hvg.hu Sport

Szép lányok és dús keblek a focivébén - fotók

A női futballszurkolók szép számmal képviseltetik magukat Dél-Afrikában is. Ízlések és pofonok ugyan különbözőek, mégis megpróbáltuk összegyűjteni a legvonzóbbakat. Kattintson a képre és tekintse meg galériánkat!

hvg.hu Sport

A vébé legelvetemültebb női szurkolói - fotók

Közhely, hogy a focivébé alatt a férfiak minden idejüket a labdának és a meccseknek szentelik. Azonban mint a képek bizonyítják, a hölgyek sem maradnak le sokkal mögöttük. Tekintse meg galériánkat a legfanatikusabb női szurkolókról!

hvg.hu Világ

Gyalog indult a dél-afrikai vébére – íme az útiterve!

Szasa Jovics hosszú évek óta a szerb, illetve korábban jugoszláv, majd szerb-montenegrói futballválogatott minden meccsén a lelátón ült. A nemzeti csapat rekorder szurkolója az idei világbajnokságot sem hagyja ki, egy hónapja el is indult Dél-Afrikába gyalog. A szárazföldi út nemcsak olcsóbb, de valószínűleg izgalmasabb is.

MTI Sport

Helyhiány a hoki-vb-n: a magyarok nem mehetnek a szlovén szektorokba

A pénteki, szlovén-magyar divízió I-es jégkorong világbajnoki mérkőzés kapcsán kialakult jegyhelyzetről a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) tájékoztatja a nemzetközi szövetség (IIHF) ljubljanai ellenőrét, a japán Tomita Szoicsit, aki egyben az IIHF egyik alelnöke - mondta kedden Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára.

hvg.hu Sport

A Fradinak eddig több mint 5 millióba kerültek a szurkolói

Szurkolóinak rendbontásai miatt a Ferencvárost eddig 5,2 millió forintra büntette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mely a szombaton félbeszakadt FTC-DVTK összecsapás eseményeit kedden tárgyalja majd.

hvg.hu Sport

A futballtörténelem tíz legnagyobb klubcsatája – videó

Minden országban, minden bajnokságban vannak olyan klubok, melyek a kezdetektől fogva rivalizálnak egymással, szurkolóik - éppen ezért a rendőrök is - pedig jobban készülnek az összecsapásaikra. A futballpálya ás a lelátó néha kemény összecsapások színhelyei. A Daily Mail összegyűjtötte a futballtörténelem tíz legkeményebb párharcát.

hvg.hu Sport

Videók az Újpest - Steaua szurkolói balhéról

Csütörtök este a Steaua Bucuresti 2-1-re legyőzte az Újpestet az Európa Liga selejtezőjének visszavágóján. De akárcsak Bukarestben, a Szusza Ferenc Stadionban sem a focié volt a főszerep. Videó.

hvg.hu Sport

Balhé és rohamrendőrök az Újpest - Steaua szünetében

A vártaknak megfelelően nem maradt balhé nélkül a találkozó első félideje. A hazaiak pirotechnikai eszközökkel "ostromolták" a vendégdrukkereket, akik le akarték bontani a kerítést. Rohamrendőrök a pályán.

MTI Sport

"Aki Budapestre utazik szurkolni, legyen mindenre felkészülve"

A Steaua Bucuresti labdarúgócsapata nem szervez semmiféle utazást a klub költségén a csapat szurkolói számára, akik Budapestre utaznak az Újpest elleni, csütörtöki Európa Liga-selejtezőre - mondta Catalin Fainisi, a klub sajtófőnöke.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk