MTI Világ

Londonban és Párizsban is tüntettek Izrael ellen

Londonban és Párizsban is ezrek tüntettek szombaton a Gázai övezetbe indult segélyszállító hajó elleni, halálos áldozatokat követelő hétfői izraeli támadás miatt, az övezet blokádjának feloldását követelve.

MTI Videók

Halálos áldozatok Athénban - videó

Halálos áldozatokat követeltek szerdán Athén belvárosában a tüntetések a kormány gazdasági megszorító politikája ellen. Három banki alkalmazott vesztette életét abban a bankfiókban, amelynek épületét feldühödött tüntetők Molotov-koktélokkal felgyújtották.

MTI Világ

Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Athénban

A görög rendőrség csütörtök este könnygázzal igyekezett megfékezni a megszorító intézkedések ellen tiltakozó tüntetőket az athéni pénzügyminisztériumnál - jelentette egy újságíró a helyszínről.

MTI Világ

A thaiföldi kormányfő ki akarja űzni a tüntetőket

A thaiföldi miniszterelnök bejelentette egy vasárnapi televíziós interjújában, hogy el akarja érni a tüntetők kiűzését abból a belvárosi negyedből Bangkokban, amelyet több hét óta megszállva tartanak, és megbénítják annak életét.

MTI Világ

Könnygázzal oszlatják a bosnyák veteránokat

Annyira erőszakossá vált a juttatásaik megkurtítása miatt tiltakozó bosnyák háborús veteránok szerdai szarajevói tüntetése, hogy a rendőröknek könnygázt kellett bevetni a tömeg szétoszlatására. Ötvenöt ember, köztük 15 rendőr megsebesült.

MTI Világ

A végső összecsapásra készülnek a "vörösingesek"

A thaiföldi "vörösinges" tüntetők visszautasították szerdán a kormány tárgyalási ajánlatát, és közölték, hogy erőiket Bangkok egyetlen pontjára vonják össze, a miniszterelnök eltávolítását célzó végső összecsapásra készülve.

hvg.hu Nagyítás

Ostrom alatt a kormányszékház: zavargások Kirgizisztánban - Nagyítás

Ellenzéki tüntetők vették át a hatalmat Kirgizisztánban 2010. április 8-án. Az átmeneti kormány vezetője feloszlatta a parlamentet, a zavargásokban végződött ellenzéki tüntetések hatására az elnök elmenekült a fővárosból. A kirgiz kormányszékház elfoglalásának pillanatai, képekben.

1
140 141 142 143 144
149

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával