MTI Itthon

Útlezárás, villamospótlás, metrópótlás: érdekes hétvége jön Budapesten

Felvonulás miatt lezárják szombat délután a fővárosi Andrássy utat, emiatt változik a 105-ös busz közlekedése. Az 1-es villamos helyett pótlóbusz jár hétvégén a Bécsi út és Zugló vasútállomás között. A 3-as metrót Újpest és az Árpád híd között pótolják buszokkal, a szentendrei HÉV-et pedig Békásmegyer és Szentendre között.

hvg.hu Közlekedés

Péntektől nem jár a kisföldalatti, a szentendrei HÉV-et is pótolják

Pályafelújítás miatt nem jár jövő péntektől három napig a kisföldalatti Budapesten. Szintén jövő péntektől a szentendrei HÉV sem jár Pomáz és Szentendre között, valamint Tököl és Ráckeve között a H6-os HÉV is kimarad egy pár napig – közölte a BKK. Az 50-es villamos vonalán ugyancsak lesz felújítás.

MTI Közlekedés

A szentendrei HÉV miatt lesz újból felfordulás

Szombat estétől helyreállítási munkákat végeznek a Tímár utcai HÉV-megállónál, változik a szentendrei (H5-ös) HÉV közlekedése is, torlódások várhatók - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.

hvg.hu Bűnügy

Óriási balhét rendezett két nő a szentendrei HÉV-en – videó

Rendőrt kellett hívni kedd este a szentedrei HÉV aquincumi megállójához, mert az egyik vonaton két nő belekötött az utasokba. Üvöltöztek, káromkodtak, egyikük nekirontott egy nála jóval nagyobb férfinek, a pulóverét is letépte. A szerelvény nem tudott tovább menni. A két nő valószínűleg narkózott, ezért kattantak be. Az egyik utas videót készített a balhéról, amit a BKV Figyelő tett közzé. A felvételt csak felnőtteknek ajánljuk.

MTI Közlekedés

Már csak a Margit hídig jár a szentendrei HÉV

Rövidített útvonalon jár mától a szentendrei HÉV: július közepéig a szerelvények Szentendréről, illetve Békásmegyerről csak a Margit híd budai hídfőjéig közlekednek, onnan a Batthyány téri végállomásig pótlóbuszok viszik az utasokat.

hvg.hu Közlekedés

Fotó: Így néz ki a megrepedt HÉV-alagút födémje

Csütörtökön este lezárták a szentendrei HÉV Batthyány téri állomását, mivel megrepedt az alagút födémje a felszínen folyó villamoshálózat-építési munkák nyomán, és kisebb darabok le is hullottak a mennyezetről. Az MTI fényképet közölt a megrepedt födém felszíni részéről. A HÉV-szerelvények helyett ezen a szakaszon pótlóbuszok járnak.

hvg.hu Itthon

Egy héttel tovább szívnak a szentendrei HÉV utasai

A tervezettnél egy héttel tovább, várhatóan március 22-ig közlekedik rövidített útvonalon a szentendrei HÉV, mert „előre nem látható okok miatt” hosszabb ideig tart az alagút födémjének megerősítése – közölte csütörtökön a BKK.

1 2 3
A címlapról ajánljuk