Dercsényi Dávid Itthon

Motozás, detektorok, dróntilalom jön a foci-Eb-n

Három hét múlva indul a foci-Eb abban a Franciaországban, ahol jelenleg is rendkívüli állapot van érvényben. A 2,5 millió – köztük 40 ezer magyar – szurkolót szigorúan átvizsgálják majd, és mobil konzulátusi szolgálat is rendelkezésükre áll. A biztonságiaknak a drónok ellen is készülniük kell.

hvg.hu Sport

Videó: Bayern-szurkolókat gumibotoztak a görög rendőrök

A Bayern a görög Olimpiakosz csapatával mérkőzött meg a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának első fordulójában, amikor a Karaiskakisz Stadionban a meccs kezdete előtt egy órával balhé tört ki a németek szektorában. A görög rendőrség közbelépett, aminek ez lett az eredménye:

hvg.hu Itthon

Fotók: Gyülekeznek a magyar ultrák

Gyülekeznek Budapesten a magyar ultrák, akik közül többen tegnap szétverték a Deák teret és környékét. Melegítenek az esti magyar–románra a környező kocsmákban.

MTI Sport

Kubatov: "Az a 3000 szurkoló is bejöhet, aki jelenleg tüntet"

Kubatov a tüntetés hatására nem erősítette meg a védelmét, nem fog testőrökkel járni, illetve változtatni az életén, és a családjának is ezt javasolta. Az FTC elnöke arról is beszélt, hogy a vénaszkennerrel kapcsolatban semmiféle jogsértés nem történt, bizonyos drukkerek részéről ez pedig csak egy indok, hogy "cirkusz legyen a klub körül".

hvg.hu Sport

Amikor a Fradi-ultra nagyon, de nagyon kiakad - videó

"Nincs az az isten, aki ezt a brigádot kint tartsa a stadionból!" - aztán kiderült: mégiscsak volt. A vénaszkenner és Kubatov Gábor ellen tiltakoztak az FTC ultrái, miközben a vadiúj stadiontól száz méterre, a Népligetben rendezett kivetitős pikniken megtekintették az örökrangadót.

MTI Sport

Botrányba fulladt az oroszok elleni Eb-selejtező Montenegróban

Elkeseredetten nyilatkozott a válogatott szurkolóiról a Montenegrói Labdarúgó Szövetség főtitkára azután, hogy a drukkerek rendbontása miatt kétszer félbe kellett szakítani, majd be is szüntették az orosz csapat elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőt.

MTI Világ

Meghalt egy szurkoló Glasgowban

Meghalt egy szurkoló a pénteki skót-ír labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után Glasgow-ban, miután a meccsnek otthont adó Celtic Parkban leesett egy lépcsőn.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk