MTI Itthon

Rendőrökre támadt egy család egy miskolci sörözőben

Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt egy család három tagja Miskolcon. A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben.

hvg.hu Itthon

Elkapták a 9-es buszon pofozkodó két embert

Egy férfi és egy nő bántotta valamiért tavaly december a 9-es járat egyik utasát, egy nőt. Volt a buszon kamera, a felvételek alapján keresték a támadókat. Vasárnap kapták el őket.

hvg.hu Világ

Lerúgott egy nőt a lépcsőn, szorul körülötte a hurok

Megdöbbentő videót tett közzé múlt héten a berlini rendőrség: a felvételen az látszik hogy egy férfi lerúg egy nőt az egyik metróállomás lépcsősoráról. A hatóság azt reméli, jelentkeznek olyanok, akik elvezetnek az elkövetőhöz.

hvg.hu Sport

Verekedett a Fradi kapusa, megszólalt az egyik megtámadott nő

A szerdai Borsban újabb részleteket közöltek a Fradi kapusának verekedésével kapcsolatban: egy nő mondta el a saját verziójukat, amely szerint Jova Levente fogdosta az egyik barátnőjét, szidalmazta őket, majd egyiküket mellbe rúgta. A nők tagadják, hogy megzsarolták volna a focistát.

MTI Világ

Rendőrtanoncokat öltek Pakisztánban

Fegyveresek megtámadtak egy rendőrakadémiát hétfőn késő este Pakisztánban, többtucatnyi újoncot és biztonsági őrt megöltek, valamint több mint százat megsebesítettek – közölték különböző források.

1 2 3 4 5 6 7
33
A címlapról ajánljuk