hvg.hu Gazdaság

Szemét ügyek: A Posta és a haverok nyernek

Az állami kukaholding első lépései arra utalnak, hogy a hulladékkezelés központosításából fakadó esetleges megtakarítások egyelőre ígéretek. A növekvő kiadások viszont tények.

MTI / hvg.hu Itthon

Tarlós: Járatritkítás nincs, "menetrendkorrekció" van

Tarlós István megint keményen beszólt Vitézy Dávidnak, de tagadta, hogy megritkítanák a BKK járatait, mint mondta, csak "kisebb menetrendkorrekciót" hajtottak végre. azt is mondta, Orbánnal akar tárgyalni a szemétszállítás kérdéséről, mert a jelenlegi tervek alapján Budapest nagy bajba kerülne.

hvg.hu Gazdaság

Brutális szemétdíj jöhet

Ősszel egyszerre érkezhet a háztartásokhoz fél év szemétszállítási díja. Addig ugyanis úgy néz ki, nem tudja megoldani a zsámlázást az államosított szemétcég.

MTI / hvg.hu Itthon

Nagy baj lesz a szemétszállítással?

Az MSZP szerint néhány hét múlva leáll a szemétszállítás, de a Fidesz szerint végső esetben a katasztrófavédelem fogja kijelölni azt a társaságot, akinek el kell vinnie a szemetet.

MTI / hvg.hu Gazdaság

Állítják, sehol sem áll le a szemétszállítás

Sehol sem áll le a szemétszállítás, az ezzel kapcsolatos hírek teljesen alaptalanok és felelőtlenek – közölte a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (NHKV Zrt.).

MTI/hvg.hu Itthon

Nyár közepén országszerte leállhat a szemétszállítás?

A 108 településen szemétszállítást intéző Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. készen áll bedobni a törölközőt, mivel a nemzeti hulladékgazdálkodási cég nem fizet neki. Ha beindul az új hulladékgazdálkodási rendszer, a szemétszállító cégek ötöde mehet csődbe. A hulladékgazdálkodást koordináló társaság szerint sehol sem áll le a szemétszállítás.

1 2 3

A címlapról ajánljuk