Bejelentkezés  

Kétszer is megúszta a kivégzést a kamikaze-robogós - videó

Kétszer is megúszta a kivégzést a kamikaze-robogós - videó

Csodával határos módon úszott meg egy durva balesetet egy robogós Tajvanon.

hvg.hu

Betonkeverős monstrum a kisteherautó ellen – videó

Betonkeverős monstrum a kisteherautó ellen – videó

Nemcsak egy személyautóval, hanem egy jóval nagyobb méretű kisteherjárművel is csúnyán el tud bánni egy betonkeverős monstrum. Itt a példa, egyenesen Tajvanról.

hvg.hu

Kiszorították a tüntetőket a tajvani kormányhivatalokból

Eltávolította a tüntetőket a tajvani rohamrendőrség hétfőn a kormányhivatalokból. A hatóságok 58 embert őrizetbe vettek, az akcióban több tucatnyian megsebesültek.

MTI

Roncskupac lett az oszlopoknak csapódó közúti McLarenből - fotók

Roncskupac lett az oszlopoknak csapódó közúti McLarenből - fotók

Nagyot lehet esni a McLaren MP4-12C típusjelű közúti rakétájával, ezt eddig is tudtuk, mégis sokkoló szembesülni azzal a látvánnyal, amihez a túlzásba vitt száguldás vezet…

hvg.hu

Terrorral fenyegethették a pekingi repteret és metrót

A tajvani titkosszolgálat március elején olyan tartalmú információt kapott, amely szerint a pekingi nemzetközi repülőtér és metró biztonságát terrortámadással fenyegethetik - erősítette meg a tajvani Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója hétfőn.

MTI

A szemhéjfelvarrást sem engedik a kiskorúaknak Tajvanon

Törvény tiltja mostantól a kiskorúak szépítészeti célú plasztikai műtéteit Tajvanon, ahol egyre több fiatal fekszik hiúságból kés alá.

MTI

Mi marad egy McLarenből, ha oszlopnak csapódik? – fotó

Mi marad egy McLarenből, ha oszlopnak csapódik? – fotó

Mi marad egy McLarenből, ha a sofőrje elveszíti az uralmat a kocsi felett és nekicsapódik egy villanyoszlopnak?

hvg.hu

Ezt a motorbalesetet túl lehetett élni? - videó

Ezt a motorbalesetet túl lehetett élni? - videó

Hátborzongató motorbalesetet kapott el egy fedélzeti kamera Tajvanon, de bármennyire volt sokkoló az incidens, szerencsésen végződött.

hvg.hu

Történelmi találkozó színhelye lesz Kína

Hivatalos tárgyalásokat kezdett kedden a Tajvani-szoros két partja közötti kapcsolatokért felelős szervezetek szárazföldi kínai és tajvani vezetője. Ez az első ilyen találkozó 1949, a Kínai Népköztársaság megalakulása és a Kínai Köztársaság kormányának Tajvan szigetére menekülése óta.

MTI

115 évig élt a legidősebb tajvani

Meghalt Tajvan legidősebb embere, a 115 éves Liu Csing-huan. A szíve és a tüdeje már nem bírta tovább – jelentette kórházi tájékoztatás alapján a tajvani média hétfőn.

MTI

Kitört a pandaláz Tajvanon

Először láthatta a közönség hétfőn a tajpeji állatkertben a nyáron született óriáspandabocsot. A pandalázban égő tajvaniak a munkanap ellenére is tömegesen keresték fel a parkot, hogy megnézhessék a ritka állatot.

MTI

Apró szőrmók tart lázban egy szigetet - videó

Hétfőn láthatja először élőben a közönség a tajpeji állatkertben nyáron született óriáspandabocsot, a Kínától öt éve kapott két panda első kölykét.

MTI

Kivégeztek egy McLaren MP4-12C-t Tajvanon

Kivégeztek egy McLaren MP4-12C-t Tajvanon

Noha a McLarenről újra és újra felmerül, hogy kozmetikázzák a közúti sportkocsik eladási adatait, kétségtelen tény, hogy a wokingi gyártó alkotásai igazi csúcstechnológiát képviselnek. Sokszor azonban ez sem elég és kicsúszik a sofőrök kezéből az irányítás.

hvg.hu

Baj van a tajvani tejtermékekkel

A Tajvanon árusított összes tejtermék akár 70 százaléka is tartalmazhat gyógyszerszármazékokat, amelyek a tejet adó állatok szervezetéből kerültek a termékekbe – írja legújabb számában a Business Weekly című kínai magazin.

MTI

Kína miatt szakított Tajvan Gambiával

Tajvan hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy 18 év után megszakította diplomáciai kapcsolatait Gambiával, mert a nyugat-afrikai ország a Kínai Népköztársaságot akarja a jövőben elismerni Kína egyedüli képviselőjeként – jelentette a tajvani média.

MTI

Luc Bessont nem zavarják a lesifotósok

Besson francia filmguru tagadja, hogy valaha is azt tervezte volna, a riporterek és lesifotósok zaklatása miatt leáll Lucy című új filmjének forgatásával, és szedi a sátorfáját Tajvanról.

MTI

Kipukkadt a tajvani óriás gumikacsa

Felfújás közben kipukkadt az észak-tajvani Taojüanban egy óriás gumikacsa, Florentijn Hofman holland művész 18 méteres magas sárga játékállata egy november 10-ig tartó helyi képzőművészeti fesztiválon.

MTI

Luc Besson kiakadt, ultimátumot adott a tajvaniaknak

Luc Besson francia filmrendező és producer leállhat új filmje forgatásával Tajpejben, amennyiben a helyi média képviselői továbbra is megzavarják a produkció munkálatait - erősítette meg hétfőn Hau Lung-bin tajpeji polgármester.

MTI

Brutális tájfun pusztított Tajvanon

Az év legnagyobb erejű tájfunja söpört végig szombaton a kora reggeli órákban a Tajvan és a Fülöp-szigetek közötti Luzon-szoroson, viharos esőkkel sújtva Tajvan déli és a szigetek északi részét.

MTI

Fotó: Tajvanba érkezett a gigantikus gumikacsa

Fotó: Tajvanba érkezett a gigantikus gumikacsa

Florentijn Hofman holland művész 15 méter magas és 18 méter széles sárga gumikacsája a tajvani Kaohsziung kikötőjében.

1238

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X