hvg.hu Itthon

"A demokrácia nagyszínpada ez" - videón a hétfő esti tüntetés

Az orosz befolyásszerzés ellen tüntettek hétfő este az Orosz Föderáció budapesti nagykövetségének épülete közelében, majd a Fidesz-székház felé vették az irányt a tüntetők. A hétfő estének is az Oktogon lett a végcélja, ahol egy férfi ellen intézkedtek is a rendőrök.

hvg.hu Itthon

Szerencsésen elment a hadüzenet Brüsszelbe

A Fidesz és Oroszország mellett, illetve minden más ellen rendezett harmincmilliós Békemenetet a Kétfarkú Kutya Párt. A hvg.hu élő közvetítésének összefoglalója.

hvg.hu Itthon

Vicces volt a kutyapárti békemenet, a CEU-ellenes tüntetés sírnivaló

Szombaton három felvonulás is volt Budapesten. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Békemenetet indított "a kormány és Oroszország védelmében", emellett biciklisek foglalták el a belvárost az I Bike Budapest keretében, és estére még egy CEU-elleni tüntetés is jut. Nem mellesleg világszerte több száz városban, Budapesten is zajlott a Séta a Tudományért akció, tiltakozásul Trump tudománypolitikai lépései, az intézmények költségvetési támogatásainak megvágása ellen. Ez volt tudósításunk az eseményekről percről percre.

hvg.hu Itthon

Megvertek egy férfit a szombati tüntetés után

Egy férfi a Facebookon számolt be arról, hogy hazafele tartott épp a szombati "Nem maradunk csendben" tüntetésről, amikor többen körbevették, benyomták egy kapualjba és megverték.

hvg.hu Itthon

Gulyás Márton: A Fidesz sokkal felkészületlenebb, mint gondoltuk

Gulyás Márton szerint Orbán egy hétről hétre evickélő politikai szereplő, akinek folyton egyre erősebb állításokat kell tennie, hogy uralni tudja a közbeszédet. Gulyás azt szeretné, ha egy olyan választási rendszer jönne létre, amelyben mindenki a támogatottsága szerint kap mandátumokat.

hvg.hu Itthon

A röszkei plébános óvta a társadalmat a politikusoktól – videó

A határ környéki állapotokat jól ismerő katolikus pap higgadtan, tárgyilagosan beszélt a nagyszombati tüntetésen. Ha egy társadalom lemond a jogairól, a jogok gyakorlására való önnevelésről, a politika feletti kontrollról, akkor gyenge lesz és kiszolgáltatott – mondta.

1
5 6 7 8 9
141

A címlapról ajánljuk