Sport

Saját szurkolóikon borultak ki a brazilok

Éles kritikával illették saját szurkolóikat a brazil labdarúgó-válogatott tagjai, miután a drukkerek pfujoltak és kifütyülték őket a Dél-afrikai Köztársaság elleni, 1-0-s győzelemmel végződött hazai barátságos mérkőzésen.

MTI Plázs

Egy magyar ikerpár is divatdiktátor lett a londoni olimpián

Egy székesfehérvári ikerpárról készült fénykép is helyet kapott abban az összeállításban, amelyet az Evening Standard című lap közölt a londoni Olimpiai Park színes kavalkádjáról, a "népviseletbe" öltözött szurkolókról.

hvg.hu Sport

Tiltakoznak a Vasas ultrák a melegolimpia ellen

A klub vezetőségéhez írt nyílt levélben tiltakoznak a Vasas szurkolók a többek között a Fáy utcai stadionban is holnaptól rendezésre kerülő melegolimpia, a 14. Euro Games 2012 ellen.

hvg.hu Sport

Angol mezbe öltöző oroszok miatt aggódnak az Eb-n

A brit rendőrség attól tart, hogy vétlen angol szurkolók kerülhetnek bajba a lengyel-ukrán foci-Eb alatt, mert más nemzetiségű szurkolók angol mezt húzva kezdenek verekedni vagy randalírozni.

MTI / hvg.hu Sport

Maradona balhézott, mert zaklatták a barátnőjét

A biztonságiaknak kellett megfékezniük csütörtökön Diego Maradonát, a dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, miután a rivális al-Sabab szurkolói sértegették játékosainak feleségeit és barátnőit a lelátón.

Somos Ákos Sport

Harry Potter meccsre jár

Nick Hornby húsz éve minden futballszurkoló - értsd: igazi megszállott - bibliáját alkotta meg, bár nyilván nem azzal a szándékkal, hogy bibliát írjon. A szurkolói lét kiírása magából terápia volt számára, az olvasóknak pedig terápia lett minden sora. A megszállottság ábrázolása nem az adott futballkultúra függvényében érdekes, mégis: az angol, egyáltalán az európai futball a Fociláz óta annyit változott, hogy ebből az irányból is érdemes megvizsgálni: friss-e ma is a nagy mű.

MTI/hvg.hu Sport

Több mint hetven halott egy egyiptomi focimeccs után - videó

Szerdai adatok szerint hetvenhárom ember életét vesztette egy labdarúgó mérkőzést követően a szurkolók között kitört tömegverekedésben szerdán az egyiptomi Port Szaíd kikötővárosban - közölték kórházi források. A CNN szerint több mint ezer sérült van, 150-en kritikus állapotban vannak.

MTI Világ

Féltik a külföldi Eb-szurkolókat az ukrán rendőröktől

A rendőrség "sürgős", még a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság előtt végrehajtandó reformjára szólította fel Ukrajnát az Eb pénteki, kijevi sorsolása elé időzített felhívásában az Amnesty International (AI), közölve, hogy aggódik "a hírhedten korrupt ukrán rendőrséggel kapcsolatba kerülő" szurkolók biztonságáért.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk