet – ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök a TV2-nek adott interjújában csütörtökön.

hvg.hu Vállalkozás

Az utasok szerint ez a világ legjobb reptere (galéria)

Az utasok millióinak szavazata alapján immár negyedik éve nyeri el Szingapúr Changi repülőtere az aranyérmet. Mindent meg is tesznek ezért: olyan 24 órás mozi várja az utasokat a repülőtéren, ahol a legfrissebb hollywoodi sikereket tekinthetik meg ingyen.

1 2 3 4 5 6 7
22
A címlapról ajánljuk