MTI Világ

Ezrek tüntettek több európai városban a menekültekért

Több ezren tüntettek szombat délután Bécsben a menekültek mellett és az osztrák kormány menekültpolitikája ellen. A demonstrációt a rasszizmus elleni nemzetközi nap jegyében szervezték, és hasonló megmozdulásokat tartottak több brit, francia, görög, lengyel, valamint szlovén városban is.

MTI/hvg.hu Világ

"Ria, ria Hungária" zengett Prágában – Orbánékért tüntettek

"Ria, ria Hungária", "Orbán, Orbán!" zengett a prágai magyar nagykövetség előtt, ahol 500-600 ember szimpátiatüntetést tartott a magyarok mellett. Szerintük a magyar állam az európai hagyományokat próbálja védeni a menekültválságban tanúsított magatartásával. Közben két lengyel lap arról ír, hogy Orbán Viktor bölcs javaslatokat terjesztett elő a múlt heti EU-csúcson.

MTI Világ

Malina Hedvig mellett tüntetnek Szlovákiában

Április 30-án, a szlovák EU-csatlakozási ünnepséggel egy időben tervez szimpátiatüntetést Pozsonyban a megvert magyar diáklány mellett a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala civil ernyőszervezet. Csáky Pál az ünnepség helyett a tüntetésen vesz részt.

hvg.hu Itthon

Zsidó szervezetek tüntettek Izraelért Budapesten

Zsidó szervezetek, köztük a Mazsihisz tartott szimpátiatüntetést csütörtök délután az izareli nagykövetség előtt Budapesten. A rendezvényen felszólalt többek között Ilan Mor izraeli nagykövet, és a tömegben ott volt Dániel Péter is, akit nemrég jelentette be, hogy Izraelbe költözik.

MTI Világ

Az Orbán-ellenes tüntetést engedik, a szimpátiatüntetést nem Frankfurtban

A miniszterelnök látogatásához időzítve tüntetést tartanak pénteken Frankfurtban Orbán Viktor politikája ellen német baloldali szervezetek, elmarad viszont az ugyanarra a helyre és időpontra Németországban élő magyar magánemberek által szervezett szimpátiatüntetés, mert a kezdeményezők időpont- és helyszín-egyeztetési problémák miatt nem kaptak területfoglalási engedélyt.

MTI Világ

Erdélyben is Orbánék mellett tüntettek

Több mint ezren vettek részt Erdély városaiban a Magyar Polgári Párt (MPP) által szervezett szimpátiatüntetéseken, amelyeket a budapesti Hősök teréről indult megmozdulással egy időben szerveztek.

MTI Világ

Tüntetés Orbán mellett: Budapesten és Székelyföldön is

Székelyföld több városában is rokonszenvtüntetést tart a Magyar Polgári Párt (MPP) január 21-én, szombaton, egy időben a budapesti Hősök terére tervezett megmozdulással - olvasható Szász Jenő pártelnök közleményében.

-W- Nyüzsi

Hurrá, rosszabbul élünk!

Az államcsőd, illetve a teljes fegyverletétel előestéjét választotta Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap szerkesztőségének...


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával