Hétfőtől újra végig jár a szentendrei HÉV

Hétfőtől újra végig jár a szentendrei HÉV

Hétfőtől ismét teljes vonalon közlekedik a H5-ös (szentendrei) HÉV - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel.

MTI

Fotó: Így néz ki a megrepedt HÉV-alagút födémje

Fotó: Így néz ki a megrepedt HÉV-alagút födémje

Csütörtökön este lezárták a szentendrei HÉV Batthyány téri állomását, mivel megrepedt az alagút födémje a felszínen folyó villamoshálózat-építési munkák nyomán, és kisebb darabok le is hullottak a mennyezetről. Az MTI fényképet közölt a megrepedt födém felszíni részéről. A HÉV-szerelvények helyett ezen a szakaszon pótlóbuszok járnak.

hvg.hu

Megrepedt a szentendrei HÉV alagútja

Megrepedt a mennyezet a szentendrei HÉV alagútjában, emiatt nem járnak a szerelvények.

MTI

Egy héttel tovább szívnak a szentendrei HÉV utasai

A tervezettnél egy héttel tovább, várhatóan március 22-ig közlekedik rövidített útvonalon a szentendrei HÉV, mert „előre nem látható okok miatt” hosszabb ideig tart az alagút födémjének megerősítése – közölte csütörtökön a BKK.

hvg.hu

Szombattól rövidebb úton jár a szentendrei HÉV

Szombattól nem jár a szentendrei HÉV a Batthyány tér és a Margit híd között, ez a helyzet egészen március 13-og tart majd.

MTI

Baleset volt Szentendre és Pomáz között - lassabban döcög a HÉV

A H5-ös HÉV csak egy vágányon közlekedik Szentendre és Pomáz között, emiatt megnövekedett menetidővel kell számolni.

hvg.hu

Csak a Margit hídig jár vasárnap a szentendrei HÉV

Pótlóbuszok járnak vasárnap a Batthyány tér és a Szépvölgyi út között, mert a HÉV-alagút próbaterhelését végzik majd – hívta fel a figyelmet a BKK.

MTI

Megint ellopták a szentendrei HÉV kábeleit

Kábellopás miatt késik a H5-ös HÉV – közölte péntek reggel a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.

MTI

Autó bénította meg a szentendrei HÉV-et

Fennakadt egy autó a szentendrei HÉV pályáján Pomáz határában kedden késő délután, ezért 20 perces késéssel kell számolni a szakaszon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

MTI

Mától gyakrabban jár a békásmegyeri HÉV

Sűrűbben jár mától az 5-ös (szentendrei) HÉV a Batthyány tér és Békásmegyer között.

MTI

Sűrűbben jár holnaptól a szentendrei HÉV, itt a menetrend

Péntek reggeltől 5-6 percenként jár a HÉV Békásmegyer és a Batthyány tér között 8 és 9 óra között, délután és kora este pedig 7-8 percre csökkentik a követési időt. Hétfőtől hosszabbak lesznek a csúcsidőszakok, és a szokottnál több kocsiból áll majd a szerelvények egy része.

hvg.hu
Hirdetés

Hagyó-per: új tanú beszélt a HÉV használhatatlan utastájékoztatójáról

A vádiratban leírtakat támasztotta alá a Kecskeméti Törvényszéken azt a tanú, aki a szentendrei HÉV utastájékoztatójáról beszélt a Hagyó-perben. A szentendrei HÉV Batthyány tér és Békásmegyer közötti utastájékoztató rendszerét 2007 végén átadták, de még 2008 közepén sem üzemelt rendesen, az alkalmatlan kijelzők mellett a rendszer programja sem működött hibátlanul – összegezte a tanú. A rendszert a CC Soft Kft. készítette.

MTI

Lelassult a szentendrei HÉV

Áramellátási problémák miatt Békásmegyer és Pomáz között csak egy vágányon közlekedett péntek reggel a szentendrei HÉV.

MTI

Defibrillátor került a szentendrei HÉV-végállomásra

A BKV Zrt. és Szentendre Város Önkormányzata együttműködésének köszönhetően egy új, korszerű defibrillátor készülék került a HÉV H5 vonalának szentendrei végállomására.

Hirdetés

Füst miatt leszállították az utasokat a szentendrei hévről reggel

Egy kapcsolószekrény műszaki hibája miatt le kellett szállítani az utasokat a szentendrei (H5) HÉV egy vonatáról csütörtök reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere.

MTI

Gázolt a HÉV Filatorigátnál

Halálra gázolt a szentendrei HÉV egy ismeretlen férfit Budapesten Filatorigát és Kaszásdűlő között csütörtök este.

MTI

Máshogy jár a szentendrei hév vasárnap, a Bem rakparton is változás lesz

Vasárnap délelőtt nem jár a H5-ös (szentendrei) hév a Batthyány tér és a Szépvölgyi út megállóhely között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

hvg.hu

Egy vágányon járnak a szentendrei HÉV-ek

Egy vágányon közlekednek a szentendrei HÉV szerelvényei Aquincum és Csillaghegy megállók között, de a forgalom nem állt le a vonalon - közölte a BKK.

hvg.hu

Buszok mennek a HÉV helyett a H5-ös HÉV egy szakaszán

Pályakarbantartási munkákat végeznek a hétvégén a H5-ös hév vonalán Békásmegyer és Szentendre között. Szeptember 15-én és 16-án, szombaton és vasárnap mindkét nap reggel 5:00 és este 23:00 között a H5-ös hév szerelvényei csak a Batthyány tér és Békásmegyer között közlekednek, Szentendre és Békásmegyer között hév-pótló autóbuszokkal lehet utazni - közölte a BKK.

hvg.hu

Újra teljes vonalon jár a szentendrei HÉV

Elhárították a műszaki hibát a szentendrei HÉV vonalán, így hétfőn 20 órától ismét az eredeti menetrend szerint, már a két végállomás között járnak a szerelvények. A pálya egy részét felújították, de a vágányzár a tervezettnél egy nappal tovább tartott a biztosítóberendezés meghibásodása miatt.

hvg.hu
Hirdetés
12

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X