hvg.hu Autó

Ilyen 200-zal ütközni - videó

Majdnem minden hétre jut egy-egy lambós, porschés, ferraris baleset, amelyben a sofőrök elképesztő tempónál törik össze az autóikat. Ezek nyilván nem nagyon vannak meg felvételeken, éppen ezért döbbenetes egy tesztpályán jól látni, mi zajlik le ilyenkor.

hvg.hu Autó

Új helyen törheti-zúzhatja saját autóit a Mercedes

2016-tól új központban töréstesztelheti portékáit a Mercedes: a létesítményt a németországi Sindelfingenben húzták fel, ahol különleges körülmények között törhetik, zúzhatják majd kedvükre a csillagos járgányokat.

hvg.hu Autó

EuroNCAP: ezek az új autók a legbiztonságosabbak

40 új autót tesztelt 2014-ben a független európai szervezet. A kritériumok némileg változtak az elmúlt időszakban, így a tesztelt kocsik kevesebb, mint fele szerzett maximális öt csillagot.

hvg.hu Tech

Ilyen könnyen eltörik egy új iPhone

Nem túl meglepő módon a nagyobb telefonok könnyebben eltörnek, mint a kisebb modellek. Íme a jelenség egy iPhone 6 Pluson demonstrálva.

hvg.hu Tech

Kiderült: ezek a mobilok törnek össze legkönnyebben

Sokan örülnek, ha mobiljuk és tabletjük sokat bír ki, de a kifejezetten strapabírónak gyártott készülékek gyakran nem a legszebbek. Nézzük, hogy a mindennapi felhasználóknak szánt csúcsmobilok és táblagépek közül melyeknél a legnagyobb az esély a törésre.

1 2 3
A címlapról ajánljuk