hvg.hu Autó

Mégse kell leszedni az alufelnit télre?

Tavasztól őszig viríthatnak az autókon a könnyűfém kerekek, aztán jön szürke tél, és felkerülnek az lemezfelnik. Illetve nem, csak nem midegy, milyen az aulfelni.

hvg.hu Autó

Ők talán a világ leglustább autósai

Rendben, hogy senki nem szereti különösebben, amikor egy kiadós havazás után ki kell ásni a kocsit a hóból, de azért ezek az autósok tényleg ön és közveszélyesen lusták.

hvg.hu Autó

Itt a hó – féljünk az utakon?

Soká tartott, míg megérkezett a valódi tél, de úgy tűnik, idén sem ússzuk meg teljesen. Érdemes még egyszer áttekinteni, mire figyeljünk, ha biztonságosan akarunk autózni. Ha az alábbiak közül nem is fogadunk meg minden tanácsot, a nulladik szabályt tartsuk be: indulás előtt legalább tájékozódjunk az útvonalunkon, illetve a célállomáson várható időjárásról.

hvg.hu Autó

Öt kötelező házi feladat téli autózás előtt

A szélvédőmosó fagyállóra cserélésének elmulasztása és a hideg miatt csökkenő keréknyomás okoz leggyakrabban problémát az autósok számára a tél beköszöntével – a benzinutasok általános tapasztalata szerint.

hvg.hu Autó

Még mindig nem késő berakni egy takarót a kocsiba

Sokféle ötlet elhangzott mostanában, mi legyen a kocsiban, ha nekivágunk bármilyen utazásnak autóval. A legjobb lenne persze egyből egy 24 mm-es villáskulcsot is magunkkal vinni, hogy megbonthassuk az autópálya elválasztó korlátját, és vissza tudjunk fordulni, ha nagy a baj.

1 2

A címlapról ajánljuk