Saját székletét kente mások hajába, arcára – elfogták a bizarr pozsonyi rémet

A 24 éves férfi tavasz óta havi rendszerességgel csapott le áldozataira az utcán: saját székletét kente mások ruhájára, arcára, hajára, de olyan is előfordult, hogy valakit levizelt.

hvg.hu

Ollóval támadott két palesztin nő Jeruzsálemben

Egy ember megsérült, amikor ollóval támadott két nő Jeruzsálem központjában hétfő reggel.

hvg.hu

Újra lecsapott az Iszlám Államra a francia légierő

A csapásokban megsemmisítették a dzsihadisták egy kiképzőközpontját és egy parancsnoki létesítményét. Az akcióban tíz francia gép vett részt az éj leple alatt.

MTI

Kétszáz forintért törték bordáját egy idős asszonynak

Gyerekek támadtak egy asszonyra az utcán Vizsolyban. A két kiskorú tettest azzal vádolják, hogy megverték a nőt, elvették a pénzét, végül elmenekültek.

hvg.hu

Megrugdostak egy terhes szomáliai nőt Németországban

Megrugdostak egy terhes szomáliai nőt Németországban

Egy zsák krumplival a fején épp hazafelé tartott egy nyolcadik hónapban lévő afrikai nő, amikor ismeretlenek megtámadták. A brandenburgi rendőrség vizsgálja, hogy rasszista motivációja volt-e a támadóknak, akiknek sikerült elmenekülniük.

hvg.hu

Símaszkos támadók buktak le Hamupipőkét idéző módon

Fél órán belül elfogtak a járőrök három férfit, akik éjszaka símaszkban támadtak egy jászkiséri férfira. Egyikük fél pár cipője döntő bizonyíték lett.

hvg.hu

Kezd ijesztő méreteket ölteni a menekültellenesség Németországban

Kezd ijesztő méreteket ölteni a menekültellenesség Németországban

Több német városban is újabb menekültellenes támadások történtek a hétvégén. Volt, ahol baseballütőkkel támadtak meg szíriai menekülteket, de Németországban nem engedélyezett pirotechnikai eszköz is robbant egy menekültszálló ablaka alatt.

hvg.hu

Elkapták a belgiumi laktanyára támadó férfit

Rövid hajtóvadászat után elfogták a hétfő délelőtt azt a férfit, aki egy autóval megpróbálta áttörni egy laktanya kapuját a belgiumi Namurban. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg, hogy bomba volt a kocsiban, amit végül egy külvárosi területen találtak meg. A támadó kihallgatását megkezdték, az ügyészség délutánra ígért tájékoztatást az ügyben.

MTI

Halálos veszélyt jelentenek a választások az afrikai albínókra

Halálos veszélyt jelentenek a választások az afrikai albínókra

Egyre nő az albínók elleni brutális támadások száma Afrikában. A következő hónapokban több országban is választásokat tartanak, és a jelölteknek ilyenkor szokása, hogy a győzelem érdekében varázslókhoz fordulnak, akik a pigmenthiányos emberek testrészeiből készítenek – állításuk szerint – sikert és gazdagságot hozó főzeteket – figyelmeztet az ENSZ emberi jogi szakértője.

MTI

Megverhettek egy 15 éves lányt a Nyugati téri aluljáróban

Megtámadtak egy lányt a Nyugati téri aluljáróban, a WestEndnél - közölte a 24.hu.

hvg.hu

Rakétagránáttal találtak el egy ádeni szállodát

Ismeretlen támadók rakétagránáttal találtak el kedden reggel a jemeni Ádenben egy szállodát, amelyet magas rangú kormánytisztviselők hivatalnak használnak – közölték helyi lakosok. Egészségügyi források szerint legalább 18-an életüket vesztették, többségük a hotelt védő emírségekbeli elitkatonák voltak.

MTI

Lelőttek egy iszlamistát Berlinben, aki késsel támadt egy rendőrnőre

Késsel támadt rá egy rendőrnőre egy 41 éves, Berlinben élő iraki férfi a német fővárosban. A német ügyészség szerint a férfi iszlamista.

hvg.hu

Durva támadás ért menekülteket egy német városban

Németországban paprikaspray-vel támadt menedékkérőkre egy férfi kedden késő este, egyelőre nem tudni, pontosan miért. A Brandenburg tartományi Halbe menedékkérőket befogadó állomásán 38-an szenvedtek könnyebb szem- és légúti sérülést, 3 felnőttet és 8 gyereket elővigyázatosságból kórházba vittek.

MTI

Saját fegyverével lőttek le egy francia rendőrt

Senki sem tudja, miért támadtak rá egy rendőrre Franciaországban, ráadásul egy belügyi épületben. A tettesek után nagy erőkkel nyomoznak.

MTI

Véget vetettek a mali szálloda elleni támadásnak

A mali kormányerők kiűzték a támadókat Sévaré város egyik szállodájából. A tájékoztatásban nincs szó arról, hogy az akció milyen áldozatokkal járt.

MTI

Egyre több bajt okoznak Mozambikban a harapós krokodilok

Az elmúlt öt évben 175 ember halt meg, és további 130 megsebesült a Zambézi folyó mozambiki szakasza mentén hemzsegő krokodilok támadásaiban az ország nyugati részén lévő Tete tartományban.

MTI

Kalapáccsal támadt egy idős nőre és unokájára, vádat emeltek

Vádat emelt egy idős szentesi nő 2013-as kirablása miatt egy büntetett előéletű férfi ellen az ügyészség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

MTI

Fegyveresek támadtak bevándorlókra a tengeren

Fegyveresek támadtak bevándorlókra a tengeren

Törökországból tengeren Görögországba igyekvő bevándorlók számoltak be arról, hogy rájuk támadtak és meg akarták akadályozni, hogy Európába jussanak, ki is akarták fosztani őket. Az Égei-tenger keleti részén fekvő Leszbosz sziget térségéből különösen sok ilyen esetről érkeznek jelentések.

MTI

Szelfiző turistára támadt egy bölény a Yellowstone Parkban

Az amerikai Yellowstone Nemzeti Park munkatársai óvatosságra intik a látogatókat, miután ismét bölény öklelt fel egy önmagát fényképező turistát.

MTI

Tagadta bűnösségét a brutális börtönőr

Tagadta bűnösségét a brutális börtönőr

Tagadta a bűncselekmény elkövetését a szegedi egyetemista lányt brutálisan megverő börtönőr - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc a hvg.hu-val. Arról, hogy a nyomozó ügyészség kéri-e a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését, holnap döntenek.

12330

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X