Gazdaság

Önégetés az ausztrál bankban, 26 sérülttel

Miért gyújtotta fel magát a 21 éves fiatalember a bankban? Nem tudjuk a választ, mert a tettes élet és halál között van a kórházban – mondta Victoria állam rendőrfőnöke Ausztráliában.

Világ

Leégett egy ukrajnai öregotthon

Tűz ütött ki egy nyugdíjasotthonban vasárnap a Kijev közelében lévő Litocski faluban. Az első adatok szerint 16-an vesztették életüket.

MTI Világ

Bukaresti tűzvész: még egy sérült elhunyt, már 46 halott van

Hétfőn negyvenhatra emelkedett az október 30-i bukaresti tűzvész halottainak száma: az egyik Izraelbe szállított sebesült is belehalt sérüléseibe. A Tel-Avivban elhunyt Teodora Maftei fotóriporter utolsó egyéni kiállítását távollétében nyitották meg barátai Bukarestben három nappal a tűzvész után. Az intenzív osztályon fekvő fotós helyett édesanyja vett részt a napokkal korábban meghirdetett tárlatnyitón.

hvg.hu Világ

Már 27 áldozata van a bukaresti tűznek

"Egymást tapostuk, aki erősebb volt, az maradt életben" - mondta a bukaresti tűzvész egyik túlélője. Már 27 halottja és közel 200 sérültje van a péntek hajnali tragédiának.

MTI Világ

Tiencsini pokol: őrizetbe vették az ipari telep vezetőit

Az augusztus 12-én történt robbanásokban és az azokat követő tűzvészben legfrissebb hírek szerint 139-en haltak meg. 12 embert vettek őrizetbe a kínai hatóságok, köztük az ipari telepet működtető cég vezetőit is.

MTI Itthon

Háromszázötven hektárnyi területen oltanak tüzet Kiskunhalasnál

Túlnyomó részben fenyő, kis mértékben lomberdő, száraz fű és avar kapott lángra vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalas külterületén, ahol a tíz-ötven hektár méretű foltokban keletkezett izzások és égések összesen csaknem háromszázötven hektárnyi területet ölelnek fel - írta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk