MTI Sport

Csányi: behajtják a FIFA-büntetést a zsidózó szurkolókon

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke jogosnak, de aránytalannak nevezte a nemzetközi szövetség (FIFA) büntetését, amely szerint a magyar válogatott soron következő hazai, románok elleni világbajnoki selejtezőjét zárt kapuk mögött kénytelen lejátszani. Csányi a Magyar Labdarúgás Fórumán azt mondta, hogy a következő négy évben megrendezendő 32 világverseny közül legalább hatra kijut a magyar válogatott.

hvg.hu Sport

Brutális rendőri fellépés a Real-City előtt - videó

A múlt hét keddi Real Madrid-Manchester City BL-mérkőzés előtt az angol csapat szurkolóinak egy csoportja került nézeteltérésbe a spanyol hatóság rohamosztagosaival. Az ártatlan szurkolókat gumibotokkal ütötték a rendőrök, nehezen akartak lenyugodni a kedélyek.

Sport

Saját szurkolóikon borultak ki a brazilok

Éles kritikával illették saját szurkolóikat a brazil labdarúgó-válogatott tagjai, miután a drukkerek pfujoltak és kifütyülték őket a Dél-afrikai Köztársaság elleni, 1-0-s győzelemmel végződött hazai barátságos mérkőzésen.

MTI Plázs

Egy magyar ikerpár is divatdiktátor lett a londoni olimpián

Egy székesfehérvári ikerpárról készült fénykép is helyet kapott abban az összeállításban, amelyet az Evening Standard című lap közölt a londoni Olimpiai Park színes kavalkádjáról, a "népviseletbe" öltözött szurkolókról.

hvg.hu Sport

Tiltakoznak a Vasas ultrák a melegolimpia ellen

A klub vezetőségéhez írt nyílt levélben tiltakoznak a Vasas szurkolók a többek között a Fáy utcai stadionban is holnaptól rendezésre kerülő melegolimpia, a 14. Euro Games 2012 ellen.

hvg.hu Sport

Angol mezbe öltöző oroszok miatt aggódnak az Eb-n

A brit rendőrség attól tart, hogy vétlen angol szurkolók kerülhetnek bajba a lengyel-ukrán foci-Eb alatt, mert más nemzetiségű szurkolók angol mezt húzva kezdenek verekedni vagy randalírozni.

MTI / hvg.hu Sport

Maradona balhézott, mert zaklatták a barátnőjét

A biztonságiaknak kellett megfékezniük csütörtökön Diego Maradonát, a dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, miután a rivális al-Sabab szurkolói sértegették játékosainak feleségeit és barátnőit a lelátón.

Somos Ákos Sport

Harry Potter meccsre jár

Nick Hornby húsz éve minden futballszurkoló - értsd: igazi megszállott - bibliáját alkotta meg, bár nyilván nem azzal a szándékkal, hogy bibliát írjon. A szurkolói lét kiírása magából terápia volt számára, az olvasóknak pedig terápia lett minden sora. A megszállottság ábrázolása nem az adott futballkultúra függvényében érdekes, mégis: az angol, egyáltalán az európai futball a Fociláz óta annyit változott, hogy ebből az irányból is érdemes megvizsgálni: friss-e ma is a nagy mű.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk