hvg.hu Karrier

Mikor ellenőrizheti a főnök a céges telefonokat?

Korlátlanul nem ellenőrizheti a munkavállaló birtokában lévő tárgyakat, mivel azok személyes adatot tárolnak. A munkavállalókat előzetesen írásban kell értesíteni az eszközök használatáról, az adatok tárolásának időtartamáról és az ellenőrzés módjáról - írja a vg.hu.

hvg.hu Világ

Telefonhívások, amelyek megváltoztatták a világot

Nem csak a Barack Obama amerikai és Haszan Róháni iráni elnök között lezajlott múlt pénteki telefonbeszélgetés számít történelminek – közölte az InfoRádió, amely öt hasonlóan fontos amerikai telefonhívás történetét gyűjtötte csokorba.

HavariaPress Itthon

Százak maradtak telefon, tévé nélkül Újpalotán

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki kedden elvágott és ellopott 110 méter földalatti kábelt a főváros XV. kerületében, ami miatt több száz ember maradt telefon, internet és televízió nélkül.

hvg.hu Világ

Telefonált és térképet nézett a spanyol halálvonat vezetője

A nyomozók szerint éppen telefonált a spanyol halálvonat vezetője, amikor a szerelvény egy kanyarban kisiklott múlt szerdán - jelentette több hírügynökség. A szerencsétlenségben az utolsó adatok szerint 79-en haltak meg, és azt már eddig is tudni lehetett, hogy a vonat a megengedettnél jóval gyorsabban száguldott.

MTI Tech

Ennyibe kerül a roaming júliustól – tudnivalók

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellenőrzi a mobilszolgáltatókat, hogy gyakorlatban is érvényesítik-e a július elsejétől érvényes roamingdíj-csökkentést – írják az NMHH szerdai közleményében.

MTI Itthon

Elmoshatja az internetet az ár Budapesten

Az árvíz fennakadásokat okozhat a Magyar Telekom vezetékes telefon-, televízió- és internetszolgáltatásában Budapest érintett kerületeiben, valamint egyes Pest megyei településeken – figyelmeztet a társaság a szerdai közleményében.

HavariaPress Itthon

250 csepeli lakás maradt miattuk tévé nélkül

Kábeltolvajok miatt maradt telefon, kábeltévé és internet nélkül 250 csepeli lakás. A tolvajok két kábelaknából lopták el a vezetékeket, a rendőrök állampolgári bejelentés alapján fogták el őket - értesült a HavariaPress.

MTI Tech

A Telenornál kétharmadot szereztek az okostelefonok

Az okostelefonok egyre nagyobb térnyerésének nemzetközi trendjét a Telenor Magyarország értékesítési adatai is alátámasztják: 2012 második felében a vállalat által eladott telefonok kétharmada már okostelefon volt, míg másfél évvel korábban, 2011 első félévében 27 százalék volt ez az arány.

1 2 3 4 5 6 7
22

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával