hvg.hu Sport

Orbánnal rúgatnák ki Kubatovot a Fradiból - videó

"Kubatov Gábor többször megemlítette, hogy nem fog leülni a zavaros hátterű szurkolókkal. Nem tudom, hogy melyikünknek zavarosabb a háttere" - mondta a szurkolók vezérszónoka, aki a közösség képviseletében távozásra bírná a Fradi elnökét. Orbán Viktort segítségét is kérték, bár pont a politikusok befolyásától mentes klubot szeretnének.

Mizsur András Sport

Kubatov szerint jobbikosok támadják a Fradit

Csütörtöki sajtótájékoztatóján a Ferencváros elnöke kijelentette, hogy a liberális sajtó csak politikai okokból foglalkozik a Fradi-meccsek nézőszámával, de az ultrák távolmaradását is a politikával magyarázta Kubatov, aki egy újságírói kérdése elismerte, hogy korábban találkozott a vesztegetéssel vádolt Vizoviczki Lászlóval.

hvg.hu Sport

Ez lenne az MLSZ nézőcsalogató mesterterve?

A magyar válogatott kiváló Eb-szereplése után sem szállták meg a szurkolók az NB1-es mérkőzéseket, de a szövetség már tervezi, hogy lehetne megnövelni a nézőszámokat.

MTI Sport

Könnygázt vetett be a francia rendőrség az Eb-döntő előtt

A francia rendőrség könnygázt vetett be több tucat embert feloszlatására, akik az Eiffel-torony talapzatánál lévő, zsúfolásig megtelt szurkolói övezetbe próbáltak bejutni, hogy megnézhessék a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét vasárnap este.

Dercsényi Dávid Itthon

Foci-Eb: Bizsergő arccal hallgatni a cigányozást

Hogy a focink már el tud rugaszkodni a szűk belterjességből, azt láttuk az elmúlt hetekben. Az a kérdés, hogy a szurkolás visszatér-e nagy néptömegek népszokásai közé, vagy megmarad kissé frusztrált erőfitogtatásnak.

B. Zs. Kult

Megunta a Soho Party-slágert? Buzdítsuk inkább ezekkel a magyar csapatot!

Lassan tudományos ténnyé válik, hogy az éjjel soha nem érhet véget, de be kell, hogy lássuk: a magyar szurkolók repertoárja egy kicsit szegényes a popdalokat illetően. Pedig Pataky Attila is énekelte már, hogy "Győzni fogunk", és a PUF is tud bulizásra bíztatni – arról nem is beszélve, hogy a Soho Partyban is van még bőven puskapor.

Sport

Két meccsért megbüntette az UEFA az MLSZ-t

Az UEFA az Ausztria elleni meccs után eljárást indított a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ellen, és az Izland elleni meccsen történt súlyosabb rendbontásokért is fegyelmi büntetést szabott ki.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk