Bejelentkezés  

A helyi Fidesz szerint provokáció is lehet az Együtt-PM-es aktivista elleni támadás

Az érdi Fidesz szerint nem zárható ki, hogy Együtt-PM-es provokáció az a történet, hogy megtámadták az egyik aktivistát a városban.

MTI

Az AFP újságírója, felesége és két gyereke is meghalt a kabuli hotel elleni támadásban

Az AFP újságírója, felesége és két gyereke is meghalt a kabuli hotel elleni támadásban

Nem csak a négy támadó, hanem kilenc polgári személy, köztük négy külföldi is meghalt a kabuli Serena luxusszálloda elleni támadásban. Az AFP hírügynökség egyik újságírója, felesége és két gyermeke is életét vesztette.

MTI

Négy külföldi halottja is van a kabuli luxushotel elleni támadásnak

A Kabul központjában található Serena szállodába ismeretlen fegyveresek hatoltak be csütörtökön, a hotelben ENSZ-tisztségviselők és a közelgő elnökválasztásra érkezett megfigyelők is megszálltak. Az elsődleges hírekkel ellentétben nem csak a négy támadó halt meg.

MTI

Fegyveresek támadtak meg egy kabuli luxusszállodát

Ismeretlen fegyveresek támadtak rá a kabuli Serena szállodára, azt ott tartózkodó - elsősorban külföldi - vendégeket az alagsorban helyezték biztonságba, egyikük sem sebesült meg. A támadást követő lövöldözésben a négy támadó életét vesztette, az akcióért az afganisztáni tálibok vállalták a felelősséget.

MTI

Körömvágó ollóval támadt a nyílt utcán egy férfi Budapesten

Körömvágó ollóval fenyegetőzve rabolt ki egy útonálló egy férfit a IX. kerületben. A támadót elfogták, több személyi igazolványt is találtak nála a készenléti rendőrök.

Harisnyát húztak a fejükre a szentesi rablók, de elkapták őket

Arcukat harisnyával eltakaró támadók kötöztek meg és raboltak ki otthonában egy szentesi férfit, de a rendőrség néhány óra alatt elfogta őket – közölték szerdán.

MTI

Katonákat támadtak meg Egyiptomban

A betiltott Muzulmán Testvériség mozgalom a fő gyanúsított, bár ők tagadnak.

MTI

Botokkal vertek meg egy rabbit Kijevben

Az ukrán rendőrség nyomozást indított egy kijevi rabbi elleni, feltételezések szerint antiszemita indíttatású támadás ügyében.

MTI

Metszőollóval támadt fülre egy agresszív szomszéd

Metszőollóval támadt rá szomszédjára egy férfi Táton. Fülön szúrta a férfit, majd vejével elverte őt és védelmére siető apját is.

Vasvillával támadtak meg egy autóst

Vasvillával támadt rá egy, a háza elé parkoló autósra egy idős gazda Kiskunhalason, a férfi garázdaság miatt felelhet tettéért.

A botjával akart elkalapálni egy buszost egy idős bácsi

Az idős férfi azért próbálta megütni a sofőrt, mert az nem állt meg a házánál.

MTI

Megtámadták őket: arcán és szemén sérült meg a Pussy Riot két tagja

Megtámadták őket: arcán és szemén sérült meg a Pussy Riot két tagja

Megtámadták a Pussy Riot orosz punkegyüttes két tagját az oroszországi Nyizsnyij Novgorodban, ahol a régióban raboskodó nőknek akartak jogi segítséget nyújtani - közölte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség.

MTI

Iszlamisták porig égettek egy iskolát Nigériában – 29 diák meghalt

Egy északkelet-nigériai bentlakásos iskolába törtek be a fegyveresek, diákokat lőttek le, illetve késeltek meg. Felgyújtották a középiskola hálótermét is. A Reuters úgy tudja, 29 tanuló halt meg a támadásban.

Megtámadtak egy fiatal lányt Dunaújvárosban

Szemtanúit keresi a rendőrség annak a támadásnak, amely január végén ért egy fiatal lányt Dunaújvárosban.

hvg.hu

Csúnyán megvertek egy fiatal lányt a Dob utcánál, a térde is eltörött

Ok nélkül támadt egy 23 éves fiatal lányra és barátjára egy hatfős csoport hétvégén a budapesti bulinegyedben – számolt be a Bors. A lány súlyosan megsérült, a térdkalácsa is eltörött.

hvg.hu

Sállal kötöztek meg, majd kiraboltak egy 13 éves fiút Érpatakon

Elfogták a rendőrök azt a 15 éves fiatalembert, aki - korábban elfogott társával együtt - megtámadott, és kirabolt egy 13 éves gyermeket Érpatakon. A most elfogott fiatalkorút kábítószeres bűncselekménnyel is meggyanúsították.

Karddal támadtak rendőrökre Érden

A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség indítványozta három érdi lakos előzetes letartóztatását, akik január 25-én karddal szegültek ellen a rendőri intézkedésnek.

hvg.hu

Megtámadtak egy katonai buszt Egyiptomban

Fegyveresek megtámadták az egyiptomi hadsereg katonai buszát a Sínai-félszigeten vasárnap, a rajtaütésben négy katona életét vesztette, kilenc másik pedig megsebesült - jelentették biztonsági források.

MTI

Rátámadt és kirabolt egy idős asszonyt a nyílt utcán egy 15 éves lány

Egy idős asszonyt rabolt ki egy 15 éves lány Nyírbátorban, a nyílt utcán. A fiatal útonállót elfogták, s őrizetbe vették.

Thaiföld - többen megsebesültek a lövöldözésben

Ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak a thaiföldi kormányellenes tüntetők egyik bangkoki táborára szombat hajnalban, a támadásban hét ember sebesült meg, egyikük súlyosan - közölte a rendőrség.

MTI
12327

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X