hvg.hu Itthon

Bors: Mobiltelefont kap itthon minden rab

Az uniós joghoz alkalmazkodva ezután szabad lesz az elítélteknek mobilt használni az itthoni börtönökben – írja a Bors. A lap szerint a rabok olyan speciális készülékeket kapnak, amelyeket nem lehet hívni, csak ők kezdeményezhetnek hívást, és csak az előre megadott számokat érhetik el. A beszélgetéseket lehallgatják.

hvg.hu Én és a Cégem

Sikertelen? Jól alszik ön?

A vállalkozás és a kialvatlanság kéz a kézben jár. Pedig az üzleti siker fontos eleme, hogy tudjon jól aludni. Ez tanulható, és megszokás kérdése.

MTI Világ

Juncker állítólag nem vette fel a telefont Ciprasznak

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szombaton nem volt hajlandó fogadni Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök telefonhívását, arra hivatkozva, hogy Athén még mindig nem küldte el csütörtökre ígért reformjavaslatait – közölte az EU egyik meg nem nevezett illetékese. Egy görög kormánytisztviselő ezt cáfolta.

hvg.hu Itthon

Titkosszolga hagyta el telefonját a Jobbik majálisán

"Jaj, a nemzetbiztonságiaké!" – kiáltott fel az egyik mobilcég ügyfélszolgálatosa, amikor a jobbikosok elvitték hozzá a telefont, hogy azonosítsa és juttassa el jogos tulajdonosához. 10 éve a Magyar Szigeten került elő egy titkosszolga iratokkal tömött tárcája.

hvg.hu Tech

Itt a legbutább mobil, ami önnek is nagyon hasznos lehet

Sokszor előfordul, hogy legszívesebben csak hívásokat fogadnánk mobilunkkal, és az értesítésekből, az alkalmazásokból, a chatelésből viszont nem kérnénk, mert szeretnénk mindezektől mentesen tölteni az időnket és/vagy nem szeretnénk valahová elvinni drága okostelefonunkat, esetleg a gyerekünknek szeretnénk egy olcsó mobilt. Íme a hitelkártya méretű megoldás.

hvg.hu Itthon

Kiderült, miért hívogatnak magyar számokat Afrikából

Rendszeresen csörgetik a magyar számokat különös előhívójú számok – ezek a hívások Afrikából érkeznek, ahol csalók a mobilhívások rendszerén próbálnak nyerészkedni, azt akarják elérni, hogy visszahívják őket.

hvg.hu Itthon

Fotó: Fejre tapadt iPhone-nal lazázott az államtitkár

Vicces jelenetet rögzített az MTI fotósa: Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára kicsit oldalra hajtott fejjel, fülre tapasztott telefonnal, kéz nélkül beszélget az Országgyűlés plenáris ülésén.

László Ferenc Tech

Androidos telefont venne? Mutatjuk, mit érdemes választani

Ha nem igazán győzött meg az iPhone 6, és a Nokia Lumia 930 windowsos csempéi sem dobogtatják meg a szívünket, akkor érdemes szétnézni Android fronton is. A messze legnépszerűbb platformon rengeteg felsőkategóriás készülék között válogathatunk.

MTI Tech

Leállt a BTel rendszere majdnem egy egész napra

Helyreállt a Business Telecom (BTel) távközlési cég szolgáltatása, amely országosan 22 órán keresztül szünetelt áramellátási probléma miatt. A hibát szerdán délutánra sikerült elhárítani, így a szolgáltatás ismét problémamentesen működik minden ügyfelet érintően - közölte a vállalat szerda este.

MTI Tech

A sírból üzent a halott nagymama telefonja

A brit nagymama életében szívesen írt sms-eket, ezért is temették mellé a telefonját, amikor három éve meghalt. A minap üzenet jött a telefonról: "vigyázok rátok, és minden jobbra fordul". A rejtélynek van racionális megoldása.

MTI Világ

Telefonon beszélt Putyinnal az ukrán elnök

Petro Porosenko ukrán államfő csütörtök délután telefonon beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Arról egyeztettek, hogyan lehetne véget vetni az erőszaknak Kelet-Ukrajnában – közölte a Kreml.

MTI Tech

Jövőre több lehet a mobilos előfizetés, mint ahány ember él a Földön

Előrejelzések szerint 2015-ben a mobil-előfizetések száma meghaladja a Föld lakosainak számát. Idén az első negyedévben globálisan 120 millióval gyarapodott az új mobil-előfizetések száma, egy év alatt pedig 7 százalékos volt a növekedés – derül ki az Ericsson kedden ismertetett friss jelentéséből.

MTI/hvg.hu Shake

Merkelt hívta fel a Legyen ön is milliomos! egyik játékosa

A kvízjáték 28. különkiadásában híres németek játszottak, köztük Wolfgang Bosbach is, Merkel pártjának egyik képviselője. A telefonos segítsége nem más volt, mint maga a német kancellár. Azt még nem tudni, hogy Merkel tudta-e a választ.

hvg.hu Vállalkozás

Magáncsevegés a céges mobilon? Nagyon ráfizethet!

Ingyen beszélhet a cég két telefonján egymással a társaság tulajdonosa és házastársa. Bár úgy tűnik, de mégsem, sőt. Hogyan számolható el a számla, és milyen közterheket kell fizetni a magáncélú használatért? Az Adózóna megmondja.

1 2 3 4 5 6 7
22

A címlapról ajánljuk