Állatbűnözés: hat embert támadott meg az iskolába szökött leopárd

Állatbűnözés: hat embert támadott meg az iskolába szökött leopárd

Hétfő hajnalban egy vad leopárd szökött be az indiai Bengaluru egyik nemzetközi általános iskolájába, és hat embert megsebesített, mire megnyugtatták, és végül elfogták.

Dühös tömeg támadt rá egy afrikai diáklányra Indiában

Őrizetbe vettek öt embert csütörtökön az indiai Bangalore-ban, néhány nappal azután, hogy feldühödött emberek nekiestek egy tanzániai diáklánynak. A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt vizsgálódik, szerintük nem rasszista támadás történt. Az afrikai lány azt állította, hogy hiába kért segítséget a rendőröktől, nem kapott.

MTI

Megkéseltek egy terhes nőt egy ciszjordániai telepesfaluban

A Tekoa nevű telepesfaluban egy harminc év körüli állapotos izraeli nőre támadt késével a palesztin támadó, akit a település biztonsági tisztje lelőtt.

MTI

Legalább 20 embert meggyilkoltak egy Burkina Fasó-i luxushotelben

Előbb csak lövések és robbanások hallatszottak péntek este a Burkina Fasó-i főváros egyik luxushoteljének közelében, amelyet helyszíni sajtójelentések szerint turbánt viselő fegyveres férfiak rohamoztak meg, majd a támadók és a helyi csendőrség között tűzharc kerekedett. Nem sokkal később már túszejtésről szótak a beszámolók, majd legalább 20 halottról szóló hírek érkeztek.

Külföldieket támadtak meg Kölnben

Külföldieket támadtak meg Kölnben

Pakisztáni és szíriai állampolgárokra támadtak vasárnap este a németországi Kölnben, a város pályaudvarának a környékén.

MTI

A ZDF szerint hiba volt később tudósítani a kölni támadásokról

A ZDF német közszolgálati televízió főszerkesztő-helyettese szerint hibát követtek el azzal, hogy a hétfői esti híradóban nem számoltak be a Kölnben nők ellen elkövetett szilveszteri támadásokról.

MTI

Mentőkre támadt egy bedrogozott férfi Budapesten

Mentőkre támadt egy bedrogozott férfi Budapesten

Először az őt ellátó mentőápolót fojtogatta a férfi, majd a mentőgépkocsi-vezető arcára mért ütéseket mielőtt a rendőrök megfékezhették. A mentők nyolc napon belüli sérüléseket szenvedtek.

Baltával akarta megölni ismerősét egy miskolci férfi

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a támadót, aki Miskolcon, előzetes szóváltás után egy helyi férfit sebesített meg baltájával.

Abortuszellenes nézeteket vall a Colorado Spings-i fegyveres támadó

Abortuszellenes nézeteket vall a Colorado Spings-i fegyveres támadó

Vélhetően az abortuszt és az embriószövet-kísérleteket ellenző nézeteket vall az a férfi, aki pénteken megölt egy rendőrt és két civilt, amikor Colorado Spingsben megtámadta egy művi vetéléseket is végrehajtó szervezet helyi klinikáját.

MTI

Saját székletét kente mások hajába, arcára – elfogták a bizarr pozsonyi rémet

A 24 éves férfi tavasz óta havi rendszerességgel csapott le áldozataira az utcán: saját székletét kente mások ruhájára, arcára, hajára, de olyan is előfordult, hogy valakit levizelt.

hvg.hu

Ollóval támadott két palesztin nő Jeruzsálemben

Egy ember megsérült, amikor ollóval támadott két nő Jeruzsálem központjában hétfő reggel.

hvg.hu

Újra lecsapott az Iszlám Államra a francia légierő

A csapásokban megsemmisítették a dzsihadisták egy kiképzőközpontját és egy parancsnoki létesítményét. Az akcióban tíz francia gép vett részt az éj leple alatt.

MTI

Kétszáz forintért törték bordáját egy idős asszonynak

Gyerekek támadtak egy asszonyra az utcán Vizsolyban. A két kiskorú tettest azzal vádolják, hogy megverték a nőt, elvették a pénzét, végül elmenekültek.

hvg.hu

Megrugdostak egy terhes szomáliai nőt Németországban

Megrugdostak egy terhes szomáliai nőt Németországban

Egy zsák krumplival a fején épp hazafelé tartott egy nyolcadik hónapban lévő afrikai nő, amikor ismeretlenek megtámadták. A brandenburgi rendőrség vizsgálja, hogy rasszista motivációja volt-e a támadóknak, akiknek sikerült elmenekülniük.

hvg.hu

Símaszkos támadók buktak le Hamupipőkét idéző módon

Fél órán belül elfogtak a járőrök három férfit, akik éjszaka símaszkban támadtak egy jászkiséri férfira. Egyikük fél pár cipője döntő bizonyíték lett.

hvg.hu

Kezd ijesztő méreteket ölteni a menekültellenesség Németországban

Kezd ijesztő méreteket ölteni a menekültellenesség Németországban

Több német városban is újabb menekültellenes támadások történtek a hétvégén. Volt, ahol baseballütőkkel támadtak meg szíriai menekülteket, de Németországban nem engedélyezett pirotechnikai eszköz is robbant egy menekültszálló ablaka alatt.

hvg.hu

Elkapták a belgiumi laktanyára támadó férfit

Rövid hajtóvadászat után elfogták a hétfő délelőtt azt a férfit, aki egy autóval megpróbálta áttörni egy laktanya kapuját a belgiumi Namurban. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg, hogy bomba volt a kocsiban, amit végül egy külvárosi területen találtak meg. A támadó kihallgatását megkezdték, az ügyészség délutánra ígért tájékoztatást az ügyben.

MTI

Halálos veszélyt jelentenek a választások az afrikai albínókra

Halálos veszélyt jelentenek a választások az afrikai albínókra

Egyre nő az albínók elleni brutális támadások száma Afrikában. A következő hónapokban több országban is választásokat tartanak, és a jelölteknek ilyenkor szokása, hogy a győzelem érdekében varázslókhoz fordulnak, akik a pigmenthiányos emberek testrészeiből készítenek – állításuk szerint – sikert és gazdagságot hozó főzeteket – figyelmeztet az ENSZ emberi jogi szakértője.

MTI

Megverhettek egy 15 éves lányt a Nyugati téri aluljáróban

Megtámadtak egy lányt a Nyugati téri aluljáróban, a WestEndnél - közölte a 24.hu.

hvg.hu

Rakétagránáttal találtak el egy ádeni szállodát

Ismeretlen támadók rakétagránáttal találtak el kedden reggel a jemeni Ádenben egy szállodát, amelyet magas rangú kormánytisztviselők hivatalnak használnak – közölték helyi lakosok. Egészségügyi források szerint legalább 18-an életüket vesztették, többségük a hotelt védő emírségekbeli elitkatonák voltak.

MTI
12331

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X