Megtámadtak egy rendőrt Ajkán, életveszélyesek a sérülései

Megtámadtak egy rendőrt egy ajkai benzinkúton hétfőn - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Iszlamista támadás ért egy francia üzemet, lefejeztek egy embert

Iszlamista támadás ért egy francia üzemet, lefejeztek egy embert

Robbanások történtek egy gyárépületben egy Lyonhoz közeli településen, ahol egy magát az Iszlám Államhoz kötő férfi hajtott végre támadást. Az elkövetőt azonosították, állítólag már 2006-ban megfigyelték.

Megtámadták az afganisztáni parlamentet

Megtámadták az afganisztáni parlamentet

Fegyveresek nyitottak tüzet az afganisztáni parlamentre Kabulban magyar idő szerint hétfő reggel. Az épületet robbanások rázták meg, az eddig hírek kint pokolgépek léptek működésbe, köztük egy autóba rejtett bomba. A bejáratnál is robbantottak, de mint kiderült, nem tudtak bejutni a támadók.

hvg.hu

Megtámadtak egy színésznőt Pécsen, a férfit elfogták

Pécsi otthona közelében megtámadta, fojtogatta és kirabolta Kulcsár Viktória színésznőt egy 48 éves férfi – írta a Blikk.

hvg.hu

Molotov-koktéllal támadtak a cseh védelmi miniszter házára

A miniszter épp nem tartózkodott otthon, amikor Molotov-koktélokat dobtak a házára, de több családtagja a házban volt. Nem esett baja senkinek.

MTI

Szélsőjobbosok tették tönkre a kijevi Pride-ot – fotók

Szélsőjobbosok tették tönkre a kijevi Pride-ot – fotók

Kijevben félbeszakadt szombaton az ország történetének második melegfelvonulása, mert szélsőjobbosok támadtak rá a menetet biztosító rendőrökre és a résztvevőkre.

MTI

A Trónok harca stábtagja volt a dél-afrikai oroszlántámadás áldozata

A Trónok harca stábtagja volt a dél-afrikai oroszlántámadás áldozata

A népszerű sorozat vizuális effektjein dolgozó amerikai nő egy hete tartózkodott Dél-Afrikában, ahova egy orvvadászat elleni adománygyűjtő akcióra érkezett.

hvg.hu

Rémálom a szafarin: Oroszlán rángatott ki egy nőt a kocsijukból

Rémálom a szafarin: Oroszlán rángatott ki egy nőt a kocsijukból

Nyitott ablak mellett utazott, ez lett a veszte egy 22 éves amerikai nőnek a Dél-Afrikai Köztársaságban, egy Johannesburgtól nem messze lévő vadasparkban. Egy oroszlán kiragadta az autóból és megölte. A mellette utazó férfi is megsérült.

hvg.hu

Megtámadtak egy szállodát Kabulban

A súlyos incidens Kabul egyik előkelőbb részében történt, ahol számos nagykövetség és szálloda található. A támadók a külföldiek által kedvelt Heetal szállodába próbáltak behatolni, de a biztonsági erők ezt sikeresen megakadályozták. Ezt követően tűzharc bontakozott ki köztük, amely a támadók halálával végződött.

MTI

Előzetesbe került a húsvágó bárddal összevert nő támadója

Előzetes letartóztatásba került egy 21 éves férfi, aki betört egy idős asszonyhoz Lentiben, és úgy megverte, hogy a nő életveszélyes sérülésekkel került kórházba – közölte a rendőrség pénteken.

MTI

Megtámadtak egy török teherhajót Líbiánál

Szárazföldi és légi támadás ért egy török teherszállító hajót vasárnap a líbiai partok közelében, a harmadik tiszt meghalt, mások megsebesültek – közölte a török külügyminisztérium hétfőn.

MTI
Hirdetés

Elítélték a tizenéves Nobel-díjas elleni támadás résztvevőit

Fejenként 25 év börtönre ítéltek csütörtökön Pakisztánban tíz férfit, mert közvetve részt vettek a tavaly Nobel-békedíjassá lett Malala Juszafzai elleni 2012-es merényletben.

MTI

Saját házukban bántalmazták egy roma család két tagját Egerben

Saját házukban támadt rá egy roma család két női tagjára két miskolci férfi. A család azt állítja, nem ismerték támadóikat, a rendőrség szerint a feltehetőleg korábbi rossz szomszédi viszony miatt alakult ki a bántalmazás. A rendőrség a büntetőeljárásban az eset minden körülményét így a rasszista indítékot is vizsgálja.

hvg.hu

Nincs rendőrségi ügy az M1 műsorvezetőjének megtámadásából

Egyelőre nem vizsgálja a nyomozó hatóság az M1 műsorvezetőjének, Borsa Miklósnak a megtámadását, mivel sem feljelentés, sem bejelentés nem érkezett hozzájuk – tudta meg a hvg.hu rendőrségi forrásokból.

Cs. B.
Hirdetés

Állatkábító eszközzel támadt egy idős nőre egy férfi Pécsen

Egy 62 éves férfi egy 82 éves nőre támadt egy állatok kábítására alkalmas eszközzel Pécsen, majd magát is megsebesítette életveszélyesen.

MTI

Keresztény diákokat ejtettek túszul fegyveresek egy kenyai kollégiumban

Álarcos fegyveresek Kenya Garissa nevű városában megtámadtak egy egyetemi kollégiumot, és tűzharcba keveredtek a biztonsági őrökkel, majd bevették magukat az épületbe és a keresztény diákokat túszul ejtették. A terrorakciót az al-Shabaab iszlamista milícia vállalta magára.

MTI

Művészeket támadtak meg Izraelben

A túlfűtött hangulatú választások utóhatásaként megtámadtak két, baloldali elkötelezettségét nyíltan vállaló művészt Izraelben – értesült a helyi média.

MTI

A NAV-os meggyilkolása miatt változtatnak a biztonsági szabályokon

Fokozza a biztonsági intézkedéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), miután négy hete az egyik ellenőrük egy támadásban életét vesztette – közölte a hvg.hu megkeresésére a NAV. Évente 15-20 alkalommal fordul elő, hogy a NAV munkatársait olyan súlyos inzultus éri, amely miatt a NAV feljelentést tesz a rendőrségen. Mindenesetre az utóbbi időben a korábbinál gyakoribbak az atrocitások, nem csak ellenőrzések során, hanem az ügyfélszolgálatokon dolgozókat is rendszeresen inzultálják.

"Ott egy nindzsa!" – bizarr támadás ért egy beteg 17 évest karácsonykor

Három évre ítélték azt a férfit, aki tavaly karácsonykor "ott egy nindzsa!" felkiáltással bántalmazott egy 17 éves tinédzsert, aki arcüreggyulladása miatt egy maszkot viselt.

hvg.hu

Késes támadást követtek el Kanton főpályaudvarán

Késes támadók legalább kilenc embert megsebesítettek a dél-kínai Kanton város pályaudvara előtt, válogatás nélkül támadva rá emberekre – jelentette a Hszinhu hírügynökség helyi forrásokra hivatkozva pénteken. Az egyik támadót a helyszínen lelőtték a rendőrök, egy másik társát elfogták.

MTI
Hirdetés
12329

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X