hvg.hu Videók

Legyilkosozták Bajnait a háza előtt - videó

Bajnai Gordon háza elé vonult tegnap a Jobbik. Bár a párt az előrehozott választásokat követelte, a szónokok inkább a zsidókra "fókuszáltak", Bajnait pedig nemes egyszerűséggel legyilkosozták. "Fegyverbe, fegyverbe!" - kiabálta a tömeg. A rendezvényen Morvai Krisztina is felszólalt, aki a "lopott holmikat" szerezné vissza.

MTI Világ

Békés tüntetéseket terveznek a NATO-csúcs ellen

Nagyszabású, de békés tüntetéseket terveznek a jövő hét végi, Németország és Franciaország által közösen rendezett jubileumi NATO-csúcs ellen, a megmozdulások szervezői azonban nem zárják ki, hogy erőszakos cselekményekre kerülhet sor.

MTI Itthon

A média "cigányellenes megnyilvánulásai" ellen tüntettek

Roma és nem roma civil szervezetek, jogvédők tüntettek az antirasszista világnap alkalmából szombaton Budapesten. Demonstrációjukkal az általuk cigányellenesnek ítélt megnyilvánulásokkal szemben tiltakoztak a médiában és közszereplők fellépésében.

MTI Világ

Világszerte rendeztek tüntetéseket Tibetért

Tibeti emigránsok és Tibettel rokonszenvező szervezetek tagjai tüntettek kedden világszerte, hogy megemlékezzenek a kínai fennhatóság elleni tibeti felkelés 50. évfordulójáról.

MTI Világ

Tiltakoznak Bécsben a romák elleni erőszak miatt

A magyarországi cigányok ellen elkövetett támadások beszüntetését és a megkülönböztetés felszámolását követelték annak a tiltakozásnak a résztvevői, amelyet különböző társadalmi és roma csoportok támogatásával szerveztek csütörtök estére Bécsben.

hvg.hu Itthon

"Kordont akarunk! Kordont akarunk!" - videó a Kossuth térről

Előbb kikövetelték maguknak a kordonokat, majd délszláv körtánccal melegítve újrapróbálták az összes rigmust a Gyurcsány takarodjtól Olaszliszkáig, volt egy kis zsidózás is, végül a magyar himnusz hangjaival búcsúzott maroknyi tüntető hétfőn a Kossuth téren. Érdekel ez még valakit? A hvg.hu videoriportere fáradhatatlanul dokumentálja Önöknek a magyar valóságot.

MTI Itthon

Budaházy hógolyózott, aztán hazamentek

Az esti órákban véget ért az Országház előtti, előzetesen be nem jelentett demonstráció; azért gyűltek össze több százan a budapesti Kossuth téren, mert a parlament délután sürgősséggel tárgyalta az önfeloszlatásáról szóló előterjesztést.

Itthon

Tüntetők ismét a Kossuth téren

Több százan gyűltek össze hétfő kora délután Budapesten a Kossuth téren, mert a parlament a nap folyamán sürgősséggel tárgyal az önfeloszlatásáról és szavaz is az előterjesztésről.

MTI Itthon

Elengedték a szombaton előállított embereket

Elengedte a rendőrség azt a hat embert, akiket a szombaton tartott demonstrációval kapcsolatban elrendelt fokozott ellenőrzés idején állítottak elő – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap.


A címlapról ajánljuk