hvg.hu Karrier

Karácsonyi sztrájkfenyegetés a Malévnál

Határozatlan idejű sztrájkot kezdenek a Malév pilótái december 24-én reggel, ha 24,3 százalékos bérkövetelésüket a munkáltató nem teljesíti - közölte a légitársaság az MTI-vel szerdán. A Malév pilótákat képviselő HUNALPA szerdán jelentette be sztrájkfenyegetését a munkáltatónak.

hvg.hu Karrier

A British Airways nehéz napjai: 12 napos sztrájk várható

Sztrájkol a British Airways (BA) légi személyzete a különösen zsúfolt karácsonyi napokban. Erről hétfőn született döntés, de még folynak a tárgyalásokat a vállalatvezetéssel, így az is elképzelhető, hogy az utolsó pillanatban lefújják a sztrájkot.

hvg.hu Itthon

Megkezdődött a ferihegyi sztrájk

Megkezdődött a Malév földi kiszolgáló cégénél, a Malév GH-nál meghirdetett munkabeszüntetés Ferihegyen vasárnap fél négykor.

hvg.hu Itthon

Sztrájk Ferihegyen: délután késhetnek a repülők

Úgy tűnik, valamennyi járatát el tudja indítani a Malév a délutáni ferihegyi sztrájk ellenére, de késésekkel számolniuk kell az utasoknak, a munkabeszüntetés az érkező járatokra nincs hatással - mondta el Hegedűs Ádám, a Malév szóvivője vasárnap az MTI-nek.

hvg.hu Itthon

Egy-egy percre elsötétülhet az MTV

Egy-egy percre elsötétülhet a Magyar Televízió (MTV) képernyője a menedzsment és a sztrájkbizottság csütörtökön kezdődő egyeztetéseinek ideje alatt is - közölte Lázár András, a sztrájkbizottság elnöke.

hvg.hu Itthon

Újabb sztrájkkal fenyegetőznek a BKV-szakszervezetek

Ha a következő Bajnai-Demszky találkozón nem születik megállapodás a BKV anyagi helyzetének megoldására, akkor a szakszervezetek konkrét lépésekre szánják el magukat, és akár sztrájkba is léphetnek a dolgozók - mondta Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének alelnöke.

hvg.hu Karrier

Sztrájkbizottság alakul az MTV-ben

Sztrájkbizottság létrehozásáról döntött a Magyar Televízió (MTV) dolgozóinak három reprezentatív érdekképviselete - erősítette meg az MTI értesülését csütörtökön a vállalat üzemi tanácsának elnöke.

hvg.hu Karrier

Munkahelyükért demonstráltak a BÉM dolgozói

Környezetvédőktől félti munkahelyét a Borsodi Érc, Ásvány- és Hulladékhasznosító Mű (BÉM) Zrt. mintegy kétszáz dolgozója, szerintük, és a gyár vezetése szerint alaptalanul vádolják és rágalmazzák a céget környezetszennyezéssel, ezért demonstráltak transzparensekkel a gyárkapu előtt péntek délután.

hvg.hu Itthon

Vasutassztrájk: a GYSEV vonalait is érinti

A GYSEV vonalait is érinti az öt reprezentatív vasutas szakszervezet kedden 10.00 és 12.00 óra közötti időszakra meghirdetett figyelmeztető sztrájkja - közölte a GYSEV Zrt..

hvg.hu Karrier

Kétnapos sztrájkba kezdenek a brit postások

Kétnapos sztrájkba kezd csütörtökön nulla órától a brit királyi posta, miután eredménytelenül értek véget a munkáltató és a szakszervezet közötti tárgyalások a cég tervezett átalakításának módjáról és a munkahelyek biztonságáról.

hvg.hu Itthon

Vége a sztrájknak

Hétfőn reggel 9 órakor felfüggesztette a nulla órától meghirdetett sztrájkot a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) - közölte a MÁV. A közlemény szerint a menetrend szerinti vasúti közlekedés helyreállítása a késő délutáni órákra várható.

1
52 53 54 55 56
59

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával