Kósa András Itthon

Félnek a klubok az újnyilas csoportoktól? – Interjú a Budapest Honvéd elnökével

Vannak klubok, ahol nem tartják komoly problémának a szélsőséges megnyilvánulásokat, máshol attól félnek, hogy közönséget veszítenek az érintettek kitiltásával, pedig újnyilas csoportoknak nincs helyük a magyar lelátókon – mondta a hvg.hu-nak George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa. A klub a magyar pályákon szokatlan keménységgel lépett fel saját szélsőségeseivel szemben.

Molnár Tamás Nyüzsi

A jövő elviselhetetlen durvasága

A polgár nyakára taposó bakancsnak nincs politikai színe, nincs meggyőződése és nincsenek elvei. Igényei vannak. Képviselői állásokra, köztisztségekre, üzletekre, praxisokra, és persze szexre fogható nőkre.

MTI Sport

Csányi: behajtják a FIFA-büntetést a zsidózó szurkolókon

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke jogosnak, de aránytalannak nevezte a nemzetközi szövetség (FIFA) büntetését, amely szerint a magyar válogatott soron következő hazai, románok elleni világbajnoki selejtezőjét zárt kapuk mögött kénytelen lejátszani. Csányi a Magyar Labdarúgás Fórumán azt mondta, hogy a következő négy évben megrendezendő 32 világverseny közül legalább hatra kijut a magyar válogatott.

hvg.hu Sport

Brutális rendőri fellépés a Real-City előtt - videó

A múlt hét keddi Real Madrid-Manchester City BL-mérkőzés előtt az angol csapat szurkolóinak egy csoportja került nézeteltérésbe a spanyol hatóság rohamosztagosaival. Az ártatlan szurkolókat gumibotokkal ütötték a rendőrök, nehezen akartak lenyugodni a kedélyek.

Sport

Saját szurkolóikon borultak ki a brazilok

Éles kritikával illették saját szurkolóikat a brazil labdarúgó-válogatott tagjai, miután a drukkerek pfujoltak és kifütyülték őket a Dél-afrikai Köztársaság elleni, 1-0-s győzelemmel végződött hazai barátságos mérkőzésen.

MTI Plázs

Egy magyar ikerpár is divatdiktátor lett a londoni olimpián

Egy székesfehérvári ikerpárról készült fénykép is helyet kapott abban az összeállításban, amelyet az Evening Standard című lap közölt a londoni Olimpiai Park színes kavalkádjáról, a "népviseletbe" öltözött szurkolókról.

hvg.hu Sport

Tiltakoznak a Vasas ultrák a melegolimpia ellen

A klub vezetőségéhez írt nyílt levélben tiltakoznak a Vasas szurkolók a többek között a Fáy utcai stadionban is holnaptól rendezésre kerülő melegolimpia, a 14. Euro Games 2012 ellen.

hvg.hu Sport

Angol mezbe öltöző oroszok miatt aggódnak az Eb-n

A brit rendőrség attól tart, hogy vétlen angol szurkolók kerülhetnek bajba a lengyel-ukrán foci-Eb alatt, mert más nemzetiségű szurkolók angol mezt húzva kezdenek verekedni vagy randalírozni.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk