hvg.hu Itthon

Kiderült, miért hívogatnak magyar számokat Afrikából

Rendszeresen csörgetik a magyar számokat különös előhívójú számok – ezek a hívások Afrikából érkeznek, ahol csalók a mobilhívások rendszerén próbálnak nyerészkedni, azt akarják elérni, hogy visszahívják őket.

hvg.hu Itthon

Fotó: Fejre tapadt iPhone-nal lazázott az államtitkár

Vicces jelenetet rögzített az MTI fotósa: Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára kicsit oldalra hajtott fejjel, fülre tapasztott telefonnal, kéz nélkül beszélget az Országgyűlés plenáris ülésén.

László Ferenc Tech

Androidos telefont venne? Mutatjuk, mit érdemes választani

Ha nem igazán győzött meg az iPhone 6, és a Nokia Lumia 930 windowsos csempéi sem dobogtatják meg a szívünket, akkor érdemes szétnézni Android fronton is. A messze legnépszerűbb platformon rengeteg felsőkategóriás készülék között válogathatunk.

MTI Tech

Leállt a BTel rendszere majdnem egy egész napra

Helyreállt a Business Telecom (BTel) távközlési cég szolgáltatása, amely országosan 22 órán keresztül szünetelt áramellátási probléma miatt. A hibát szerdán délutánra sikerült elhárítani, így a szolgáltatás ismét problémamentesen működik minden ügyfelet érintően - közölte a vállalat szerda este.

MTI Tech

A sírból üzent a halott nagymama telefonja

A brit nagymama életében szívesen írt sms-eket, ezért is temették mellé a telefonját, amikor három éve meghalt. A minap üzenet jött a telefonról: "vigyázok rátok, és minden jobbra fordul". A rejtélynek van racionális megoldása.

MTI Világ

Telefonon beszélt Putyinnal az ukrán elnök

Petro Porosenko ukrán államfő csütörtök délután telefonon beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Arról egyeztettek, hogyan lehetne véget vetni az erőszaknak Kelet-Ukrajnában – közölte a Kreml.

MTI Tech

Jövőre több lehet a mobilos előfizetés, mint ahány ember él a Földön

Előrejelzések szerint 2015-ben a mobil-előfizetések száma meghaladja a Föld lakosainak számát. Idén az első negyedévben globálisan 120 millióval gyarapodott az új mobil-előfizetések száma, egy év alatt pedig 7 százalékos volt a növekedés – derül ki az Ericsson kedden ismertetett friss jelentéséből.

MTI/hvg.hu Shake

Merkelt hívta fel a Legyen ön is milliomos! egyik játékosa

A kvízjáték 28. különkiadásában híres németek játszottak, köztük Wolfgang Bosbach is, Merkel pártjának egyik képviselője. A telefonos segítsége nem más volt, mint maga a német kancellár. Azt még nem tudni, hogy Merkel tudta-e a választ.

hvg.hu Vállalkozás

Magáncsevegés a céges mobilon? Nagyon ráfizethet!

Ingyen beszélhet a cég két telefonján egymással a társaság tulajdonosa és házastársa. Bár úgy tűnik, de mégsem, sőt. Hogyan számolható el a számla, és milyen közterheket kell fizetni a magáncélú használatért? Az Adózóna megmondja.

hvg.hu Gazdaság

Újít az OTP, ilyen még nem volt Európában

A Mobile World Congress szerdai napján a MasterCard és az OTP Bank bejelentette: elindítja az OTPay szolgáltatást, az első digitális pénztárcát Európában, amely a MasterPass rendszerét integrálja. Az OTPay ügyfelek egyedi igényeire szabott alkalmazás megkönnyíti a fizetési bankkártyák internetes használatát, és nagyobb kényelmet nyújt a kártyabirtokosoknak. A szolgáltatás segítségével könnyen megoldhatók a mindennapos fizetések, az internetes vásárlás mellett a számlafizetésekben, az egyenlegfeltöltésben és a magánszemélyek közötti tranzakciókban is új utakat nyit.

hvg.hu Karrier

Íme a telefonos állásinterjúk buktatói

A legtöbb álláskereső számára még mindig szokatlan, ha az állásinterjú első körét Skype-on vagy telefonon kell lebonyolítani, ezért érdemes ezekre is alaposan felkészülni - írja a Business Insider.

1 2 3 4 5 6 7
22

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával