Hírszerző/FH Gazdaság

Megvétózta az ukrán elnök az adóreform-törvényt

Viktor Janukovics beváltotta korábbi ígéretét, és nem írta alá a vitatott adóreform-törvényt. A hírt újságíróknak jelentette be, de nem közölt részleteket, hanem azonnal távozott, hogy elutazzon Kazahsztánba.

hvg.hu Napi merítés

Az MSZP az utcai politizálást sem megvető párttá alakul át?

Önmaga eddigi retorikai teljesítményéhez képest nem mondott rossz beszédet Mesterházy Attila szocialista pártelnök. Az MSZP eddigi ellenzéki magatartásához képest határozottabb és az utcai politizálást sem megvető párt körvonalazódik - írja Nagy Attila Tibor politikai elemző.

MTI Itthon

Iszapkatasztrófa: Mégsem lesz tüntetés Devecseren

Nem demonstrálnak a devecseriek, mert úgy látják, okafogyottá vált a tüntetés, a felvetéseikre megnyugtató válaszokat kaptak a kormánytól és a belügyminisztertől - mondta Csenki Géza, a tervezett megmozdulás főszervezője hétfőn az MTI-nek egy vállalkozók számára tartott fórumon Devecserben.

MTI Világ

Egy percig tüntetett egy amerikai fiú Pekingben

A két Koreát elválasztó fegyvermentes övezet békeparkká alakításáért tüntetett hétfőn a pekingi Tienanmen téren egy 13 amerikai fiú. Még egy perc sem telt el azonban, civil ruhás rendőrök elvezették.

Hírszerző/FH Világ

A szomszédban forró a hangulat

Az ukrajnai kisvállalkozók ultimátumban szólították fel Viktor Janukovics államfőt, hogy vétózza meg a csütörtökön elfogadott új adótörvénykönyvet, amelynek kitételei szerintük nyomorúságba taszítja az egyéni és kisvállalkozók millióit. A vállalkozók érdekvédelmi szervezetei általános sztrájkot helyeztek kilátásba, a megmozdulás az egész országot megbéníthatja.

Hírszerző/FH Itthon

Nem tüntetnek a siófoki szülők

A siófoki bölcsődét áprilisig bezárták volna, ám a szülőket későn értesítették. A szülők a hírre petícióban követelték, hogy biztosítsanak átmeneti helyet a bölcsődének, most azonban megegyezés született.

MTI Világ

Tandíj-balhé: felhőkarcolóba törtek be a brit diákok

Több tízezres, időnként erőszakba torkolló tüntetés zajlott szerda délután Londonban a kormányzó Konzervatív Párt központjának is otthont adó belvárosi irodakomplexum előtt az állami egyetemek által kiszabható tandíj felső határának meredek emelése ellen.

1
138 139 140 141 142
149

A címlapról ajánljuk