"Ria, ria Hungária" zengett Prágában – Orbánékért tüntettek

"Ria, ria Hungária" zengett Prágában – Orbánékért tüntettek

"Ria, ria Hungária", "Orbán, Orbán!" zengett a prágai magyar nagykövetség előtt, ahol 500-600 ember szimpátiatüntetést tartott a magyarok mellett. Szerintük a magyar állam az európai hagyományokat próbálja védeni a menekültválságban tanúsított magatartásával. Közben két lengyel lap arról ír, hogy Orbán Viktor bölcs javaslatokat terjesztett elő a múlt heti EU-csúcson.

Malina Hedvig mellett tüntetnek Szlovákiában

Malina Hedvig mellett tüntetnek Szlovákiában

Április 30-án, a szlovák EU-csatlakozási ünnepséggel egy időben tervez szimpátiatüntetést Pozsonyban a megvert magyar diáklány mellett a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala civil ernyőszervezet. Csáky Pál az ünnepség helyett a tüntetésen vesz részt.

MTI

Orbán Viktor mellett, a Tavares-jelentés ellen tüntettek Varsóban

Orbán Viktor mellett, a Tavares-jelentés ellen tüntettek Varsóban

Facebookon szervezték meg a magyar kormány melletti szimpátiatüntetést a varsói magyar nagykövetségnél. A lengyelek az ellen tüntettek, hogy az Európai Unió túlságosan beavatkozik a magyar belpolitikába.

MTI

Fotó: létezik két ember, aki boldog Matolcsy miatt

Fotó: létezik két ember, aki boldog Matolcsy miatt

A Magyar Nemzeti Bank épülete előtt két idős ember tüntetett Matolcsy György leendő jegybank-elnök mellett.

Zsidó szervezetek tüntettek Izraelért Budapesten

Zsidó szervezetek, köztük a Mazsihisz tartott szimpátiatüntetést csütörtök délután az izareli nagykövetség előtt Budapesten. A rendezvényen felszólalt többek között Ilan Mor izraeli nagykövet, és a tömegben ott volt Dániel Péter is, akit nemrég jelentette be, hogy Izraelbe költözik.

hvg.hu

Orbán mellett tüntettek Münchenben

Orbán mellett tüntettek Münchenben

Szimpátiatüntetők fogadták Orbán Viktor miniszterelnököt csütörtökön Münchenben, a Bajor Gazdasági Szövetség székháza előtt.

MTI

Orbánt ellen- és szimpátiatüntetők várják ma Németországban

Frankfurtba utazik ma Orbán Viktor. A kormányfő találkozik Hessen tartomány miniszterelnökével. A német városban tüntetés is lesz a magyar miniszterelnök ellen, ám a szimpátiatüntetésnek nem volt helye.

MTI

Az Orbán-ellenes tüntetést engedik, a szimpátiatüntetést nem Frankfurtban

A miniszterelnök látogatásához időzítve tüntetést tartanak pénteken Frankfurtban Orbán Viktor politikája ellen német baloldali szervezetek, elmarad viszont az ugyanarra a helyre és időpontra Németországban élő magyar magánemberek által szervezett szimpátiatüntetés, mert a kezdeményezők időpont- és helyszín-egyeztetési problémák miatt nem kaptak területfoglalási engedélyt.

MTI

Erdélyben is Orbánék mellett tüntettek

Több mint ezren vettek részt Erdély városaiban a Magyar Polgári Párt (MPP) által szervezett szimpátiatüntetéseken, amelyeket a budapesti Hősök teréről indult megmozdulással egy időben szerveztek.

MTI

Tüntetés Orbán mellett: Budapesten és Székelyföldön is

Tüntetés Orbán mellett: Budapesten és Székelyföldön is

Székelyföld több városában is rokonszenvtüntetést tart a Magyar Polgári Párt (MPP) január 21-én, szombaton, egy időben a budapesti Hősök terére tervezett megmozdulással - olvasható Szász Jenő pártelnök közleményében.

MTI

Hurrá, rosszabbul élünk!

Hurrá, rosszabbul élünk!

Az államcsőd, illetve a teljes fegyverletétel előestéjét választotta Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap szerkesztőségének...

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X