Nagyítás

Trump megszólalás óta folyamatosak a tüntetések Izraelben

Egy hete jelentette be Donald Trump amerikai elnök, hogy az USA Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosaként, és a nagykövetségét is oda helyezi. A múlt szerdai bejelentés óta folyamatosak a tüntetések Izrael több nagyvárosában és Ciszjordániában. Az izraeli belbisztonsági szolgálat egy akció során 32 palesztint tartóztatott le Ciszjordániában, többek között a Hamász egyik alapítóját, Hasszan Juszefet, aki a hét elején szólította fel a palesztinokat erőszakos tüntetésekre.

Gergely Márton Itthon

A Jobbik legveszélyesebb lépése: most tömegesen is cukinak kéne látszani

Ha fáklyával vonuló Jobbikra gondolunk, mi ugrik be elsőként? Természetesen a gárdisták masírozása egy kistelepülés cigánysorán. Vona Gábor nagy kockázatot vállalt, amikor utcára hívta a szimpatizánsokat. Talán ez az utolsó lehetősége, hogy elhitesse, a néppártosodás nem pusztán lózung.

hvg.hu Itthon

Szégyen, amiért a föld alatt tüntettek

2017 végén Magyarország ott tart, hogy tüntetést kell szervezni azért, hogy liftek legyenek az uniós milliárdokból kipofozandó 3-as metró állomásain. Persze valószínűleg így sem lesznek, mert A.: úgyse használják azokat, B.: csóró ország vagyunk.

hvg.hu Gazdaság

A csillagászati lakbérek még több embert löknek az utcára

Az úszó vébé költségei és a letelepedési kötvényen kaszált haszon mellett eltörpül az a néhány tízmilliárd forint, amelyet a Fidesz elvont a lakhatás támogatásából. Egyebek között ezt olvasták a kormánypárti képviselők fejére a parlament előtt A Város Mindenkié tüntetésén, amelyet a hajléktalanok nemzetközi napján tartottak. Bukarestben a brit nagykövet is az utcán töltötte az éjszakát, hogy szolidaritást vállaljon az otthontalanokkal.

1 2 3 4 5 6 7
141

A címlapról ajánljuk