hvg.hu Én és a Cégem

Nyár van a Balatonnál, ha nem az időjárást nézzük

Már hetek óta 80-90 százalékos telítettséget jegyeznek a balatoni szállodák decemberre, főként a négycsillagos, illetve a felső kategóriás hotelek számíthatnak élénk vendégjárásra az ünnepek idején. A Balatoni Turisztikai Szövetség elnöke szerint idén érezhetően több pénzt költenek a magyar családok pihenésre, szállodai karácsonyozásra.

hvg.hu Itthon

Itt egy újabb ötlet, a nonstop szilveszteri metró

Idén már született egy formabontónak nevezhető újítás a budapesti metróhálózattal kapcsolatban, és a Közlekedő Tömeg Egyesület szerint ezt meg lehetne fejelni egy újabbal, még ebben az évben.

MTI / hvg.hu Világ

Ez a férfi lehet az isztambuli merénylő

Közzétette a szilveszteri terrortámadás feltételezett elkövetőjének fotóját a török rendőrség. A férfiról később saját készítésű videó is felkerült a híroldalakra, amelyen az látható, hogy az isztambuli Taksim téren sétálgat.

hvg.hu/MTI Világ

Szilveszter Ausztriában: 11 nőt zaklathattak szexuálisan

Bécsből, Innsbruckból és Salzburgból érkeztek feljelentések a hatóságokhoz. Az egyik elkövető egy salzburgi taxisofőr volt, akit már őrizetbe is vettek. Innsbruckban egy öt-hat férfiből álló csoport zaklatott nőket.

hvg.hu/MTI Világ

Most is volt molesztálás a Kölnben ünneplő tömegben

Két szexuális bűncselekményről tettek bejelentést, az egyik a dómnál, a másik a főpályaudvaron történt. Hat embert elfogtak, de százakat tartóztattak fel és vettek őrizetbe megelőző jelleggel. Óriási rendőri készültség volt Szilveszterkor a német városban.

hvg.hu/MTI Világ

Ilyen volt a szilveszter a világ másik felén - fotók

A csendes-óceáni térségben milliók ünnepelték az újévet: közép-európai idő szerint szombat délután kettőkor csak Sydneyben több mint egy millió szilveszterező láthatott hatalmas tűzijátékot az ausztráliai kikötőváros egén.

1 2 3 4 5 6 7
18

A címlapról ajánljuk