hvg.hu Gazdaság

A pornót is megadóztatja az Orbán-kormány

A 25 százalékos kulturális adót kiterjesztik a pornócsatornákhoz elérést kínáló műsorszolgáltatókra - írta a Nol.hu szerdán. A teher megjelenik majd az előfizetői díjakban. Adót rónak ki az internetes fizetős pornóra is.

life-style.hu Shake

Nem kelt el a Marilyn Monroe szexfilm

A hétvégi aukción kétmillió argentin pesóról (92 millió forint) indult volna a licitálás, ám egyetlen vásárló sem...

MTI / hvg.hu Shake

A kutyának sem kellett az állítólagos Marilyn Monroe szexfilm

Kudarcba fulladt egy állítólag Marilyn Monroe-val a negyvenes években készült szexfilm argentin árverése. A hétvégi aukción kétmillió argentin pesóról (92 millió forint) indult volna a licitálás, ám egyetlen vásárló sem akarta megadni ezt az árat.

MTI Világ

Pornót is találtak Bin Laden rejtekhelyén

Pornográf felvételeket találtak az Oszama bin Ladent megölő kommandósok a terroristavezér abbotábádi rejtekhelyén - közölték pénteken a Reutersszel amerikai hivatalos személyek.

life-style.hu Shake

Szexfilm 3D-ben: térhatású testiség – nagy fotó, videók

Várható volt, hogy az Avatar sikere a felnőtt filmek világát is eléri, és azt is sejteni lehetett, hogy Ázsiában lesz az első 3D-s szexfilm bemutatója. Nem kellett csalódni tehát, Kínában Sex and Zen: Extreme Ecstasy címen mutatták be a világ első térhatású moziját, amelyben már a ruha is lekerül a szereplőkről.

Shake

A nők is szeretik a pornót, csak másképp?

A feminizmus és a pornó egymást kizáró kifejezéseknek tűnnek, bár léteznek próbálkozások. A The Guardian angol napilap szerint egyre több angol női filmrendező akad, akik forradalmian új megközelítést kínálnak, a női vágyakra kihegyezve.


A címlapról ajánljuk