MTI Világ

Eltűnt egy magyar túrázó Ausztriában

A 37 éves férfinak vasárnap veszett nyoma a Bad Kleinkirchheim községnél lévő 2305 méteres Moschelitzen megmászása közben. Hegyi mentők és keresőkutyák már korán átvizsgálták a környéket, egyelőre eredmény nélkül.

MTI Világ

Medve tépett szét egy túrázót New Jerseynél

Fekete medve ölt meg egy túrázót New Jerseytől északra egy erdős vidéken, hétvégén – közölte hétfőn a helyi rendőrség. A szakértők szerint roppant ritka az ilyen támadás ebben a térségben.

MTI Plázs

Gyermekei szeme láttára halt meg egy német pár Norvégiában

A harmincas-negyvenes éveiben járó házaspár egy vezetett túrán vett részt vasárnap a Nigardsbreen gleccseren, majd saját felelősségükre kóboroltak tovább a veszélyes jégmezőn, s egy gleccserkiszögellésen leszakadó jégdarabok ütötték agyon őket.

MTI Plázs

Két magyar túrázót mentettek ki a Radnai havasokból

Egy magyarországi csoport két tagja nem ehető erdei gyümölcsöt fogyasztott és rosszul lett tőle, a román csendőrség szállította le őket a Radnai havasokból. A 27, illetve 46 éves túrázó mérgezés jeleit mutatta, ezért kórházba szállították őket.

MTI Bűnügy

Megvertek és kiraboltak egy túrázót Somogyban

Megvertek és kiraboltak egy Somogyszob és Nagyatád között túrázó férfit, a rendőrség elfogta és őrizetbe vette a támadókat - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton. A kiadott közlemény szerint a rendőrség három ötvöskónyi lakost gyanúsít a csütörtök hajnali rablással.


A címlapról ajánljuk