MTI / hvg.hu Autó

Tömegkarambol az M43-ason: négyre nőtt a halottak száma

Befejezték a mentést a tűzoltók az M43-as autópályán, a reggeli tömegkarambol helyszínén. Az M43-as autópályán szerda reggel történt tömegbalesetben két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő halt meg, a rendőrség eljárást indított. A sztráda érintett szakaszán továbbra is teljes útzár van.

MTI/hvg.hu Közlekedés

Fotók: Tömegbaleset volt a Tour de France-on

Hatalmas bukás történt a Tour de France Antwerpen és Huy közötti 159,5 km-es etapján hétfőn. A baleset következtében négyen feladták a további küzdelmet, illetve néhány kilométerre semlegesítették a szakaszt, amíg mindenki felért a főmezőnyre. Nagyot esett az összetett verseny svájci éllovasa, Fabian Cancellara is, aki a verseny újraindítása után nem sokkal szinte azonnal le is maradt.

hvg.hu Autó

Videó: Így okoz tömegbalesetet a városi forgalomban egy sirály

Gyakran hallani, hogy egy-egy útra tévedt állat balesetet okoz: az esetek túlnyomó többségében valamilyen négylábúról a „tettes”, Isztambulban viszont egy olyan élőlény okozott hatalmas tömegbalesetet, amelyről sosem gondolnánk, hogy főszereplője lehet egy ilyen incidensnek…

hvg.hu Autó

Ilyen, amikor tényleg a csoda ment emberéletet egy tömegkarambolnál

Gyakran mondják egy-egy közúti baleset érintettjére, hogy csodával határos módon élte túl az incidenst, ám valószínűleg senkire nem igaz ez annyira, mint arra az amerikai férfira, aki az Oregon állambeli Baker City közelében vészelt át kisebb karcolásokkal egy elképesztően súlyos esetet.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk