MTA Gazdaság

Nem kell roamingdíjat fizetni az új vodafone-osoknak az EU-ban

A Vodafone április elsejétől eltörli az EU-ban a roamingdíjakat új előfizetőinek, a régiek meg díjmentesen és hosszabbítás nélkül válthatnak. A feltöltőkártyásokra nem vonatkozik a kedvezmény, ők feltehetően csak jövő nyáron, az összeurópai roaming-díjtilalom életbe lépésével szabadulhatnak meg ettől a költségtől.

hvg.hu Itthon

Bors: Mobiltelefont kap itthon minden rab

Az uniós joghoz alkalmazkodva ezután szabad lesz az elítélteknek mobilt használni az itthoni börtönökben – írja a Bors. A lap szerint a rabok olyan speciális készülékeket kapnak, amelyeket nem lehet hívni, csak ők kezdeményezhetnek hívást, és csak az előre megadott számokat érhetik el. A beszélgetéseket lehallgatják.

hvg.hu Én és a Cégem

Sikertelen? Jól alszik ön?

A vállalkozás és a kialvatlanság kéz a kézben jár. Pedig az üzleti siker fontos eleme, hogy tudjon jól aludni. Ez tanulható, és megszokás kérdése.

MTI Világ

Juncker állítólag nem vette fel a telefont Ciprasznak

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szombaton nem volt hajlandó fogadni Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök telefonhívását, arra hivatkozva, hogy Athén még mindig nem küldte el csütörtökre ígért reformjavaslatait – közölte az EU egyik meg nem nevezett illetékese. Egy görög kormánytisztviselő ezt cáfolta.

hvg.hu Itthon

Titkosszolga hagyta el telefonját a Jobbik majálisán

"Jaj, a nemzetbiztonságiaké!" – kiáltott fel az egyik mobilcég ügyfélszolgálatosa, amikor a jobbikosok elvitték hozzá a telefont, hogy azonosítsa és juttassa el jogos tulajdonosához. 10 éve a Magyar Szigeten került elő egy titkosszolga iratokkal tömött tárcája.

hvg.hu Tech

Itt a legbutább mobil, ami önnek is nagyon hasznos lehet

Sokszor előfordul, hogy legszívesebben csak hívásokat fogadnánk mobilunkkal, és az értesítésekből, az alkalmazásokból, a chatelésből viszont nem kérnénk, mert szeretnénk mindezektől mentesen tölteni az időnket és/vagy nem szeretnénk valahová elvinni drága okostelefonunkat, esetleg a gyerekünknek szeretnénk egy olcsó mobilt. Íme a hitelkártya méretű megoldás.

1 2 3 4 5 6 7
22

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával