Saját fegyverével lőttek le egy francia rendőrt

Senki sem tudja, miért támadtak rá egy rendőrre Franciaországban, ráadásul egy belügyi épületben. A tettesek után nagy erőkkel nyomoznak.

MTI

Véget vetettek a mali szálloda elleni támadásnak

A mali kormányerők kiűzték a támadókat Sévaré város egyik szállodájából. A tájékoztatásban nincs szó arról, hogy az akció milyen áldozatokkal járt.

MTI

Egyre több bajt okoznak Mozambikban a harapós krokodilok

Az elmúlt öt évben 175 ember halt meg, és további 130 megsebesült a Zambézi folyó mozambiki szakasza mentén hemzsegő krokodilok támadásaiban az ország nyugati részén lévő Tete tartományban.

MTI

Kalapáccsal támadt egy idős nőre és unokájára, vádat emeltek

Vádat emelt egy idős szentesi nő 2013-as kirablása miatt egy büntetett előéletű férfi ellen az ügyészség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

MTI

Fegyveresek támadtak bevándorlókra a tengeren

Fegyveresek támadtak bevándorlókra a tengeren

Törökországból tengeren Görögországba igyekvő bevándorlók számoltak be arról, hogy rájuk támadtak és meg akarták akadályozni, hogy Európába jussanak, ki is akarták fosztani őket. Az Égei-tenger keleti részén fekvő Leszbosz sziget térségéből különösen sok ilyen esetről érkeznek jelentések.

MTI

Szelfiző turistára támadt egy bölény a Yellowstone Parkban

Az amerikai Yellowstone Nemzeti Park munkatársai óvatosságra intik a látogatókat, miután ismét bölény öklelt fel egy önmagát fényképező turistát.

MTI

Tagadta bűnösségét a brutális börtönőr

Tagadta bűnösségét a brutális börtönőr

Tagadta a bűncselekmény elkövetését a szegedi egyetemista lányt brutálisan megverő börtönőr - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc a hvg.hu-val. Arról, hogy a nyomozó ügyészség kéri-e a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését, holnap döntenek.

Tiszthelyettesként dolgozott a brutális börtönőr

Tiszthelyettesként dolgozott a brutális börtönőr

Érettségivel rendelkezett és a pszichológiai alkalmassági vizsgálatokon megfelelt a hvg.hu információi szerint az a börtönőr a szegedi büntetés-végrehajtási intézetben, akinek a munkaviszonyát azonnal megszüntette a parancsnoka, miután kiderült, hogy őt gyanúsítják a szegedi lány megverésért. A történtek az egész szervezetet megrázták, és mint a hvg.hu forrása megjegyezte, örülnek, hogy a férfi már nem a kollégájuk.

Délelőtt hallgatják ki az ügyészségen a szegedi diáklány támadóját

Délelőtt hallgatják ki azt a férfit, aki a gyanú szerint brutálisan megvert egy szegedi diáklányt július 18-án este, a Csongrád Megyei Főügyészség utána ad tájékoztatást az ügy részleteiről.

Cs. B.

Összevertek egy melegjogi aktivistát Budapesten

Összevertek egy melegjogi aktivistát Budapesten

Eltörték az orrát Andrea Giuliani Budapesten élő olasz melegaktivistának. Egy ismeretlen férfi támadta meg hétfő hajnalban a Balázs Béla utca környékén, odalépett hozzá és megütötte. Andrea már biztonságos helyen van, de a térfigyelő kamerák valószínűleg nem rögzítették a támadást – írta a Facebookon.

hvg.hu

A Szegeden megvert lánnyal lévők karcolásokkal megúszták

A Szegeden megvert lánnyal lévők karcolásokkal megúszták

Karcolásokkal megúszta a Szegeden megvert lánnyal lévő két fiatalember a támadást – tudta meg a hvg.hu rendőrségi forrásból. Az ügyben közösség elleni erőszak gyanúja miatt indult eljárás, de az kiegészülhet még a súlyos testi sértéssel is a lánynak okozott brutális sérülések miatt.

hvg.hu
Hirdetés

Megtámadtak egy rendőrt Ajkán, életveszélyesek a sérülései

Megtámadtak egy rendőrt egy ajkai benzinkúton hétfőn - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Iszlamista támadás ért egy francia üzemet, lefejeztek egy embert

Iszlamista támadás ért egy francia üzemet, lefejeztek egy embert

Robbanások történtek egy gyárépületben egy Lyonhoz közeli településen, ahol egy magát az Iszlám Államhoz kötő férfi hajtott végre támadást. Az elkövetőt azonosították, állítólag már 2006-ban megfigyelték.

Megtámadták az afganisztáni parlamentet

Megtámadták az afganisztáni parlamentet

Fegyveresek nyitottak tüzet az afganisztáni parlamentre Kabulban magyar idő szerint hétfő reggel. Az épületet robbanások rázták meg, az eddig hírek kint pokolgépek léptek működésbe, köztük egy autóba rejtett bomba. A bejáratnál is robbantottak, de mint kiderült, nem tudtak bejutni a támadók.

hvg.hu
Hirdetés

Megtámadtak egy színésznőt Pécsen, a férfit elfogták

Pécsi otthona közelében megtámadta, fojtogatta és kirabolta Kulcsár Viktória színésznőt egy 48 éves férfi – írta a Blikk.

hvg.hu

Molotov-koktéllal támadtak a cseh védelmi miniszter házára

A miniszter épp nem tartózkodott otthon, amikor Molotov-koktélokat dobtak a házára, de több családtagja a házban volt. Nem esett baja senkinek.

MTI

Szélsőjobbosok tették tönkre a kijevi Pride-ot – fotók

Szélsőjobbosok tették tönkre a kijevi Pride-ot – fotók

Kijevben félbeszakadt szombaton az ország történetének második melegfelvonulása, mert szélsőjobbosok támadtak rá a menetet biztosító rendőrökre és a résztvevőkre.

MTI

A Trónok harca stábtagja volt a dél-afrikai oroszlántámadás áldozata

A Trónok harca stábtagja volt a dél-afrikai oroszlántámadás áldozata

A népszerű sorozat vizuális effektjein dolgozó amerikai nő egy hete tartózkodott Dél-Afrikában, ahova egy orvvadászat elleni adománygyűjtő akcióra érkezett.

hvg.hu

Rémálom a szafarin: Oroszlán rángatott ki egy nőt a kocsijukból

Rémálom a szafarin: Oroszlán rángatott ki egy nőt a kocsijukból

Nyitott ablak mellett utazott, ez lett a veszte egy 22 éves amerikai nőnek a Dél-Afrikai Köztársaságban, egy Johannesburgtól nem messze lévő vadasparkban. Egy oroszlán kiragadta az autóból és megölte. A mellette utazó férfi is megsérült.

hvg.hu

Megtámadtak egy szállodát Kabulban

A súlyos incidens Kabul egyik előkelőbb részében történt, ahol számos nagykövetség és szálloda található. A támadók a külföldiek által kedvelt Heetal szállodába próbáltak behatolni, de a biztonsági erők ezt sikeresen megakadályozták. Ezt követően tűzharc bontakozott ki köztük, amely a támadók halálával végződött.

MTI
Hirdetés
12330

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X