Gazdaság

Bolt egy életre elkötelezte magát - a szponzora mellett

Háromszor három arany a sprint számokban három olimpián. Ez még soha senkinek sem sikerült. Usain Bolt megcsinálta. A Villám, ahogy a nemzetközi sportsajtó nevezi, az olimpia idején ünnepelte harmincadik születésnapját. Egyben bejelentette: visszavonul.

hvg.hu Gazdaság

Van olyan tanácsadó, aki napi 87 ezret megért az NGM-nek

A Nemzetgazdasági Minisztérium összesen nyolcmillió forintot fizetett ki egy magánszemélynek, aki tanácsadói munkát végzett a tárcánál március elejétől május végéig – derült ki azokból a friss adatokból, amelyet a tárca tett közzé. Széles Gábor tévéjének is jutott némi pénz.

MTI Sport

Dzsudzsák aláírt az araboknál

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kedden aláírta szerződését új klubjához, az egyesült arab emírségekbeli al-Vahdához. Dzsudzsák Balázs megállapodása két évre szól – számolnak be a magyar szövetség közösségi oldalán.

Torontáli Zoltán Gazdaság

Újabb léket kapott a kormányzati-állami titkolózás

Amíg az államfő az Alkotmánybírósághoz küldte a Posta és az MNB alapítványainak és cégeinek szerződéseit a szemünk elől eldugó törvényt, a Fővárosi Törvényszék most pofont adott a kormánynak. A Főgáznak ki kellene adnia a Postával kötött szerződéseit. De korántsem biztos, hogy ez valóban meg is történik, mert a kormányzati gépezet ezt is bedarálhatja.

hvg.hu Kult

Ki kell adni egy Ákos-koncert összes szerződését

Ki kell adnia a váci önkormányzat tulajdonában lévő cégnek azokat a szerződéseket, amelyeket a múlt nyári Ákos-koncerthez kapcsolódóan kötöttek – döntött tegnap a Budakörnyéki Járásbíróság. A pert Ferjancsics László, az Együtt és a helyi lokálpatrióták közös önkormányzati képviselője indította, miután közérdekű adatigénylésére nem kapott választ.

hvg.hu Itthon

A Századvég szerződéseiről is kérdezhetik Lázárt

A nemzetbiztonsági bizottság előtt kell majd beszámolnia Lázár Jánosnak az Információs Hivatal tevékenységéről, és a Magyar Nemzet szerint a Századvég szerződéseiről, valamint a minősített adatokhoz való hozzáféréséről is kérdezhetik majd a Miniszterelnökséget vezető minisztert.

hvg.hu Itthon

Jól keres az MTVA-n a Fidesz volt nagyembere

Három év alatt Várhegyi Attila személyesen és cégein keresztül is több tízmillió forintos megbízást kapott az állami médiától tanácsadásért és más projektfeladatokért - írja a Népszabadság.

hvg.hu Vállalkozás

Ha nem vigyáz, csak perben nyerheti ki pénzét a legtutibbnak látszó üzletből is

Építési vállalkozó és a barátja megkérte, építsen neki egy házat, nyaralót, bármit. A legfontosabb, hogy bármekkora barátok is, írják le a szerződést, mert ha nem tartják be a kötelező formai előírásokat, úgy a "barát" nem köteles fizetni, ha nem akar, a szóbeli megállapodás ugyanis semmis és csak hosszas pereskedés után juthat a pénzéhez.

1 2 3 4 5 6 7
12

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával