MTI Gazdaság

Szerdán írják alá a Nabucco-szerződést

Szerdán a törökországi Kayseri városában írják alá a Nabucco projekttámogatási megállapodásokat a tranzit országok kormányzatainak képviselői, többek között Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter és a Nabucco konzorcium vezetői.

Blikk Itthon

1,5 milliót számlázott egy alkotmányozásban részt vevő ügyvédi iroda

A tárcák közül utolsóként a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) is nyilvánosságra hozta külsős szerződéseinek listáját. Kiderült: a Jutasi Ügyvédi Irodával 1,5 milliós szerződést kötöttek, a gazdasági tárca ugyanis az Alkotmány ügyében vette igénybe a külsős jogászok szakértelmét - írja a Blikk.

MTI Gazdaság

Elállt a VM egy korábban a Synergonnal kötött szerződéstől

Indoklás nélkül eláll a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a Synergon Informatika Nyrt.-vel még 2009. március 4-én kötött, 2009-2011 évekre szóló "Microsoft Enterprise Agreement" (Microsoft közigazgatási licence konstrukció) tárgyú szerződéstől - közölte az informatikai társaság a BÉT honlapján.

MTI Világ

Újabb autópálya-szerződést bont fel a román állam

Újabb autópálya-szerződést bont fel a román állam arra hivatkozva, hogy a kivitelező vállalatok indokolatlanul meg akarják növelni a szerződésbe foglalt költségeket, és megszegték a megállapodás feltételeit.

MTI Itthon

Szerződést bont a hajléktalanokat ellátó szervezetekkel a főváros

A főváros szerződést bont a Budapesten élő hajléktalanok ellátásában szerepet vállaló civil szervezetekkel - a Fővárosi Közgyűlés szerdán erről a fideszes képviselők 18 igen szavazatával, illetve az ellenzéki frakciók nem szavazata mellett döntött; a határozat 11 szervezettel korábban kötött 18 szerződést érint, a felmondási idő nyolc hónap.

MTI Kult

Aláírták a szerződést az Esterházy-kastélyról

Aláírták a fertődi Esterházy-kastély felújításának második üteméről szóló támogatási szerződést szombaton Fertődön; a második ütemben mintegy 2 milliárd forintnyi európai uniós támogatást költenek egyebek között a főépületben a kínai lakkszoba restaurálására, a bábszínház helyreállítására, új fogadóközpont építésére, továbbá a kastély előtti út lesüllyesztésére és díszburkolására.

MTI Itthon

Volt államtitkárok ellen nyomoz a Legfőbb Ügyészség

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Legfőbb Ügyészség (LÜ) a korábbi külügyi államtitkár és szakállamtitkár által aláírt sikerdíjas szerződés miatt

MTI Sport

A Barcelonát sokkolta Torres mesés szerződése

Az FC Barcelona sportigazgatóját saját bevallása szerint sokkolta Fernando Torres szerződése, melynek során a spanyol világbajnok futballista múlt héten 50 millió fontért ment a Liverpooltól a Chelsea-hez.

MTI Itthon

Feljelentés a filmarchívumos szerződések miatt

Büntető feljelentést tett a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. a MOKÉP-Pannónia Kft. korábbi vezetése által kötött szerződések miatt, az ügyben elkezdődött a nyomozás - közölte az MNV pénteken az MTI-vel.

MTI Itthon

Kgfb: március 2-án megszűnnek a nem fizetett szerződések

Aki március 2-ig nem fizeti be a kötelező gépjármű felelősségbiztosítása (kgfb) díját, annak ettől a naptól megszűnik a szerződése, szintén e napig igazolható a biztosítás megléte a biztosító által kiállított bármilyen dokumentummal - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).

MTI Itthon

Tízmilliókért volt Frei Tamás az FKF véleményvezére

Két év alatt (2008. és 2010. áprilisa között) összesen harmincmillió forint értékben kötött szerződést az FKF (Fővárosi Közterület Fenntartó) Zrt. Frei Tamás riporterrel, akinek ezért "véleményvezér szerepet kellett vinnie, személyes meggyőző erejét kellett latba vetnie, tanulmányokat kellett írnia" - számolt be az index.hu csütörtökön.

1
5 6 7 8 9
12

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával